2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ah bu hikayelerimiz ne manidar dimi anlat anlat bitmez ins bize de nasip olur hamilelik takvimi

Ah hayat diyorum susuyorum Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Maalesef Şanlıurfa da yaşıyorum, görev ve el durumu icabı

Ah hayat diyorum susuyorum Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Aminn cnm aminn Rabbim herkesin yardimcisi olsun. Allah nasip ederse bi gün imkanim olursa bu yolda tedavi olmak isteyip maddi zorluklardan dolayı tedavi olamayanlara maddi olarak cok yardim etmek istiyorum boyle de bi hayalim var nasip.

Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
H hayatagore geçen ay benim de transferi bu yüzden iptal olmuştu organik bar suyu içtim sabah akşam bir de e vitamini ve l-arginin takviyesi kullandım şu an çok iyi henüz transferime 8gün var kalınlık 11 olarak çıktı

Kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum , bı umutsuzluğa kapılıyorum , Allah neden böyle istedi , neden bizim de kendiliğinden olmuyor , ya olmazsa , eşimi hiç mutlu edemicek miyim tüm gün ağladım çok uzuyorum kendimi

Kiz noldu da umutsuzluga kapildin transfer mi iptal oldu sonuc negatif mi ? Kiymet bilmek icin once kaybetmek lazimdir belki de

Transferim ertelendi , ve olmama ihtimali beni çok korkutuyor , cesaretim yok hiç
Üzülme belki başka şeyler olacakti demek ki vakit o vakit degil beklemek de güzeldir en azindan bekleyebilecek döneme gelmissin ... Bu duruma daha gelememis akibeti belli olmayanlar var ... Vaktini parana boşa harcama erkek olarak ben dogururum ama senin gibi hasta doguramaz denilenler var ... Şükret tutunacak dalın var isyandan kaçın cnm unutma bütün geceler mecbur varır sabaha

Böyle yapmamalısın kötüyü çağırma vardır her şerde bir hayır. Belki de bu şekilde daha çok kıymetini bileceğiz bebeklerimizin iyi tarafından bak bir de. Onlar tek tek özenle seçilip bizimle oluyorlar. Bu ayrı özellik diye düşünüyorum ben. Ben eşimin sperm sayısını ilk öğrendiğimde geçtiğimiz Aralık ayıydı dibi görmüştüm ne isyanlar neler neler. Ama şuan şükür ediyorum. Belki allahım bizim sesimizi daha çok duymak istiyordur ona yalvarmamızı duymak istiyorda sabrımızı sınıyor yine de şükür edecekmiyiz diye Buda bu dünyada ki imtihanımız. Cefa çektik sefasınıda süreceğiz inşallah ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…