- 10 Haziran 2022
- 111
- 163
- 18
- 36
Ayy evet bitmez bide yasayınca daha kötü oluyor bu 4. Gebeliğim ama bi oğlum var çok şükğrDeğerler artinca dış gebelik mi oluyorhic kötü düşünme saglikla inşallah bebisin seninle olacaktir endiselerle bitmez bu hamilelik bize
8 temmuz bayrama denk geliyor sanki inş görürsün ikisinide çok zor bi aürwc beklemek şafak sayıyoruz resmenAaa süpersin sorayım yarın onuda
kese + kalp içine 8 temmuza randevu verdiler ama o kadar bekleyemem pazartesi yada salıya randevu alıcam kadın doğuma
8 temmuz bayrama denk geliyor sanki inş görürsün ikisinide çok zor bi aürwc beklemek şafak sayıyoruz resmen
Ah ben sizi çok iyi anlıyorum . Bu defa herkes normal keseyi gorucek inşallahAyy evet bitmez bide yasayınca daha kötü oluyor bu 4. Gebeliğim ama bi oğlum var çok şükğr83 291 1196çok fazla artmış 5 kat belki de biley yoktur ama işte gecen defa da böle yükselmişti keseyi görememiştik ama ben inanıyorum bu defa normal kesyi görcez
Kötüyü düşünme cnm belki çoğul gebelikAyy evet bitmez bide yasayınca daha kötü oluyor bu 4. Gebeliğim ama bi oğlum var çok şükğr83 291 1196çok fazla artmış 5 kat belki de biley yoktur ama işte gecen defa da böle yükselmişti keseyi görememiştik ama ben inanıyorum bu defa normal kesyi görcez
E eylulasaf12 valla benimde aklima bu geldiKötüyü düşünme cnm belki çoğul gebelikRabbim ne eylerse güzel eyler diyip bekliycez nabalim
Kac gun sonra keseyi gördünüz değeriniz kaçtı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında
Canım öncelikle çok tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebeğiniAtladıgim varsa diye yazmak istedim hepinize Cook cokk teşekkür ederim. Umarim bu yolda hepimiz saglikla o guzel habere bebegimize kavusuruz. Aynı şekilde olumlu sonuc alan butuna arkadaşlairmin degerleri güzelce artsin umarim haber bekleyen arkadaslarm umarim guzel olumlu sonuçlar alsin biz onlara umut olalim
Olumsuz sonuç alan arkadaslarim ise lutfen moralini yüksek tutsun güçlü olsun eminim hepinizin guzel sonuclarini alacagiz
Maşallah canım çok güzel kat kat artsın inşallahKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Teşekkür ederiz cnm ... İnşallah darısı bekleyenlerin başınaHepinizin adına çok sevindim darısı başıma
Cook tşk ediyoruz . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahHepinizin adına çok sevindim darısı başıma
Her geçen gun aklimizda yeni sorular oluşuyor bilenler yesillendirsin beni soru geliyor :))
Simdi bizim bebisler transfer gününe kadar iki haftalik sayiliyormus 10. Günde de 3+3 olmus oluyor bu mantikla ben mart 2023 annesi oluyorum bu sistem dogru mu farkli bilen var mi?????
Selam kızlar
Tahlilim normalde yarın ama ben bugün verdim. 165 çıktı. Pozitif çok şükür, 2 gün sonra tekrar test vereceğim.Rabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah
Maşallah cnm cok güzel Allah tamamına erdirsin hepimiziSelam kızlar
Tahlilim normalde yarın ama ben bugün verdim. 165 çıktı. Pozitif çok şükür, 2 gün sonra tekrar test vereceğim.Rabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Aaa cok güzel haberSelam kızlar
Tebriklerr canimmm gozun aydinSelam kızlar
Cnm senin durumun ne alemde test gunu falan? Ben gene unutuyorum bazi seyleri de kusura bakmaTebriklerr canimmm gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?