- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Görünüyor kuzumm , demekki markadan kaynakliyorBöyle görünüyor
İyi yapıyorsunuz . Kan akışı da önemli sonuçtaYürüyorum evin için de ufak ufak işlerde yapıyorum yolsa yat yat daha sıkıntı
Baya güzel çıkmış sonucun tek embriyomuydu ikiz gebelik olabilir miHaklisin ben de karistiriyorum bazenben evde 6.gunden itibaren idrar testi yapıp gordum cift cizgiyi, 10 gunde yani transfer gununu sıfır sayarak 10.gun kan testim 285.2 cikti çok şükür sonra iki gun gecince yine test yap dediler o da yarina denk geliyor iste artış güzel olursa iki hafta sonra ultrason kontrolü icin randevu verecegiz dediler
İki embriyoBaya güzel çıkmış sonucun tek embriyomuydu ikiz gebelik olabilir mi
Bazen 10. Günde bu kadar yüksek olduğunda ikiz gebelik diyorlar tabi o kese görününce belli olur anca ama baya güzel maşallah bellide olmazİki embriyoikisi de tutmus olabilir mi hcg degerinde anlasiliyor mu ?
20. Gün oluyor canım doktor kendisi demedi keseye bakacağını ben öyle düşündüm ortalama böyle bi zamana denk geliyordur diyeAmin insallah. Persembe günü kacinci gününüz oluyor. Bana 3 hafta sonraya gün verdi tüp bebek merkezi ama ondan önce baska yere gitmeyi düsünüyorum
Bak heyecanlandirdin beni simdi yaBazen 10. Günde bu kadar yüksek olduğunda ikiz gebelik diyorlar tabi o kese görününce belli olur anca ama baya güzel maşallah bellide olmaz
Hahhaaa yok yok bizim korkaklığımızAslında kolay girse yaksın dicemde sokana kadar ecel terleri döküyorumderim mi kalın nedir anlamadım
Aşılama yaptırdığım dönemde birinin aynı böyle çıkmıştı degeri sonra kese için gittiğinde ikiz dediler ondan dedim hayırlısı canim belli mi olur belkide iki bebisinde sana tutunmuşturBak heyecanlandirdin beni simdi yaikiz olursa da güzel olur yani
Ben d vit ile folik asit olarak Aktif FolicUs kullaniyorum eczane onerisi ile aldimKızlar folik asit ya da vitamin kullaniyor musunuz
Bana da doktorum folidoce vermişti ama 2 gündür aşırı mide bulantısı yapıyor içmek istemiyorumBen d vit ile folik asit olarak Aktif FolicUs kullaniyorum eczane onerisi ile aldim
Rabbim dağına göre kar verirmis , nasip ederse vardır bi hikmetiAşılama yaptırdığım dönemde birinin aynı böyle çıkmıştı degeri sonra kese için gittiğinde ikiz dediler ondan dedim hayırlısı canim belli mi olur belkide iki bebisinde sana tutunmuştur
Daha onceki transferlerde kullandim ama boyle yan etki yasamadim olmadi degistirmesini soylersin cnmBana da doktorum folidoce vermişti ama 2 gündür aşırı mide bulantısı yapıyor içmek istemiyorum
Dur herkes bi sonucunu ogrensinde bu hafta yeni topic e geçiş yaparızNapsak baştan mi yazsak herseyi acaba
Yaaaa çok heyecanlıDur herkes bi sonucunu ogrensinde bu hafta yeni topic e geçiş yaparızŞubat anne ve bebisleri
Söylemesi bile heyecanlandırıyor insanı gerçekten ya Rabbim isteyen herkese yaşatsınYaaaa çok heyecanlı
Amin cnm aminSöylemesi bile heyecanlandırıyor insanı gerçekten ya Rabbim isteyen herkese yaşatsın
Cnm evt cok sükür 2. Denememden bir oglum var Allah herkese nasip etsin. Toplamda 6 aşilama bir laparoskopi bir histeroskopi 4 tüp bebek denemesi (1 de covidden iptal tedavi onu da sayarsak 5 ediyor) gibi bir hikayem var. O yazıda o zamanlar hamilelik takvimi yaomistim bitince bu sekilde yazi cikiyorAmin cnm ... Senin yazinin altinda dogumdan bilmem kac gun gecti yaziyor ikinci mi bu sefer. Hem o nasıl cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?