2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet valla ben de sizlerin sayesinde öğrendim. Geç oldu ama olsun az değil baya masraf var zaten bu süreçte

Her geçen gun aklimizda yeni sorular oluşuyor bilenler yesillendirsin beni soru geliyor :))
Simdi bizim bebisler transfer gününe kadar iki haftalik sayiliyormus 10. Günde de 3+3 olmus oluyor bu mantikla ben mart 2023 annesi oluyorum bu sistem dogru mu farkli bilen var mi?????

Ben uygulama indirdim ordan blastokis embriyo transferi tarihi ile degil de normal son adet tarihi ile hesapliyor 7 haziran transfer 22 subat doğum gosteriyor

Sagol canım seninkide hayırlı olsun bende dış gebelikten korkuyorum biraz fazla artmış değerlerim bakalım hayırlısı kötü düşünmeyelim en iyisi
Değerler artinca dış gebelik mi oluyor hic kötü düşünme saglikla inşallah bebisin seninle olacaktir endiselerle bitmez bu hamilelik bize

Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne, progestan hap, ve progestan iğne sağlık ocağı yazıyor. Prulutex pahalı, alamıyorsanız doktorunuz dan progestan iğne yazmasını isteyin. Estrofemi yazıyor mu bilmiyorum ama

Keske bunu sabitleme ya da herkesin göreceği sekilde durmasini sağlayabilsek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…