• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa herkese vermiyorlar diye biliyorum ama bi araştırırım. Psikolojik sağlığım iyi olsun da olur gider🙄😬. Beni zorlayan Meryem zaten Ömer kendini kurtardı her türlü. Okul olarak ilgim üstünde olacak boşlasın istemiyorum baştan beri sıkı tutmaya çalışıyorum.
Meryemde büyüyecek yaa elbet 3 yaşında belki ona daha iyi gelirr
Herkese vermiyomu aaaaaa

Meryemde büyüyecek yaa elbet 3 yaşında belki ona daha iyi gelirr
Herkese vermiyomu aaaaaa
İnsallah kuzum. Belki abla olmak onu büyütür bir anda umudum o yönde. En azindan aksilik ve inadı geçse yeter. Şimdi eşim memur ya belki vermiyordur bilmiyorum canim arastirmak lazim herkese mi belli kesime mi 🤷🏼‍♀️

• Beğen
Reactions: Jou
İnsallah kuzum. Belki abla olmak onu büyütür bir anda umudum o yönde. En azindan aksilik ve inadı geçse yeter. Şimdi eşim memur ya belki vermiyordur bilmiyorum canim arastirmak lazim herkese mi belli kesime mi 🤷🏼‍♀️
GEçer geçerr oda geçerr🥰
Hee dogru acabaas

Bizimki ilk günden yapıştırdı çocuğa korktum baya elide kuvvetli bize vurduğuda oluyor morartıyor resmen, hele o tırnaklar ne kadar kısa olurda olsun resmen yırtıcı kuş pençesi yırtıp atıyor 🙈 Oğluşu seviyoruz baya hatta gel kardeşini öp vs diyoruz öpüyor ardına yapıştırıyor. Zamanla alışıcak dediğin gibi ilk başlarda bebek kendini toplayana kadar baya dikkat etmek lazım.. Çok işim var 🙈
Benim de doğuma az kaldı tam olarak oğlumdan beklediğim performansı anlattın 😂 Allah kolaylık versin cidden vakit yaklaştıkça korkuyorum ben de

Kizlar nerdesiniz, ben de 2. Tura katildim hangi cesaretle bilmiyorum ama şoktayiz
Korkudan sevinemedim nasi yapcam nasi bakicam 2 taneye diye, siz de ayni seyleri hissettiniz mi imdat

Kizlar nerdesiniz, ben de 2. Tura katildim hangi cesaretle bilmiyorum ama şoktayiz
Korkudan sevinemedim nasi yapcam nasi bakicam 2 taneye diye, siz de ayni seyleri hissettiniz mi imdat
Aaaaa gözünüz aydın😍 bakarsın yaaaa 4 yaşında olacak artık daha olgunlaşır. Zorluğu olur tabi de Allah bi yoluna koyar. Çok sevindim senin adına 😍

Aaaaa gözünüz aydın😍 bakarsın yaaaa 4 yaşında olacak artık daha olgunlaşır. Zorluğu olur tabi de Allah bi yoluna koyar. Çok sevindim senin adına 😍
Ya valla hemen olmaz diye biraktik korunmayi, ilki hemen olmamisti ya, aa bi baktik şak diye olmus, olmayan cocugu olsa nereye koyarim diye dusunurken uykum kaciyodu, simdi neler neler dusunuyorm sen tahmin et, cok korkuyoruuum 😱

Ya valla hemen olmaz diye biraktik korunmayi, ilki hemen olmamisti ya, aa bi baktik şak diye olmus, olmayan cocugu olsa nereye koyarim diye dusunurken uykum kaciyodu, simdi neler neler dusunuyorm sen tahmin et, cok korkuyoruuum 😱
Yaaa olmaz diye düşününce kafa rahat tabi hemen oldu Allahın işi 😍 korkma korkma yaaa

Yaaa olmaz diye düşününce kafa rahat tabi hemen oldu Allahın işi 😍 korkma korkma yaaa
Valla ya hep derlerdi de inanmazdim oyleymis gercekten, baya korkuyorum valla hemde baya kotuyum, midem fln cok fena, asiri bi yorgunluk, ilkinde boyle degildim sanki, surunuyorum suan

Amaaannn beeee nolcakkk ben almira 16 aylıkken yigido ya hamileydim hiçte zor değill aksine seninki suan 3 yaşında dogurana kadar 4 olcak emin ol rahat bi evredesin rabbim nasip etti saglıcakla all kucağınnaaaa çoookk sevindim çoookkk tam zamanına olmuş herşey bide benimde tutmaz diyodum almirada zor tutunduk korunmayalım nasılsa tutmaz diye diye tuttu🤣

Amaaannn beeee nolcakkk ben almira 16 aylıkken yigido ya hamileydim hiçte zor değill aksine seninki suan 3 yaşında dogurana kadar 4 olcak emin ol rahat bi evredesin rabbim nasip etti saglıcakla all kucağınnaaaa çoookk sevindim çoookkk tam zamanına olmuş herşey bide benimde tutmaz diyodum almirada zor tutunduk korunmayalım nasılsa tutmaz diye diye tuttu🤣
Aha al iste aynisi oldu, hemen olmaz diye bi biraktik şakk diye cift cizgi 😅 sen de tek bakiyodun dimi cociklere, valla kafayi yemek uzereyim daha keseyi gorduk icini goremedik ama simdiden delirdim azcik napcm diye

• Beğen
Reactions: Jou
Aha al iste aynisi oldu, hemen olmaz diye bi biraktik şakk diye cift cizgi 😅 sen de tek bakiyodun dimi cociklere, valla kafayi yemek uzereyim daha keseyi gorduk icini goremedik ama simdiden delirdim azcik napcm diye
Bence delirmene gerek yok kararında gününde olmuş hiç derlanma emin ol herşey çok güzel olcak alışıyorsun tek bakıyorum aliştım ben artık🥲

Valla ya hep derlerdi de inanmazdim oyleymis gercekten, baya korkuyorum valla hemde baya kotuyum, midem fln cok fena, asiri bi yorgunluk, ilkinde boyle degildim sanki, surunuyorum suan
Her hamilelik farklı tabi. Sabret 12.haftadan sonra azalır düzelir. Sen bide kendini motive et modunu düşürme

Her hamilelik farklı tabi. Sabret 12.haftadan sonra azalır düzelir. Sen bide kendini motive et modunu düşürme
İnsallah insallaah ya, moral verdiginiz icin tesekkur ederim, valla zor yasiyorum suan, dun disari cikalm cocugu gezdirmeye dedik, bi fenalik geldi zor geldik eve, dedim beni hastaneye gotur serum versinler, sonra vazgectm yanlis bise yaparlar diye, bu halde bi yandan cocuk bakmak cok zormus gercekten, 2 cocuklu butun anneleri tebrik ediyorum valla

Back
X