- 17 Haziran 2022
- 37
- 44
- 3
- 33
Amin inşallah isteyen herkeze nasip atsinİnşaAllah, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Arkadaşım ordaki okulda öğretmen. İllahaalah etmiş durumda, zaten Suriye okulu gibi birşey olmuşEveet Çarşamba bak kuvukt suriye diyince nasil bildinnefret ediyorum oradan ya
Amh ya bakmamıştı doktor ama iğnelerin başında dört folükül gelişti ve boyutları da 17-18 di. Nedeni biliniyor dedi. Prp önerdi.Canım amh kaç yaş o kadar çok değil en azinda elinde yumurtaların var inşallah onlar dinllecek
Tek dileğim annemi oradan kurtarmak ama evi satsak yenisini almaya para lazim oralarin degeride düştü malesefArkadaşım ordaki okulda öğretmen. İllahaalah etmiş durumda, zaten Suriye okulu gibi birşey olmuş
Ooo maşallah daha çok gençsinInsallah canim yaa
Kayseriliyim ben takip ettigim cok onemli doktorlar var insallah kendi memleketim bana umud olacak inaniyorum
27 yasindayim ben
Progestan iğneyi yazdırmış eşim . Dex nedir bilmiyorum acikcasiAa ciddi miiprogestan dex göbekten olanıda yazıyorlar mıymış
Aa ciddi miiprogestan dex göbekten olanıda yazıyorlar mıymış
Coook tşk ediyorum . Evet hem oksapar iğne hem de günde bir adet corasprin kullanıyorum . Doktorum daha önce düşük yaptığım için önlem almak istiyor sanırım .Ay bakalım hayırlısı artık hem iğne hem coraspin mi kullanıyosunuz sizde
Tesekkur ederim canimnOoo maşallah daha çok gençsinHer şey gönlüne göre olsun canım
Delirme kiz dur hele doktorunla görüştün mü hem transferin kacinci günündesin cok kisiye cevap yazinca kimin durumu neydi karistirdim ben kusura bakmaTek taraflı hafif kasik ağrım var . Daha önce de dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum . Tüpümun biri alındı fakat diğerini almamışti doktor . Çok düşük olasik dış gebelik ihtimali ama bugün tek taraflı olunca ne yapsam bilemedim
İdrar testi yapmış miydin hic kuzum mersk ettim simdi
Progestan iğneyi yazdırmış eşim . Dex nedir bilmiyorum acikcasi
Coook tşk ediyorum . Evet hem oksapar iğne hem de günde bir adet corasprin kullanıyorum . Doktorum daha önce düşük yaptığım için önlem almak istiyor sanırım .
Hahha ben kendi kendime teşhis koymada çok iyiyimdirDelirme kiz dur hele doktorunla görüştün mü hem transferin kacinci günündesin cok kisiye cevap yazinca kimin durumu neydi karistirdim ben kusura bakma
Doktorumu aramadım arayayım mi ?Adam benden bikacak diye de korkuyorum :) Lekelendigim gün de korku içinde aradım . İlaçlarına devam et dedi birşey demedi . Sonra da bir daha olmadı zaten . Bugün de tek taraflı hafif kasik ağrım var diye arasam mi bilemedimDelirme kiz dur hele doktorunla görüştün mü hem transferin kacinci günündesin cok kisiye cevap yazinca kimin durumu neydi karistirdim ben kusura bakma
Ne zaman test günün pekiYok canım yapmadım bu 2. Transferim ilki kimyasal olmuştu korkuyorum o yüzden yine öyle olursa görürüm diye, kanda görmek istiyorum direk
Çok teşekkür ederim
2 gun kalmis cici kiz telaş yapma sürekli vücudu dinleyip kendini panik atak hastasi yaparsın sonraHahha ben kendi kendime teşhis koymada çok iyiyimdirsürekli kendimi dinlediğim için de olabilir tabiki . Transferimin 8.gunu
Evet aslında yaptığım hata ama daha önce dış gebelik geçirince tedirgin oldum . Dış gebelikse zaten şu an anlaşılmaz her türlü iki gün beta verip beklemem lazim. Tek taraflı kasik ağrısı normal mi peki ?2 gun kalmis cici kiz telaş yapma sürekli vücudu dinleyip kendini panik atak hastasi yaparsın sonratecrubeyle sabittir
Evet aslında yaptığım hata ama daha önce dış gebelik geçirince tedirgin oldum . Dış gebelikse zaten şu an anlaşılmaz her türlü iki gün beta verip beklemem lazim. Tek taraflı kasik ağrısı normal mi peki ?
Ara tabi bunun için varlar Allah yokluklarini gostermesinDoktorumu aramadım arayayım mi ?Adam benden bikacak diye de korkuyorum :) Lekelendigim gün de korku içinde aradım . İlaçlarına devam et dedi birşey demedi . Sonra da bir daha olmadı zaten . Bugün de tek taraflı hafif kasik ağrım var diye arasam mi bilemedim
Hic bilmiyorum cnm ne desem yalan olurEvet aslında yaptığım hata ama daha önce dış gebelik geçirince tedirgin oldum . Dış gebelikse zaten şu an anlaşılmaz her türlü iki gün beta verip beklemem lazim. Tek taraflı kasik ağrısı normal mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?