Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ikizler kızların da bi sıkıntı var sanırım. Benimki hala ayni aksi, inatçı, yaramaz, vurdumduymaz. Beni üzüyor bir de sora kalbimsin anne diyor dengesiz
Bu ikizler kızların da bi sıkıntı var sanırım. Benimki hala ayni aksi, inatçı, yaramaz, vurdumduymaz. Beni üzüyor bir de sora kalbimsin anne diyor dengesiz
Alışıcak bebegim sen ona gel bak sev bebek bu cok tatlı gibi seyler yap tabiki arada kıskanacak bebegi srvmeyin yanında oğlanı daha cok sevin daha cok gosterin biz öyle ettik almira kardesiyle oynamak istiyor ama abartıyo dengesiz hareketiyle oglanda istemiyor ablasini sonra kucağıma alsam oğluşu kızımda istiyor ikisini taşıyorum getiriyorumm
Bizimki ilk günden yapıştırdı çocuğa korktum baya elide kuvvetli bize vurduğuda oluyor morartıyor resmen, hele o tırnaklar ne kadar kısa olurda olsun resmen yırtıcı kuş pençesi yırtıp atıyor Oğluşu seviyoruz baya hatta gel kardeşini öp vs diyoruz öpüyor ardına yapıştırıyor. Zamanla alışıcak dediğin gibi ilk başlarda bebek kendini toplayana kadar baya dikkat etmek lazım.. Çok işim var
İkizler burcu olmalarının etkisi yoktur inşallah çünkü benim 2.cide ikizler Terazi anneye ikizler çocuklar şoku Benimki 1,5 aydır felan bezden rahatsız olmaya başladı. Kendi çıkarıp atıyor ama klozete oturtunca yapmıyor kedi gibi kenara köşeye gidiyor İnat bunda da
Bizimki ilk günden yapıştırdı çocuğa korktum baya elide kuvvetli bize vurduğuda oluyor morartıyor resmen, hele o tırnaklar ne kadar kısa olurda olsun resmen yırtıcı kuş pençesi yırtıp atıyor Oğluşu seviyoruz baya hatta gel kardeşini öp vs diyoruz öpüyor ardına yapıştırıyor. Zamanla alışıcak dediğin gibi ilk başlarda bebek kendini toplayana kadar baya dikkat etmek lazım.. Çok işim var
İkizler burcu olmalarının etkisi yoktur inşallah çünkü benim 2.cide ikizler Terazi anneye ikizler çocuklar şoku Benimki 1,5 aydır felan bezden rahatsız olmaya başladı. Kendi çıkarıp atıyor ama klozete oturtunca yapmıyor kedi gibi kenara köşeye gidiyor İnat bunda da
Zor oluyor ya aksi çocuk. Oğlum daha naif daha sakin maşallah. Ama bu kız beni cok zorluyor artik aileden gelen huylara mi bağlayim, ikizlere mi bilemedim
Yaaa herkese vermiyorlar diye biliyorum ama bi araştırırım. Psikolojik sağlığım iyi olsun da olur gider. Beni zorlayan Meryem zaten Ömer kendini kurtardı her türlü. Okul olarak ilgim üstünde olacak boşlasın istemiyorum baştan beri sıkı tutmaya çalışıyorum.