2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Baya güzel çıkmış sonucun tek embriyomuydu ikiz gebelik olabilir mi

Amin insallah. Persembe günü kacinci gününüz oluyor. Bana 3 hafta sonraya gün verdi tüp bebek merkezi ama ondan önce baska yere gitmeyi düsünüyorum
20. Gün oluyor canım doktor kendisi demedi keseye bakacağını ben öyle düşündüm ortalama böyle bi zamana denk geliyordur diye

Bak heyecanlandirdin beni simdi ya ikiz olursa da güzel olur yani
Aşılama yaptırdığım dönemde birinin aynı böyle çıkmıştı degeri sonra kese için gittiğinde ikiz dediler ondan dedim hayırlısı canim belli mi olur belkide iki bebisinde sana tutunmuştur

Aşılama yaptırdığım dönemde birinin aynı böyle çıkmıştı degeri sonra kese için gittiğinde ikiz dediler ondan dedim hayırlısı canim belli mi olur belkide iki bebisinde sana tutunmuştur
Rabbim dağına göre kar verirmis , nasip ederse vardır bi hikmeti

Söylemesi bile heyecanlandırıyor insanı gerçekten ya Rabbim isteyen herkese yaşatsın
Amin cnm amin çok bekleyenin, sabredenin , ciglik cigliga aglayacak haldeyken bile sükredenin, düşüp düşüp tekrar umutla başa dönüp ayaga kalkanın Rabbim kucağını boş evini neşesiz birakmasin

Amin cnm ... Senin yazinin altinda dogumdan bilmem kac gun gecti yaziyor ikinci mi bu sefer. Hem o nasıl cikiyor
Cnm evt cok sükür 2. Denememden bir oglum var Allah herkese nasip etsin. Toplamda 6 aşilama bir laparoskopi bir histeroskopi 4 tüp bebek denemesi (1 de covidden iptal tedavi onu da sayarsak 5 ediyor) gibi bir hikayem var. O yazıda o zamanlar hamilelik takvimi yaomistim bitince bu sekilde yazi cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…