2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Oksapar raporunu dahiliye vermedi Hematolojiye yönlendirdi. Onada randevu yok. Çıldırııciim. Raporu başka nerde çıkadabilirim

Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında
tşk ederim canım aynen öyle doktorlar ne derse öyle yapıyoruz zaten, Maşallah Çok güzel inş. hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Test sonucun ne zaman duyacagiz cnm daha onceki topiklerde hatirliyorum seni ben o yüzden cok merak ediyorum
Yaa canimm
Nasip olursa 28 inde test sonucum test yapmayacağım evde bir oncekinde yapmıştım 9. Gün ama çift çizgi bile çıkmamıştı.
12. Gün beta 64 dü

Yaa canimm
Nasip olursa 28 inde test sonucum test yapmayacağım evde bir oncekinde yapmıştım 9. Gün ama çift çizgi bile çıkmamıştı.
12. Gün beta 64 dü
Bir oncekinde tek cizgiye ragmen 64 müydü? Kimyasal oldu galiba ozaman.. aman neyse 8 gun var daha hayirlisi ile bekliyorum sonucunu muhakkak yaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…