- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Öncelikle teşekkür ederim cancazimMerhaba , ilk once estrofem hap kullaniyorsun 10 ila 20 gun arasi kişiye gore değişir tabi .. rahin istenilen doku ve kalınlıkda olunca progestron baslayip bir kac gune transfer oluyorsun
Ozaman benimki taze degilmis cancazim çünkü donduruldu bugun 10. Gun ve ilk adetim basladiSelamlar, taze transferleri Opu işleminden hemen sonraki 5 gün içerisinde yapıyorlar. Dondurulmuşsa rahim duvarının yeteri kalınlığa ulaşmasını bekliyorlar.
Amin cnm ins sağlıkla ilerler hepimizinAynen canım çok güzel duygu daha aileler dahil kimseye söylemedik kalp atışını bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
Evet canım cuma günü karından baktı keseyi çok hafif görüyorum dedi haftaya cuma tekrar gel dedi
Ne demek kuzumÖncelikle teşekkür ederim cancazimbu surec icinde adet gormuyosun ama dimi surec ona göre ayarlaniyo heralde
Senin 3 denemen mi varNe demek kuzumzaten adetin ikinci günü muayene olup oyle baslatiyorlar seni ilaca , ilac kullanirken de adet olmazsin ayni ayin icinde zaten.. he bir de benim 3 transferimde test tarihi hep bir sonraki adet tarihine denk geldi negatif ciktiginda ilaci birak diyorlar bir kac güne de adetin başlıyor
Canım transferden kaç gün sonra görüldü kese yani yada kan değerine göre mi belli oluyo
İçini ferah tut bebiş etkilenmesin inşallah her şey yolunda giderKan verdim bugün 10.gun pozitif . Zaten o gün de aramıştım doktoru şu an için bizim için bir anlam ifade etmez ,stres yapmayın rahat olun dedi . İnsan tedirgin oluyor tabi ilerleyen günlerde takip ederek gideceğiz .Çok tşk ediyorum ilginiz için .
Bana estrofem 8. Hafta kesilecek diğerleri aynen devam dedi telefonda hemşireBanada pozitif çıkarsa hamileliğinin ilk 3 ayını tamamlayana kadar kullacaksın dedi. Sanırım düşük riskini minimuma indirmeye çalışıyorlar. Üstelik sadece iğnede değil. Estrofem ve Lutinus a da devam.
Demek ilaçlar yapıyor.. çünkü aman aman da yemiyorum yaniAy demek ki bir tek ben degilim midem nasıl şiş arada da yanma oluyor
Off midem yanıyor kac gündür şimdi siz yazinca aaa dedim buda bir belirti olabilir miAy demek ki bir tek ben degilim midem nasıl şiş arada da yanma oluyor
Evet öyle yapmaya çalışacağım . Çok tşk ederimİçini ferah tut bebiş etkilenmesin inşallah her şey yolunda gider
Evet cnm bu 3 denemem ve cok sukur dun pozitifi gördümSenin 3 denemen mi varpozitif gordun mu hic peki Allahtan senin icin guzel sonuçlar diliyorum
Bende hic oyle düşünmemiştim ama simdi bu konuda üç kişi muzdarip olunca yok artik diyorumOff midem yanıyor kac gündür şimdi siz yazinca aaa dedim buda bir belirti olabilir mi
Benim transferden sonra 15. Gündü 1850 ydi değerim canm
Gozun aydin cnm Allah tamamına erdirsin insgaliba ikiz transfer dim
Amin insallah. Evet 2 embriyo transfer edildi.Gozun aydin cnm Allah tamamına erdirsin insgaliba ikiz transfer dimi
Ben not aldim bunuda yarın doktora sorcam bide benim asiiriiii asiirii bel agrim var felaket bugun mahvetti beniBende hic oyle düşünmemiştim ama simdi bu konuda üç kişi muzdarip olunca yok artik diyorum
İlk muayene ne zamana dedilerAmin insallah. Evet 2 embriyo transfer edildi.
Ahaaaaa o bende de var ama asiri degil ayrica en belirgin belirtim kasıklarımda ince bir agri ara araBen not aldim bunuda yarın doktora sorcam bide benim asiiriiii asiirii bel agrim var felaket bugun mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?