Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Keşke ben de bu kadar rahat olabilsem😊kaldı ki bizim de nûkseden kabızligimiz var..ama ben de diyorum artık nasıl olsa öğrenecek, buna karar veren yine kendisi olacak, çok uzatmasa bari...😂bu arada sizinki ne kadarlık herkese soruyorum ama...
Aynen uzatmazlar inşallah 🤭 28 inde 3 yaş oldu tam

Kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz?? İki çocukla ben pert haldeyim. Günler nasıl geçiyor anlamıyorum 😂
Saat 08.41 de yazıyorum şuan almira mini ayiyı yigitaliye atıyor yigitalide ağlıyor en ufak şeyde sabah sabah hassas durumdayız hayırlısı ben ise sabah kahvesi içmem lazım geliyolar bağğğaaaaa

Saat 08.41 de yazıyorum şuan almira mini ayiyı yigitaliye atıyor yigitalide ağlıyor en ufak şeyde sabah sabah hassas durumdayız hayırlısı ben ise sabah kahvesi içmem lazım geliyolar bağğğaaaaa
Yaaaaaa seneye ben 🙈 Bizde de oğluş bebişi kıskanıyor. Sabah kalkar kalkmaz bir köşeden bizi izliyor sessizce içim cızzz ediyor 😶‍🌫️ Bazen elimi sürmemi istemiyor tutup başka odaya götürüyor beni 🙈 Nasıl aşıcaz bakalım 🥲

• Komik
Reactions: Jou
Yaaaaaa seneye ben 🙈 Bizde de oğluş bebişi kıskanıyor. Sabah kalkar kalkmaz bir köşeden bizi izliyor sessizce içim cızzz ediyor 😶‍🌫️ Bazen elimi sürmemi istemiyor tutup başka odaya götürüyor beni 🙈 Nasıl aşıcaz bakalım 🥲
Alışıcak bebegim sen ona gel bak sev bebek bu cok tatlı gibi seyler yap tabiki arada kıskanacak bebegi srvmeyin yanında oğlanı daha cok sevin daha cok gosterin biz öyle ettik almira kardesiyle oynamak istiyor ama abartıyo dengesiz hareketiyle oglanda istemiyor ablasini sonra kucağıma alsam oğluşu kızımda istiyor ikisini taşıyorum getiriyorumm

Back
X