- 21 Eylül 2020
- 2.342
- 5.052
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #114.201
Ooo eyvah o zmnOğlum diyor ki kardeşim büyüyünce sana anne demesiniyi anlaşırlar inşallah diye duaya başladım ben de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo eyvah o zmnOğlum diyor ki kardeşim büyüyünce sana anne demesiniyi anlaşırlar inşallah diye duaya başladım ben de
Eyvah ki ne eyvahOoo eyvah o zmn![]()
Alisicaklari bi zaman gelicektir ya, inaniyorum bunaEyvah ki ne eyvah![]()
maşallahhh11 günlük oldu bebeğimikisine birlikte bakmaya çalışıyorum
zormuş ama cidden tek çocukta baya rahatmışım
![]()
SaoalsınZor gerçekten bazı çocuk kolay alışırken bazısı zorluyor işte. Kızım da öyle bi bak altına yapmış bir bak söylüyor. Bu ara çok ağırlaştım üstüne düşemiyorum. Benden başka da kimseyle gitmiyir tuvalete. Mecbur doğumdan sora ve iyileşince başliycam iyiceAllah kolaylık versin sana da tez zaman da öğrenir insallah.
Kesinlikle öyle anne de hazır olmalı. Ama zaten iyice ağırım ve ben alıştırmaya çalışırken o söylemedi götürsem bile asla yapmadı tuvalete. Şimdi o söylüyor ben de hal yok uğraşacak haftaya doğumum var. Saldım iyice önce bi kendimi toparlayayım sora yaza kadar yolu var illaki alışacak hangi çocuk öyle kalıyor kiSaoalsınBenimde hamileliğimin son aylarına denk geldi bırakmak istemesi gerçekten uğraşacak ne sabrım ne gücüm vardı. Bebek doğuncada uğraşamadım. Hayırlısı dedim artık ne yapayım. Bakalım zamansal bende o gücü bulurum sabırla çözeriz inşallah. Sadece çocuğun değil annesinde hazır olması lazım
![]()
Birde yakındık yani öyle olduğumuzu düşünüyordum. Bizim iş yerinde de çalışan sayısı toplasan 2 eldeki parmak sayısını asla geçmez. Çözdüm onu kötü kalpli bir insanmış ben görememişim.Ne manyak insanlar var ya, insan ozellikle tutar cenesini de bisey soylemez hamile kadina morali bozulmasin diye, tuhaf insanlar
Ben suan 10+5teyim, hala pek bisey yiyemiyorum, sadece basit karbonhidrat tuketebiliyorum o da hem faydasiz hem de rahatsiz ediyo, reflu fln da basladi, arada seruma gidiyorum hala, surunerek idare etmeye calisiyorm, bi tik daha iyiyim diyebilirim ama cok da degilim ya
Zor sürecler, allah yardimcimiz olsun seninki ne kadar oldu 1. Ve 2.
Bu cumleler Nisan ayinda benden de duyulacak sanirimhayirli olsun saglikla buyut, ilki kac yasindaydi ?
Benimkide söylemedi şimdi şimdi arada söylüyor ama ne lazımlığa ne tuvalete yapmıyor. En azından bezi çıkarıp ortalığa yapmıyor artık. Aynen valla illaki bezden kurtulucaz. Sıkmamak lazım.Kesinlikle öyle anne de hazır olmalı. Ama zaten iyice ağırım ve ben alıştırmaya çalışırken o söylemedi götürsem bile asla yapmadı tuvalete. Şimdi o söylüyor ben de hal yok uğraşacak haftaya doğumum var. Saldım iyice önce bi kendimi toparlayayım sora yaza kadar yolu var illaki alışacak hangi çocuk öyle kalıyor ki![]()
Bende kanlı kaka varsa rota yapılmaz diye biliyorumKızlar ya size birşey danışıcam. Benim kız tam 4 aylık bu cumartesi 2. Doz rota aşısı var. Ama şöyle bir durum var 2. Aydaki 1. Doz rota aşısından 18 gün sonra kanlı kakası oldu. O ay içinde 2-3 kere daha farklı zamanlarda kanlı kaka yaptı. 3. Ay kontrolde doktora söyledim. Birşey olmaz 7-10 gün öncesinden yemene dikkat et dedi. Neye alerji var bilmiyoruz. Eylül ayında da 7-8 kere kanlı kaka yaptı. 1 tanesi yoğundu jölemsi gibi.. Osman gönülalanın soru cevapta kanlı kaka varsa yaptırmayın yazısını gördüm. O günden beri kafam karışık.. takip ettiğim doktorlardan birinin soru cevabına kısaca yazdım. 5,5 aylık olana kadar bekleyin yazmış. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Yıldım gerçekten düşünmekten.. Bizim Burdaki doktor niye bunları bilmiyor mesela.. Ankara’daki doktorumuza yazdım. Adam güzelce yönlendirme yaptı. Diyet önerdi şunlara dikkat et şu kadar süre diye.. 5 ay 14 günlük olana kadar bekleyelim yazmış.Bende kanlı kaka varsa rota yapılmaz diye biliyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Yani doktorlar neden güncellenmiyorlarYıldım gerçekten düşünmekten.. Bizim Burdaki doktor niye bunları bilmiyor mesela.. Ankara’daki doktorumuza yazdım. Adam güzelce yönlendirme yaptı. Diyet önerdi şunlara dikkat et şu kadar süre diye.. 5 ay 14 günlük olana kadar bekleyelim yazmış.
Birde önemli bir durum.. Ay bu aşı defterlerini kapatmıştım yeniden başladım cinnet geçircemBende aynı şeyi düşünüyorum. Yani doktorlar neden güncellenmiyorlarsabit fikirli çoğu
Zor iş yaBirde önemli bir durum.. Ay bu aşı defterlerini kapatmıştım yeniden başladım cinnet geçircem![]()
Ay valla Allah yardimcin olsun, 2 cocuk zor, daha dogmadan zor hatta, kismetse dogunca nolcak bakalim, ben dusunuyorum nasi uyucam ya ben diyeBirde yakındık yani öyle olduğumuzu düşünüyordum. Bizim iş yerinde de çalışan sayısı toplasan 2 eldeki parmak sayısını asla geçmez. Çözdüm onu kötü kalpli bir insanmış ben görememişim.
Merak etme 5 ay dolana kadar depondan besleniyor bebiş.. Zor oluyor mide bulantısı vs helede evde küçük çocuk varsa
Benim oğlan 3yaş 4 ay kızda 4 aylık oldu![]()
Ödül sistemi cok ise yariyo, bizde yaradi yani, her tuvalete cis yaptiktan sonra kucuk kucuk hediyeler, etiketler surpriz yumurta toybox fln bilmemne bise verdik, abarta abarta soyledm bi de hadi hediye kazanalim fln diye, kaka yakalayinca daha buyuk hediye verdim falan, oyle oyle alisti, sonra uzun bi sure hediye verdim tabiBenimkide söylemedi şimdi şimdi arada söylüyor ama ne lazımlığa ne tuvalete yapmıyor. En azından bezi çıkarıp ortalığa yapmıyor artık. Aynen valla illaki bezden kurtulucaz. Sıkmamak lazım.
Bizde sut alerjisi vardi, ona ragmet rotanin 1. Dozunu yaptilar, kanli kaka fln olmadi ana cocuk 1 hafta kivrandi gaz mi karin agrisi mi artik bilemedim, baya sknti yasadi kucucuktu ztn kaskati oluyo yay gibi kivriliyodu, 2. Yi yaptirmadik, sonrasinda daha bir suru asisini da yaptirmadim, 2.ye de kismetse hicbsey yaptirmayi dusunmuyorum, bana sorarsan rotanin ikincisini yaptirma kanli kaka onemli bi bulgu cunkuKızlar ya size birşey danışıcam. Benim kız tam 4 aylık bu cumartesi 2. Doz rota aşısı var. Ama şöyle bir durum var 2. Aydaki 1. Doz rota aşısından 18 gün sonra kanlı kakası oldu. O ay içinde 2-3 kere daha farklı zamanlarda kanlı kaka yaptı. 3. Ay kontrolde doktora söyledim. Birşey olmaz 7-10 gün öncesinden yemene dikkat et dedi. Neye alerji var bilmiyoruz. Eylül ayında da 7-8 kere kanlı kaka yaptı. 1 tanesi yoğundu jölemsi gibi.. Osman gönülalanın soru cevapta kanlı kaka varsa yaptırmayın yazısını gördüm. O günden beri kafam karışık.. takip ettiğim doktorlardan birinin soru cevabına kısaca yazdım. 5,5 aylık olana kadar bekleyin yazmış. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Benimki öğle uykusu yaptığında gece baya uğraşıyordum 2 saate yakın. Öğlende istemiyordu zaten uyumak o da 1 saati buluyordu. Geçen sene ağustosa bıraktı öğle uykusunu. Arabada falan olursak uyuyor. Akşam haliyle aşırı yorulmuş oluyor genelde çabuk uyur. Bazen yarım saate kadar zorladığı oluyorHuu huuuu
Kimse yok yine ama ben sorumu sorim
İlk cocuklarin uyku durumunu ne yaptiniz ya, 3 yasini gecti cocuk hala 45dk 1saat arasi uyutmaya ugrasiyorum her gun, oglen uyusa da uyumasa da ayni sey, sizinkiler nasi ?
Ya bnmki gunduz uyumasa da aksam yine ayni, anlayamadim isin icinden cikamadim yani, ne kici basi duruyo ne çenesi, sussa uyur belki ama susmuyoBenimki öğle uykusu yaptığında gece baya uğraşıyordum 2 saate yakın. Öğlende istemiyordu zaten uyumak o da 1 saati buluyordu. Geçen sene ağustosa bıraktı öğle uykusunu. Arabada falan olursak uyuyor. Akşam haliyle aşırı yorulmuş oluyor genelde çabuk uyur. Bazen yarım saate kadar zorladığı oluyor
Ahahahah çeneleri bol maşallahYa bnmki gunduz uyumasa da aksam yine ayni, anlayamadim isin icinden cikamadim yani, ne kici basi duruyo ne çenesi, sussa uyur belki ama susmuyo![]()
Hem de nasilAhahahah çeneleri bol maşallah![]()