2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yarın muayeneye gideceğim inşallah dış gebelik değildir senin değerlerin nasildi canım kanaman olmusmuydu
Hayır benim iç kanamaydı canım benim basta 30 120 250 1055 derkwn ultrasonda bebiş görünmedi dış gwbwlik dedilwr iç kanamaya sebebiywt vermişti 19 mayısa denk geldiği için de dr bulamadım çok kmtüydü inş senşn öle değildir içini ferah tut ancak ultrasonda belli olur

Sağol canım Allah sana da hayırlısıyla saglikli evlatlar nasip etsin bı an önce bana da

14 Mayıs son adet tarihim 1 Haziran 5.gün taze transfer oldum ben. Yine 2 hafta sonrasına falan denk geliyor

Hemde nasil korkuyorum butun surec boyunca olumlu olmaya calistim ama bugun onu yapamiyorum iste.
Teste gitmeden önce ağladım nedendir bilmiyorum . Üzülüyorum diye eşim ayrı bir kizdi onunla da tartıştık . Stresi biriktiriyoruz o yüzden böyle oluyor bence . Korkmayın , ucunda ölüm yok . Ne kadar istediğinizi tahmin ediyorum ama herşeyin bir çözümü var sonuçta .

Ayrıca olumlu olucaktir inşallah test sonucu

Haklisiniz baya birikti galiba ins olumlu olur benimde tek istegim bu

Haklisiniz baya birikti galiba ins olumlu olur benimde tek istegim bu
Olumsuz düşünme lütfen insallah pozitif sonuç alırsın
Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…