2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

En iysini yapmissin canim ben negatif gordum teste cok uzuldum yapmasam uzulmucektim. Pazartesi kan verme gunum bakalim

Benim doktorum 5. Gün dondurulmuş embriyoyu şu şekilde yorumladı.
Her hastaya uygulanan bir prosedür değil , genelde rahim içinde bir sıkıntı varsa, polikistik over sendromu varsa, daha öncesinde düşükler olmuşsa gibi gibi hastalara daha çok uygulanıyor dedi.
Bende polikistik over sendromu, bir düşüğüm var ,rahim kalınlığım çok inceydi. Bu durumdan dolayı 1 ay rahim dinlendirilip, sonrasında dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi.
İnternetten de araştırma yapabilirsiniz.

Tabiki o yuzden her ne olursa olsun kan sonucunu beklemek en guzeli ve kesin sonuc bence o gune kadar ümüdün oluyor cunki boyle Bi yanim cöküntüde kaldi
İnanın bana fizyolojik olarak belirti yaşıyorum, sol kasık bölgem regl olacakmışım gibi ağrıyor,2 gündür sabahları mide bulantısı yaşıyorum,rahim içinde sızlama yaşıyorum ama dinlemiyorum vücudumu. Salı günü kan vereceksin, olumlu da olsa olumsuz da olsa dünyanın sonu değil diyorum.

İçinizi ferah tutun. Kendinizi ne kadar kasarsanız vücut da bir o kadar kasıyor kendini.
Daha 3 gün var testinize. Benim halam emekli hemşire. Ona sordum. 8. Günde gebelik idrarda çıkar mı diye olasılık var dedi, kan tahlili yapsan direk çıkar ama ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramaman için test gününü bekle dedi. Bir de her kadının hormonları bir çalışmıyor herkesin vücut yapısı farklı

Ne guzel Teselliler veriyosun Insallah bebegin sana Sımsıkı tutunmuştur canim Cok isterim Rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah , Zor bi surec ve yasamayan bilemez.

Ne guzel Teselliler veriyosun Insallah bebegin sana Sımsıkı tutunmuştur canim Cok isterim Rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah , Zor bi surec ve yasamayan bilemez.
Rica ederim. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre nasip etsin. Hayırlı zaman bu zamansa olsun , değilse olmamış demektir geçen sene 3.5 aylık bebeğimi kaybettim ben. Ben 3.5 aylıktım, o 2 aylık da kalmıştı. Nasip değilmiş dedim.

Aslinda oyle herkezin vucud farkli kimisi erken kimisi gec gorebiliyormus bu idrar testlerinde
O yuzden umarim oyledir Cok emek verildi ve 2 tedavidede cok yiprandik

Aslinda oyle herkezin vucud farkli kimisi erken kimisi gec gorebiliyormus bu idrar testlerinde
O yuzden umarim oyledir Cok emek verildi ve 2 tedavidede cok yiprandik
Çok iyi anlıyorum. Hepimiz için farklı farklı zorlukları var , umutları,hayalleri var. Ama bazen bizim dışımızda gelişen durumlar olabiliyor malesef

Gercektenmi cok uzuldum Rabbim Sabirlar versin ve yeni umudlar versin insallah bu sefer sımsıkı tutunur ve Annesi gibi güclü kalirr ,
Ama kisada olsa o duyguyu yasatmis Rabbim sana ne guzel ben o duyguyu henuz hic tatmadim

Korkma bisey yoktur canim nolabilir
O tek tarafli kasik agrisi bende hep Vardi halada var
Aradım zaten doktorumu önce görmedi sonra hemen döndü . Sunsea hanım sıkıntıya gerek yok ,ilaçlarınıza devam ,pazartesi gelin kanınızı verin dedi. Değişik birşey söylemedi canım. Çok tşk ederim sana da

Gercektenmi cok uzuldum Rabbim Sabirlar versin ve yeni umudlar versin insallah bu sefer sımsıkı tutunur ve Annesi gibi güclü kalirr ,
Ama kisada olsa o duyguyu yasatmis Rabbim sana ne guzel ben o duyguyu henuz hic tatmadim
Ben çok zorlu süreçten geçtim. 3 yıllık evliyim 1 yıl hiç korunmadım. Ardından doktora gittim. Rutin kontroller tahliller yapıldı. Rahim filmi çekildi ve sağ tüpümün kapalı olduğu tespit edildi. Ardından ilaç tedavisi ile 3. Ayın sonunda normal yollarla hamile kaldım. Ancak bebek gelişmediği için düşük yapmak zorunda kaldım. Bebeği kaybetmeden bir gün öncesine kadar kalp atışını duyuyordum. Ama malesef melek oldu
Bu yüzden sabretmek zordur ama yolun sonunda her zaman bir ışık , bir umut vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…