2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben not aldim bunuda yarın doktora sorcam bide benim asiiriiii asiirii bel agrim var felaket bugun mahvetti beni

Regl olcakmış gibi kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı benim de belirtimdi 10 dk ayakta kalayım belim kopacak gibi oluyor. İkisi hala devam ediyor. Onun dışında bişey yok

Ahaaaaa o bende de var ama asiri degil ayrica en belirgin belirtim kasıklarımda ince bir agri ara ara
Regl olcakmış gibi kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı benim de belirtimdi 10 dk ayakta kalayım belim kopacak gibi oluyor. İkisi hala devam ediyor. Onun dışında bişey yok
Bende kasık ağrısı cok az hatta yok gibi ama bel ağrısı var ya anami aglatiyor ayakta dursam yatsam oturrsamda her turlu felaket ayni o şekilde kopacak gibi oluyor benimse

Acaba ilaclar mi etken oluyor cunku bana belirti arama erkenden belirti olmaz dediler

Bende kasık ağrısı cok az hatta yok gibi ama bel ağrısı var ya anami aglatiyor ayakta dursam yatsam oturrsamda her turlu felaket ayni o şekilde kopacak gibi oluyor benimse

Hepsine razıyız tabii Beni en çok oksapar zorluyor onun dışında hepsine okeyim

Acaba ilaclar mi etken oluyor cunku bana belirti arama erkenden belirti olmaz dediler

Yani burda doğal gebelikleri bile bel ağrısı kasık ağrısı ile öğrenenler var bizde artık baya baya hamileyiz beta hcg yükseliyor kanda bence artık normal belirti yaşamamız, çokta erken sayılmaz Ki benim 4. Günden beri bel ağrım var

Evet mantıklı kuşum

Şimdi ben yaşadıklarımı yazıyorum toplayıp , siddetli bel ağrısı , mide yanmasi, arada kasık ağrısı anlik sancı , mide bulantısı bazen aklima gelen en belirginler bunlar betamin 5. Günde testte ciktgini varsayarsak evet galina belirti olarak nitelendirebiliriz banada mantikli geldi

Y kizlar çok tedirginim yardımcı olun transfer 7. Gün 33 onuncu gün 132 13. Gün 576 16.gun yani bugun 3529 geldi korkuyorum dış gebelik mi sizce doktorla konuştum ultrosonla bakılması lazım dedi sizce?

Ben sabah 2 akşam 2 estrofem progestan dex göbekten iğne d vitamini ocean mummy vitamin oksapar ve akşam tekrar progestan dex göbekten iğne ve sabah akşam progestan fitil Allah hiç kimsenin emegini çektiğini boşa çıkarmasın

Y kizlar çok tedirginim yardımcı olun transfer 7. Gün 33 onuncu gün 132 13. Gün 576 16.gun yani bugun 3529 geldi korkuyorum dış gebelik mi sizce doktorla konuştum ultrosonla bakılması lazım dedi sizce?
Canım biraz fazla artış olmuş ama inş dış gebelik değildir içini ferah tutbenim de segerlerim düşüktü birden bire cok yükselmişti dış gebelikti ama keseye bakmayana kadar bilemezler

Canım biraz fazla artış olmuş ama inş dış gebelik değildir içini ferah tutbenim de segerlerim düşüktü birden bire cok yükselmişti dış gebelikti ama keseye bakmayana kadar bilemezler
Yarın muayeneye gideceğim inşallah dış gebelik değildir senin değerlerin nasildi canım kanaman olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…