Hayırlısı olsun inşallah ne aşamadasınız?Benim de tavmergen
Transfer günümü bekliyorum önümüzdeki ay olur muhtemelen dedi doktorumHayırlısı olsun inşallah ne aşamadasınız?
Hayırlısı olsun inşallahTransfer günümü bekliyorum önümüzdeki ay olur muhtemelen dedi doktorum
AminHayırlısı olsun inşallah
Genel yorumlara göre normal diyorlar bu duruma , bebek tutunmaya çalıştığı için ağrı olabilir yazıyor herkesKızlar rahim için de Ağrı hissediyorum ya nedendir acaba :/
Maşallah çok iyi çıkmış peki beslenme olarak çok dikkat ediyor musunuz çay vsH hayatagore geçen ay benim de transferi bu yüzden iptal olmuştu organik bar suyu içtim sabah akşam bir de e vitamini ve l-arginin takviyesi kullandım şu an çok iyi henüz transferime 8gün var kalınlık 11 olarak çıktı
Ya böyle bir değişik tarifi yok sağ tarafta hissediyorum özellikle içi yara olmuş gibi denir nasıl denir bilmiyorumGenel yorumlara göre normal diyorlar bu duruma , bebek tutunmaya çalıştığı için ağrı olabilir yazıyor herkes
Bebişin yapıyordur bence de inşlalalhYa böyle bir değişik tarifi yok sağ tarafta hissediyorum özellikle içi yara olmuş gibi denir nasıl denir bilmiyoru
Son testte 2 çizgi görünüyor hamilesiniz inşallah sağlıkla devam etsin, erken test yaptığımız için hep böyle kaygılı oluyoruzKızlar günaydın 5.7. Ve bugün 8. Gün testlerim ama bariz bi koyulaşma yok normal mi sizce bu durum beta hcg 10 cu gunden sonra mı acaba yoğun bir şekilde artıyorkafamda deli sorular
Bence çok hafif koyulasmis ilkine göre ,endişeye gerek yok yaniKızlar günaydın 5.7. Ve bugün 8. Gün testlerim ama bariz bi koyulaşma yok normal mi sizce bu durum beta hcg 10 cu gunden sonra mı acaba yoğun bir şekilde artıyorkafamda deli sorular
Evet ya gerçekten tedirgin etti koyu çizgi görmek istiyoruzSon testte 2 çizgi görünüyor hamilesiniz inşallah sağlıkla devam etsin, erken test yaptığımız için hep böyle kaygılı oluyoruz
Umarım güzel ilerliyodur yani normal dimi böyle olmasıBence çok hafif koyulasmis ilkine göre ,endişeye gerek yok yani
Sol tarafında bıçak batması gibi ağrı oluyor doktorum normal rahim büyüyor dediPozitif gören arkadaslar tek taraflı kasık ve bacak agrisi olan var mı?
Çok erken yapmışsın o yüzden böyle ama sondaki ilkine göre daha belirginKızlar günaydın 5.7. Ve bugün 8. Gün testlerim ama bariz bi koyulaşma yok normal mi sizce bu durum beta hcg 10 cu gunden sonra mı acaba yoğun bir şekilde artıyorkafamda deli sorular
7.gün 64Kızlar umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alabilirizBenim 10.gün 139,3 12.gün 459,4 çıktı test istemediler tekrar ama yine de yaptırıcam. Benim gibi olup sonrasında ne zaman kese ve kalp atışı duydunuz? Pozitif olmaya çalışıyorum ama tabii ki bi yanımda korku içinde...
Yaa gözün aydin canimm Tebriklerre darisi bizlere inşalllah7.gün 64
9.gün 135
11.gün 260
17.gün yani dün keseyi gördük çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?