Markasi ney testlerin acaba hemen üzülme cnm kan testi en garantisi biliyorsunKızlar eşim kaset test almis onu yaptim ama bildiğiniz çizgi çıkmadı bileo yuzden esimede diyemedim ben erken gebelik testi yaptim iki tane orada çıktı cizgi diye hüzüüüün...
Yarın da devam ederse ararım ama diyeceği şeyi biliyorum stres yapma gününe kadar bekle der .Ara tabi bunun için varlar Allah yokluklarini gostermesin
Ay inşallah öyledir kendimi dinlemekten bı hal oldumNormaldir canım bebek o tarafa doğru tutunuyor olabilir sen stres yapma tadını çıkar
Evet senin de dedigin gibi her türlü beklemek gerekecek ki doktor da aynısını diyecek zaten belki tek taraflı tutun da o yuzden oluyordurYarın da devam ederse ararım ama diyeceği şeyi biliyorum stres yapma gününe kadar bekle der .
Ya o kadar dandirik bisey ki roll diye bir test daha kalitesiz bisey bulamamis neredeyseMarkasi ney testlerin acaba hemen üzülme cnm kan testi en garantisi biliyorsun
Evet o da bir ihtimal o yüzden bekleyeyim en iyisi . Tşk ederim cevabınız için . Bence evde durmaktan psikolojim de bozuldu . Sadece iğne için dışarıya çıkıyorum onun da etkisiyle oturup kendimi dinliyorumEvet senin de dedigin gibi her türlü beklemek gerekecek ki doktor da aynısını diyecek zaten belki tek taraflı tutun da o yuzden oluyordur
Roll da fena degil ama bebetime yapmistim ben dun cikmadi bastan , sonra cikti ve baya silikdi , kan testim sonucum da pozitif biliyorsun ... Markadan markaya da degisiyor hassasiyet ferahla takmaYa o kadar dandirik bisey ki roll diye bir test daha kalitesiz bisey bulamamis neredeysecizgi var ben goruyorum ama baska bakan anlamaz ben gönül rahatlığıyla cikip karsisina bak ikinci cizgi diyemedim.diue uzuldum
Ah güzelim cok iyi anliyorum seni ama yapma cik dolas hem yürüyüş olur hem alisveris yap kan akisi da önemli sonucta... Hem burda dertlesiyoruz dimi teşekkür etmeye hic gerek yokEvet o da bir ihtimal o yüzden bekleyeyim en iyisi . Tşk ederim cevabınız için . Bence evde durmaktan psikolojim de bozuldu . Sadece iğne için dışarıya çıkıyorum onun da etkisiyle oturup kendimi dinliyorum
Cağırayım bı taksi gole ineyim biraz hava alirim bari . Artık kısmet de ne varsa göreceğiz ,ötesi yok :))Ah güzelim cok iyi anliyorum seni ama yapma cik dolas hem yürüyüş olur hem alisveris yap kan akisi da önemli sonucta... Hem burda dertlesiyoruz dimi teşekkür etmeye hic gerek yok
Heh iste budur ya bana bunlarla gel :) en dogrusunu yaparsin cnm düşündükçe düşersin , ben mesela namaz kilmaya basladim transferden sonra icim cok ferahladiCağırayım bı taksi gole ineyim biraz hava alirim bari . Artık kısmet de ne varsa göreceğiz ,ötesi yok :))
Böyle görünüyorRoll da fena degil ama bebetime yapmistim ben dun cikmadi bastan , sonra cikti ve baya silikdi , kan testim sonucum da pozitif biliyorsun ... Markadan markaya da degisiyor hassasiyet ferahla takma
Sizin adınıza çok sevindimHeh iste budur ya bana bunlarla gel :) en dogrusunu yaparsin cnm düşündükçe düşersin , ben mesela namaz kilmaya basladim transferden sonra icim cok ferahladi
Görünüyor ama cnm baya belli yani .. tek mi cift mi embriyo koydular hem erken gebelik adi üstünde en erken gosteren test bu kaset testler sonradan cikiyor sonucta ... Ben hergun yapip koyulasmasini takip ettim ama care degil tabi kesin sonuc kan biliyorsunBöyle görünüyor
Evet kesinlikle kan testi beni ikna edecek ben ilk yaptığım testte bile sevindimGörünüyor ama cnm baya belli yani .. tek mi cift mi embriyo koydular hem erken gebelik adi üstünde en erken gosteren test bu kaset testler sonradan cikiyor sonucta ... Ben hergun yapip koyulasmasini takip ettim ama care degil tabi kesin sonuc kan biliyorsun
Kızlar eşim kaset test almis onu yaptim ama bildiğiniz çizgi çıkmadı bile
Ben eczaneye gittim bugün transferimin 8 günü erken gebelik testi alsam olur mu dedim eczacı testler yanıltıcıdır kan vereceğiniz günü bekleyin dediler. Sizin erken mi yaptınız ? Her kadında değişiklik gösterebiliyor.Kızlar eşim kaset test almis onu yaptim ama bildiğiniz çizgi çıkmadı bileo yuzden esimede diyemedim ben erken gebelik testi yaptim iki tane orada çıktı cizgi diye hüzüüüün...
Bu benim 5. Ve 6. Gun erken gebelik testlerim meselaBen eczaneye gittim bugün transferimin 8 günü erken gebelik testi alsam olur mu dedim eczacı testler yanıltıcıdır kan vereceğiniz günü bekleyin dediler. Sizin erken mi yaptınız ? Her kadında değişiklik gösterebiliyor.
Korkma bisey yoktur canim nolabilirDoktorumu aramadım arayayım mi ?Adam benden bikacak diye de korkuyorum :) Lekelendigim gün de korku içinde aradım . İlaçlarına devam et dedi birşey demedi . Sonra da bir daha olmadı zaten . Bugün de tek taraflı hafif kasik ağrım var diye arasam mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?