- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
O is bendeHiç sorma ben doğurana kadar kullanıcam bi de en büyük derdim obelli bi zaman sonra artık alışırız herhalde
İstanbula geldikçe söyle bana
Hayır benim iç kanamaydı canım benim basta 30 120 250 1055 derkwn ultrasonda bebiş görünmedi dış gwbwlik dedilwr iç kanamaya sebebiywt vermişti 19 mayısa denk geldiği için de dr bulamadım çok kmtüydü inş senşn öle değildir içini ferah tut ancak ultrasonda belli olurYarın muayeneye gideceğim inşallah dış gebelik değildir senin değerlerin nasildi canım kanaman olmusmuydu
Sağol canım Allah sana da hayırlısıyla saglikli evlatlar nasip etsin bı an önce bana daHayır benim iç kanamaydı canım benim basta 30 120 250 1055 derkwn ultrasonda bebiş görünmedi dış gwbwlik dedilwr iç kanamaya sebebiywt vermişti 19 mayısa denk geldiği için de dr bulamadım çok kmtüydü inş senşn öle değildir içini ferah tut ancak ultrasonda belli olur
Gercekten mi cok sukur cok sevindimEvet cnm bu 3 denemem ve cok sukur dun pozitifi gördümben de Allah'tan sana kolaylıklar ve güzel sonuçlar diliyorum cnmmm
İlk zamanlar tutunmaya çalışırken oluyor sanırım, kasık batması gibi. Bu sonradan olanlar daha keskin bir sızlamaydı meselaAyyy benim gece öyle oldu işte rahim neden büyür kiii tuttuğunun anlamımı bu benim bebiş daha 3. Günü
14 Mayıs son adet tarihim 1 Haziran 5.gün taze transfer oldum ben. Yine 2 hafta sonrasına falan denk geliyorKizlar merhaba bu benim ilk denemem olacağı icin pek bilgim yok opudan sonra 10. Gunde adet olcaksin dediler oldum yarin beni arayip muhtemelen muane gunu vercekler benim merak ettigimse genel olarak taze transfer de transfer gunu ne zaman oluyo adetin kacinci gunlerine denk geliyo mesela biter bitmez mi yapiyolar yoksa
Ben iki kere geçirdim. Değer hiç bu kadar artmadı aksine epey düşük kaldıY kizlar çok tedirginim yardımcı olun transfer 7. Gün 33 onuncu gün 132 13. Gün 576 16.gun yani bugun 3529 geldi korkuyorum dış gebelik mi sizce doktorla konuştum ultrosonla bakılması lazım dedi sizce?
Evet normal bana da oluyor . Kötü bir anlamı olduğunu sanmıyorum . Günaydınlar herkese bu arada .Kızlar beyaz akıntı fitillerden ama şeffaf akıntı normal mi ?
Teşekkür ederim canım günaydınlarEvet normal bana da oluyor . Kötü bir anlamı olduğunu sanmıyorum . Günaydınlar herkese bu arada .
Ah ,inşallahTeşekkür ederim canım günaydınlarBugün test olacaklar güzel haberler ile gelirler inşallah
Insallahh , teste gitmek icin kalktim ama gidemiyorum bir turluBugün test yapacaklar vardı inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Korkuyorsunuz değil mi ? Kaygılarınizi çok iyi anlıyorum .Aynilarini hepimiz yaşıyoruz . Olumsuz düşünmeyin lütfen ...Insallahh , teste gitmek icin kalktim ama gidemiyorum bir turlu
Hemde nasil korkuyorumKorkuyorsunuz değil mi ? Kaygılarınizi çok iyi anlıyorum .Aynilarini hepimiz yaşıyoruz . Olumsuz düşünmeyin lütfen ...
Teste gitmeden önce ağladım nedendir bilmiyorum . Üzülüyorum diye eşim ayrı bir kizdi onunla da tartıştık . Stresi biriktiriyoruz o yüzden böyle oluyor bence . Korkmayın , ucunda ölüm yok . Ne kadar istediğinizi tahmin ediyorum ama herşeyin bir çözümü var sonuçta .Hemde nasil korkuyorumbutun surec boyunca olumlu olmaya calistim ama bugun onu yapamiyorum iste.
Insallahh , teste gitmek icin kalktim ama gidemiyorum bir turlu
Haklisiniz baya birikti galiba ins olumlu olur benimde tek istegim buTeste gitmeden önce ağladım nedendir bilmiyorum . Üzülüyorum diye eşim ayrı bir kizdi onunla da tartıştık . Stresi biriktiriyoruz o yüzden böyle oluyor bence . Korkmayın , ucunda ölüm yok . Ne kadar istediğinizi tahmin ediyorum ama herşeyin bir çözümü var sonuçta .
Ayrıca olumlu olucaktir inşallah test sonucu
Haklisiniz baya birikti galiba ins olumlu olur benimde tek istegim buTeste gitmeden önce ağladım nedendir bilmiyorum . Üzülüyorum diye eşim ayrı bir kizdi onunla da tartıştık . Stresi biriktiriyoruz o yüzden böyle oluyor bence . Korkmayın , ucunda ölüm yok . Ne kadar istediğinizi tahmin ediyorum ama herşeyin bir çözümü var sonuçta .
Ayrıca olumlu olucaktir inşallah test sonucu
InsallahOlumsuz düşünme lütfen insallah pozitif sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?