• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Izmir güzeldir ya bende denizliye geldigimden beri hic gitmedim. Alsancak inciraltı karsiyaka kordon bll bol keyfini cikarin kuzum ohh mis gibi hava vardir simdi orda 😍
Valla geziyoruz küçük hanımın izin verdiği ölçüde 😁 Samsun’a benziyor 🥰 çok sagol cnm 😘
Vallahaa ne iyi ettinizz cok guzell sağlıcakla tatilinizi yapın kazasız belasız dönersiniz eve
Çok sagol elcoom😘 amin insallah sağ Salim dönelim evimize🙏 laf aramızda insanın evi gibisi yok 😅

Valla geziyoruz küçük hanımın izin verdiği ölçüde 😁 Samsun’a benziyor 🥰 çok sagol cnm 😘

Çok sagol elcoom😘 amin insallah sağ Salim dönelim evimize🙏 laf aramızda insanın evi gibisi yok 😅
Evin rahatlığı gibi hicbiyerde yok onu biliyorum hahahaha 😀

Evin rahatlığı gibi hicbiyerde yok onu biliyorum hahahaha 😀
Aha bak mesela uyuttum 1 saat önce park yatağa koydum ama oteldeki park yatak dar bizim evdekinin eni baya büyük tur atıyor içinde. Az önce dönmeye çalıştı istediği gibi turlayamayinca uyandı. Sonuç suan ayağımda 🙈 gel de evi arama 😁

Aha bak mesela uyuttum 1 saat önce park yatağa koydum ama oteldeki park yatak dar bizim evdekinin eni baya büyük tur atıyor içinde. Az önce dönmeye çalıştı istediği gibi turlayamayinca uyandı. Sonuç suan ayağımda 🙈 gel de evi arama 😁
Hahahaha aboovvvv 😀😀

YunSev YunSev ölçü vermiş koş 😂
Screenshot_20230315_221714_Instagram.webp

Vallahi oyle ortasina hic denk gelemedik daha. Gülsün ya bütün gün mızmızlanmasindan iyi beninki kafa birakmiyor inan 😄

ay benim kız çok mızmız ama kucakta yken oyun oynatırken inanılmaz mutlu sürekli kucakta olacak sürekli oyun oynayacağınız hanımlaaaaaaaaa :D:D

Back
X