- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Evet valla ben de sizlerin sayesinde öğrendim. Geç oldu ama olsun az değil baya masraf var zaten bu süreçteBiliyorum iğnenin pahalı olduğunu . Hatta ben yazmistim gruba aile hekimine yazdırabilirsiniz diye 55 lira ödeyip almış eşim ,SGK karşılamış . Ama sizin demek istediğinizi de anlıyorum sürekli aile hekimine gitmektense rapor çıkarmak daha mantıklı . Rapor nasıl çıkarılıyor onu bilmiyorum
Yaaa evet bazen kaçıyor yazilanlar gözden.. eczane tanidiksa yapar birseyler aslinda yarin yazdirip geri odedigini verebilirAy ben cok se kacirmisim sanirimbugun yeni aldik daha igne fitil falan
Tüh ,olsun diğer sefere yazdirirsiniz .Ay ben cok se kacirmisim sanirimbugun yeni aldik daha igne fitil falan
Yok ya bildigimiz eczanednde almadik bugün tüh neyse devam etcez zaten ignelere baya süre en azından ozmaan yazdirirm oksapar ve lutinus mu sadeceYaaa evet bazen kaçıyor yazilanlar gözden.. eczane tanidiksa yapar birseyler aslinda yarin yazdirip geri odedigini verebilir
Giremedgm zamanlar geriden alip okumaya calisiyorm ama arada kaciyorTüh ,olsun diğer sefere yazdirirsiniz .
Ay canım işin şakası ne demekAy cnm benim burdan bir kez daha diyim Allah katbe kat razi olsun senden
Sagol canım seninkide hayırlı olsun bende dış gebelikten korkuyorum biraz fazla artmış değerlerim bakalım hayırlısı kötü düşünmeyelim en iyisiAyy harika cikmis sonuc hayirli olsun saglikla keseyi görün insallaaaahh
Ben uygulama indirdim ordan blastokis embriyo transferi tarihi ile degil de normal son adet tarihi ile hesapliyor 7 haziran transfer 22 subat doğum gosteriyorHer geçen gun aklimizda yeni sorular oluşuyor bilenler yesillendirsin beni soru geliyor :))
Simdi bizim bebisler transfer gününe kadar iki haftalik sayiliyormus 10. Günde de 3+3 olmus oluyor bu mantikla ben mart 2023 annesi oluyorum bu sistem dogru mu farkli bilen var mi?????
Bizim de tanıdıktı bırak öyle yapmayı yazdırıldığını bile söylemediYaaa evet bazen kaçıyor yazilanlar gözden.. eczane tanidiksa yapar birseyler aslinda yarin yazdirip geri odedigini verebilir
Tabiki bebislere bol bol zıbın alırız o parayla değil miEvet valla ben de sizlerin sayesinde öğrendim. Geç oldu ama olsun az değil baya masraf var zaten bu süreçte
Fitili karsilamiyor devlet digerlerini yazdirirsin cnmYok ya bildigimiz eczanednde almadik bugün tüh neyse devam etcez zaten ignelere baya süre en azından ozmaan yazdirirm oksapar ve lutinus mu sadece
Sağlık ocağı yazıyor.Bu ilacı yazıncada para alınıyor bildiğim kadarıyla ben doğum yapana kadar kullanıcam o yüzden rapor çıkartmak istiyorum. 10 tane iğneye 414 tl verdim
Hay Allah'ım bizimki soylemisti ama daha yeni soyledi cunku oncekileri istanbuldan almistim sonra sunsea de yazinca bugun gittim yazdirdimBizim de tanıdıktı bırak öyle yapmayı yazdırıldığını bile söylemedi
Değerler artinca dış gebelik mi oluyorSagol canım seninkide hayırlı olsun bende dış gebelikten korkuyorum biraz fazla artmış değerlerim bakalım hayırlısı kötü düşünmeyelim en iyisi
Masallah hamilesiniz cok sevindiiim14 Mayıs son adet tarihim 1 Haziran 5.gün taze transfer oldum ben. Yine 2 hafta sonrasına falan denk geliyor
Keske bunu sabitleme ya da herkesin göreceği sekilde durmasini sağlayabilsek yaArkadaşlar kan sulandırıcı iğne, progestan hap, ve progestan iğne sağlık ocağı yazıyor. Prulutex pahalı, alamıyorsanız doktorunuz dan progestan iğne yazmasını isteyin. Estrofemi yazıyor mu bilmiyorum ama
Sağlık ocağı yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?