2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ooooo bacımsın bizim akrabalar orda, ben de arada gidiyorum. Ama nerede yaşamak istersin Türkiye de deselerdi, gevrek, çiğdem derdim
Bursa da ailen var İzmir'de akrabalar seyyy o zaman sen nerede yaşıyorsun İstanbul ? Belki bir gun İzmir'de yaşarsanız neden olmasin
Erol hoca :) ama kendisini kontroller ve işlemler dışında pek göremedik. Hep hemşireleriyle muhattap oluyoruz
Aslında arastirmalarim sonucunda Erol hocayı tercih etmeme sebebim bu olmuştu Medical evime de yakin alistigim hastane diye daha rahat ettim tabiki ama tüp bebek sürecinde medicalinde farki yok çok yoğunlar aynı sekilde hemsirelerle muhattabiz hep demekki bu isin raconu buymus dedim tup bebek dunyasinda neyse kalıcı degiliz biz zaten kendi doktoruma donucem rahatligiyla umursiuorum doktoru gördüm mü gormedim diye

Yaaa Allah korusun inşallah böyle bişey yaşamayız valla razıyım ağrılara bana perşembe günü gel dedi keseye bakıcaz sanırım inşallah olması gerektiği yerde duruyordur
Amin insallah. Persembe günü kacinci gününüz oluyor. Bana 3 hafta sonraya gün verdi tüp bebek merkezi ama ondan önce baska yere gitmeyi düsünüyorum

Amin insallah. Persembe günü kacinci gününüz oluyor. Bana 3 hafta sonraya gün verdi tüp bebek merkezi ama ondan önce baska yere gitmeyi düsünüyorum
Ay ya bana da 2 hafta sonra dediler cok uzun geldi bana nasil bekliycez ki ee tabi yarin artışı görüp ona gore diycekler gel diye

Ay ya bana da 2 hafta sonra dediler cok uzun geldi bana nasil bekliycez ki ee tabi yarin artışı görüp ona gore diycekler gel diye
Siz bir test mi yaptirdiniz kacingi gününüz karistiriyorum burda kim kimdi unuttum kusura bakmayin. Benden tekrar test istemediler ama pimpirikliligim yuzunden yarin da yaptirmayi düsünmuyo degilim

Ama ben dr uma güveniyorum. Benimle çok olumlu konuştu ve her muayenesinde hiç bir sorun yol herşey yolunda diyerek bile beni heyecanlandırdı. Henüz ikinci günündeyim bakalım. Ben 5. Gün test yapmaya başlarım

Siz bir test mi yaptirdiniz kacingi gününüz karistiriyorum burda kim kimdi unuttum kusura bakmayin. Benden tekrar test istemediler ama pimpirikliligim yuzunden yarin da yaptirmayi düsünmuyo degilim
Haklisin ben de karistiriyorum bazen ben evde 6.gunden itibaren idrar testi yapıp gordum cift cizgiyi, 10 gunde yani transfer gununu sıfır sayarak 10.gun kan testim 285.2 cikti çok şükür sonra iki gun gecince yine test yap dediler o da yarina denk geliyor iste artış güzel olursa iki hafta sonra ultrason kontrolü icin randevu verecegiz dediler

Kesinlikle bende güveniyorum sadece arada duygusal bag kuramadim malesef ama cokta önemsemedim bu arada Erol hoca bu isin cidden hocasi hadi inşallah senden de guzel haber alalim ya

Off bende ayniyim bazen cok karışıyor isimler nick olduğu için hepinizin nicklere artik gözüm alisti ama kim ne durumdaydi arada karışıyor

Hadi insallah yarin da guzel sonuclar cikar

Ya kimseye söylemediğinde de kendini yalnız hissediyor insan tamam iyiliğimiz için söyleniyorlar ama boğuluyorum ben ya
Benim tedavi sürecimden haberdar oldukları için transfer gününü de sürekli soruyorlardi . Mecbur kaldım gbi oldu neyse artık . Sizin daha çok yeni imiş biraz dikkat edin ,sonra doktora sorarsınız yürüyüşe birşey demez belki .

Yürüyorum evin için de ufak ufak işlerde yapıyorum yolsa yat yat daha sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…