2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular ya tüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
maşallah.. darısı bizlere inş böyle güzel haberler duydukça çok seviniyorum hem bizlere de umut yüklüyor

Amh değerine bakmadı. Dört folikülün için boş çıktı anlayacağınız
Hangi sehir hangi doktora gidiyorsun cnm infertilite sebebi neydi amh bakilmasa da olur ultrasonda görüyor yumurtaları ama yaş ve buna bagli kalite sorunu olabilir diyorlar genelde dert etme sonuçta 6 yumurta dondurulmus varmis çok şükür

Aynen öyle hem günlük hem videolar var günlükte yazıyorum transferden. Sonra daha düzenli tabi öncesinde de yazdım histereskopi den itibaren
İnşallah canım
Ayyy bende oyle cok uzun degil ama transferden beri küçük notlar alıyorum günlük.
Eşimle sevgiliylen bir ara yurtdisina gitmisti o zaman da her gun ona küçük notlar yazip deftrr yapip geldiginde hediye etmistim bayılırım boylr seylere

Canım hatay’dayım ilk denememiz. Eğer bu 6 yumurta da olmazsa prp tedavisi yaparız dedi. 44 yaşında hiç yumurtası olmayan bir hastaya prp yapmış ve kendiliğinden hamile kalmış. İnşallah gerçek kalmaz.

Benim de tanidigim birinin amh cok düşüktü ve doktorlar zor vakasin umutsuz vakasin demisler sonra birakti kendi haline ve şimdi dogal gebelik oldu Allah ol derse olur

Kızlar eğer bende hamileysem oksapar başlicaz pıhtılaşma meyilliyim. Siz ne kadar kullanacaksınız oksaparı bişey dediler mi? Sanırım pıhtılaşma meyilli olunda doğurana kadar kullanılıyomuş

Kızlar eğer bende hamileysem oksapar başlicaz pıhtılaşma meyilliyim. Siz ne kadar kullanacaksınız oksaparı bişey dediler mi? Sanırım pıhtılaşma meyilli olunda doğurana kadar kullanılıyomuş
Ben transferle basladim kullanmaya, 10 gün eğer gebelik olursa doktor soylecekmis tekrar ama coraspin opudan (19 nisan) beri kullaniyorum

Bana da oyle dediler ama rapor cikarmak icin napmak lazim anlamadim normal recete veriyorlar hep oksapar 10gunluk ve cok pahali

Pıhtılaşma ve genetik testlerim temiz ama bende kullanıyorum transfer gününden beri . Sanırım 12. Haftaya kadar da kesmezler. Sizin durumunuzda bu daha uzun sürebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…