2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Değerler artinca dış gebelik mi oluyor hic kötü düşünme saglikla inşallah bebisin seninle olacaktir endiselerle bitmez bu hamilelik bize
Ayy evet bitmez bide yasayınca daha kötü oluyor bu 4. Gebeliğim ama bi oğlum var çok şükğr 83 291 1196çok fazla artmış 5 kat belki de biley yoktur ama işte gecen defa da böle yükselmişti keseyi görememiştik ama ben inanıyorum bu defa normal kesyi görcez

Ah ben sizi çok iyi anlıyorum . Bu defa herkes normal keseyi gorucek inşallah

Kötüyü düşünme cnm belki çoğul gebelik Rabbim ne eylerse güzel eyler diyip bekliycez nabalim

Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında
Kac gun sonra keseyi gördünüz değeriniz kaçtı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım öncelikle çok tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebeğini Ben de kimyasal gebelik yaşadım daha yeni şimdi dondurulmuş embriyolarımız vardı bende onlara tutunuyorum inşallah onlar da bana tutunur İnşallah hepimiz güzel pozitif haberler alırız

Son adet tarihine göre hesaplanıyor sanırım uygulamalarda o şekilde çıkıyor

Selam kızlar
Tahlilim normalde yarın ama ben bugün verdim. 165 çıktı. Pozitif çok şükür, 2 gün sonra tekrar test vereceğim. Rabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah
Maşallah cnm cok güzel Allah tamamına erdirsin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…