Kan verdim bugün 10.gun pozitif . Zaten o gün de aramıştım doktoru şu an için bizim için bir anlam ifade etmez ,stres yapmayın rahat olun dedi . İnsan tedirgin oluyor tabi ilerleyen günlerde takip ederek gideceğiz .Çok tşk ediyorum ilginiz için .Canım bende aynı durumdan muzdaribim sol tüpüm pazartesi alındı zaten tek tüplü olduğumuz için tek taraf ağrır bizde diye düşünüyorum artık ama dış gebelik geçirdiğimiz için tekrar olma olasılığı düşükte olsa var o yüzden erken teşhis önemli bi kan ver istersen hamile olup olmadığını öğren sonra doktora git başından geçenleri anlat ona göre takip ederler vajinal ultrasonla da bakarlar
Sormadım kiMuhtemelen degismiyordur ya bebislerin düşük riskini azaltiyor tutunmasina yarıyor diye vereceklerdir diye tahmin ediyorum ozman tekrarpeki ne zamana kadar devam dedi
Bu arada bebis belirtisi olarak cok erken olabilir belki dediğiniz gibi ignelerin etkisidir bende çözemiyorum acikcasÇok sevindim senin adınaemeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. Ben korkudan evde test yapamadım açıkçası. O yüzden heveslenmek istemedim. İlaçlarda çok ağır olunca ona yordum biraz.
Hahahahhahahahaya ben yarna soru hazırladim biliyor musun orada unuturum diyeSormadım kifotoğraf attım direkt beni aradı . Şimdi beni iyi dinleyin ,gebelik var . İlaçlarınıza aynen devam dedi . Sorunuz var mı bana dedi .Unuttum sormayı
Banada pozitif çıkarsa hamileliğinin ilk 3 ayını tamamlayana kadar kullacaksın dedi. Sanırım düşük riskini minimuma indirmeye çalışıyorlar. Üstelik sadece iğnede değil. Estrofem ve Lutinus a da devam.Ah süper heyecanlı bekleyişiğne konusunda bana devam dedi bugün doktorum .Kişiye göre değişiyor mu hiç bir fikrim yok tabi .
Aynen liste yap sen ben genelde öle yapıyorum da telefonda olunca pazar pazar adamı çok tutmak istemedimHahahahhahahahaya ben yarna soru hazırladim biliyor musun orada unuturum diye
Tabi ki telefonda nasil biranda heyecanla sorasin shahhahahaha yok yok onlar ne psikoloji de oldgumuzu biliyorlardirAynen liste yap sen ben genelde öle yapıyorum da telefonda olunca pazar pazar adamı çok tutmak istemedimbir de zaten bu bekleme sürecinde de iki kere aramıştım . Beni takıntılı bellemese bari
Ay inşallah biliyordurTabi ki telefonda nasil biranda heyecanla sorasin shahhahahaha yok yok onlar ne psikoloji de oldgumuzu biliyorlardir
Ben gunde 4 estrofem tableti. 2 2 olarak. Trombopol isimli aspirin turevi ilaç, progesteron fitil 200 mg gunde 3 defa, fol turuşusu. Başka birsey kullanmiyorum. Prednol kullanmiyorum ben canimBenim kullandığım ilaçlar sabah 8:30 prednol, 8:40 redostim, 9:30 monodoks, 10:15 ecoprin, 11:00 estrofem, 14:00 folikasit, 19:00 enox ve prosgestan iğne, 21:30 monodoks, 23:00 estrofem ve kapanış :) siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bugün akşam monodoks son olacak sadece diğerleri aynen devam.
Teşekkür ederim cancazimTaze transfer hakkında bir bilgim yok ama rahminizin hazırlanması lazım bu da kişiye göre değişse de iki hafta kadar sürüyor . Daha bilgili arkadaşlar da yazacaktır zaten . Herşey yolunda gitsin inşallah
Masallah maşallahYok değil tek transfer . Coook tşk ederiminşallah tamamını erdirsin
Canim bana da iki hafta sonra gel dediler ama ilaclara devam dediler peki sen ilk muayeni oldun muBenim doktorum estrofemi bıraktırdı, progestan fitil, prolutex iğne ve ecopirin e devam 3 aya kadar
Merhaba , ilk once estrofem hap kullaniyorsun 10 ila 20 gun arasi kişiye gore değişir tabi .. rahin istenilen doku ve kalınlıkda olunca progestron baslayip bir kac gune transfer oluyorsunArkadaslar başka yardimci olabilecek var mi transfer genelde kaçıncı gunlerde yapılıyor ecebaaaa
Canim bana da iki hafta sonra gel dediler ama ilaclara devam dediler peki sen ilk muayeni oldun mu
Ay demek ki bir tek ben degilim midem nasıl şiş arada da yanma oluyorKızlar bu karın şişliği ilaçlardan mıdır acaba ?
Yaaa muhtesemmmEvet canım cuma günü karından baktı keseyi çok hafif görüyorum dedi haftaya cuma tekrar gel dedi
Aynen canım çok güzel duygu daha aileler dahil kimseye söylemedik kalp atışını bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerler hepimizinYaaa muhtesemmm
Selamlar, taze transferleri Opu işleminden hemen sonraki 5 gün içerisinde yapıyorlar. Dondurulmuşsa rahim duvarının yeteri kalınlığa ulaşmasını bekliyorlar.Arkadaslar başka yardimci olabilecek var mi transfer genelde kaçıncı gunlerde yapılıyor ecebaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?