- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Demek ki o hayırlı ve saglikli degilmis ... Simdi bir sonraki deneme icin simdiden hazirliklara basliyoruz tamam mi ? Yok oyle küsmeler falan, hatta git simdi bir cay bi kahve ic moral bozmak yok sakin sorana da bu sefer nasip değilmiş de basaracaksin eminim1.20 yine negatif
Canimm üzülme lutfen1.20 yine negatif
Ayy inşallah teşekkür ederim 7. Gün doktorum cok erken daha idrar da yeni yükselmeye başlamıştır dedi kanı görmeden tabi bisey diyemeyiz dediBence çizgi var hayalet falan değil bildiğin çizgiHayırlısı olur inşallah
Aynı dert bende de oldu öksürükten içim cikti resmen daha dune kadar korktum öksürük hapşırınca bisey olmuyormus Rabbim nasibini yszdiysa olur stres yok kizlarBende nezle mi diyeyim faranjit mi diyeyim grip mi diyeyim bilemedim öksürük hapsirik Allah vere transfer günü ve sonrasisırtını Rabbine daya ol derse olur ki ben dun pozitif sonucumu aldım darisi basina
Aynen bende duydum oyle... Allah ne eylerse güzel eylermis vardir bir hayirAynı dert bende de oldu öksürükten içim cikti resmen daha dune kadar korktum öksürük hapşırınca bisey olmuyormus Rabbim nasibini yszdiysa olur stres yok kizlar
VaaaaarKızlar 7. Gün testim böyle çıktı normal mi acaba hayalet 2. Çizgim var ama çok silik duruyor
Ay masallah kızlarımKızlar transferimin 9. Günü testim bu şekilde sizce ?
Yok yok dedgin gbi hic riske atma canim benim boşver seneye girerizAslında bayram dan sonra olcak transfer , eşim bayrama tatil alalım diyor ama dediğin gibi riske atamam bnde otururum artık napalim
Canim benim üzülme nolur şu güne kadar yaşadığımız her şer de bir hayır gördüm şuan uzulsen bile mutlaka bir hayri vardir hemen kendini hazırlayıp yeni umuda yelken aç1.20 yine negatif
Tebrik ederim canim gozun aydinnnKızlar transferimin 9. Günü testim bu şekilde sizce ?
Tebrikler canim Gozun aydinnnnKızlar 7. Gün testim böyle çıktı normal mi acaba hayalet 2. Çizgim var ama çok silik duruyor
Yaaaaaaa cikellam cok sevindim gözün aydın Allah tamamina erdirsinKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamışAnladım sizinde rabbim gönlünüzün muradını versin evet büyük ihtimal diğer hasta benimbakalım
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canim gozun aydinnn
Çoooook guzel bi haberrrrr
Merhaba. Sanırım rahiminiz ince. Kendimden örnek verecek olursam,Benim rahmim inceydi, doktorum Estrofemi ilk 2 ile başlattı, sonrasında günde 3 sefer 3 er kez almamı istedi 1 hafta da kalınlaştı. 1 hafta sonra transfer tarihim belli oldu.Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
Ben bu ilac disinda hicbir sey kullanmadim ama benim bildigim rahim dokusu önemli kalinligi degil bana hic kalinlik su kadar oldu demediler mesala doktorum sürekli doku daha onemli derdiMerhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
Çok teşekkür ederimAy masallah kızlarımharika haberler geliyor
Teşekkürler canım inşallah devamı da gelir hayırlısıylaTebrikler canim Gozun aydinnnn
Harikaaa bi Haberrrr
Bugün sanki bi tık daha koyu ama inşallah devamı gelir biraz korkuyorumVaaaaargörüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?