- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Çok güzel hayırlısı olsunKızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Coook tşk ediyorumÇok güzel hayırlısı olsun
Azıcık yeseniz bile çok yemiş gbi hissediyorsunuz değil mi ?Kızlar bu karın şişliği ilaçlardan mıdır acaba ?
Aminnn inşaAllah, Rabbim hepimizin emeklerinin mükafatını versin inşaAllah. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinInsaAllah çok guzel geçer. Sonucu da sureci de
Ilaclardan ignelerden canim ben hic bi yere sigamiyorum okadar sisimki anlatamamKızlar bu karın şişliği ilaçlardan mıdır acaba ?
Evet sabah gidicem inşallahAhhh coook tşk ederimpazartesi kan vereceksin değil mi sende ?
Amin AminAminnn inşaAllah, Rabbim hepimizin emeklerinin mükafatını versin inşaAllah. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sonucunu yaz hemenEvet sabah gidicem inşallahbugün bel agrisi ve uykuyla gecirdm hamilelik loading galiba
Aynen öyle oluyor şişiyorum günden güneAzıcık yeseniz bile çok yemiş gbi hissediyorsunuz değil mi ?
İnşallah süreç sonunda kilo olarak kalmaz ds hemencecik giderlerIlaclardan ignelerden canim ben hic bi yere sigamiyorum okadar sisimki anlatamam
Endişe etmeyin lütfen ben kilo vermişim mesela bu sayede az yiyorum çünkü .Aynen öyle oluyor şişiyorum günden güne
Benim kullandığım ilaçlar sabah 8:30 prednol, 8:40 redostim, 9:30 monodoks, 10:15 ecoprin, 11:00 estrofem, 14:00 folikasit, 19:00 enox ve prosgestan iğne, 21:30 monodoks, 23:00 estrofem ve kapanış :) siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bugün akşam monodoks son olacak sadece diğerleri aynen devam.Amin Amin
9 da oradayiz hemen kan verip sonuc cikana kadar beklicem çıktığı gibi yazarımSonucunu yaz hemen
Canım bende aynı durumdan muzdaribim sol tüpüm pazartesi alındı zaten tek tüplü olduğumuz için tek taraf ağrır bizde diye düşünüyorum artık ama dış gebelik geçirdiğimiz için tekrar olma olasılığı düşükte olsa var o yüzden erken teşhis önemli bi kan ver istersen hamile olup olmadığını öğren sonra doktora git başından geçenleri anlat ona göre takip ederler vajinal ultrasonla da bakarlarTek taraflı hafif kasik ağrım var . Daha önce de dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum . Tüpümun biri alındı fakat diğerini almamışti doktor . Çok düşük olasik dış gebelik ihtimali ama bugün tek taraflı olunca ne yapsam bilemedim
Merhaba benm 9. Günüm bir kac gundur bnmde bulantım var hatta dün istifra ettim malesefSelam kızlar, bende 9 Haziran’da embriyo transferi oldum. Yarın sabah test yaptıracağım. Yalnız şu an aşırı mide bulantım var. Kullandığımız hormon ilaçlarından mı diye düşünmeden edemiyorum. Aranızda benim gibi bu evrede mide bulantısı yaşayan var mı acaba?
Ah süper heyecanlı bekleyiş9 da oradayiz hemen kan verip sonuc cikana kadar beklicem çıktığı gibi yazarımbugun ignelerim bitti bakalım yarin verecekler mi tekrar
Muhtemelen degismiyordur ya bebislerin düşük riskini azaltiyor tutunmasina yarıyor diye vereceklerdir diye tahmin ediyorum ozman tekrarAh süper heyecanlı bekleyişiğne konusunda bana devam dedi bugün doktorum .Kişiye göre değişiyor mu hiç bir fikrim yok tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?