- 10 Haziran 2022
- 111
- 163
- 18
- 36
Amin inş hep beraberAh ben sizi çok iyi anlıyorum . Bu defa herkes normal keseyi gorucek inşallah
Rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip wtsinKötüyü düşünme cnm belki çoğul gebelikRabbim ne eylerse güzel eyler diyip bekliycez nabalim
Ben bugun kan Verdim canim sonuc yarin cikicak BakalimCnm senin durumun ne alemde test gunu falan? Ben gene unutuyorum bazi seyleri de kusura bakma
Ooooo eşlere bakarsak erkek beyni isteRabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip wtsinAynen düşünmüyorum ama eşim gecen yıllarki degerlerle karaılaştırıyor. modumu düşürüyor
Kiz orası neresi ki sonuç yarın cikarBen bugun kan Verdim canim sonuc yarin cikicak Bakalim
Amin canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre nasip eder inşallahMaşallah cnm cok güzel Allah tamamına erdirsin hepimizi
Maşallah cnm cok güze
Teşekkür ederimTebriklerr canimmm gozun aydin
Ben yurd disindayim canim Burda Maglesefki Türkiye gibi ayni gun Sonucu Alamiyorsun , Sistem Çok FarkliKiz orası neresi ki sonuç yarın cikarsaka bir yana hayırlı olsun ins simdiden
Almanya kör olmayasi bir de gelişmiş ülke olacaklarBen yurd disindayim canim Burda Maglesefki turkiye gibi ayni gun Sonucu Alamiyorsun , Sistem Çok FarkliSabir diyorlar burdakiler hep
Maşallah canım çok güzel kat kat artsın inşallah
HahaMaglesefki Canim , Yok giz ne gelismis ulkesi bi halta yaramazAlmanya kör olmayasi bir de gelişmiş ülke olacaklarsonuc cikinca gecenin körü sabahin ayazi deme yaz hemen olur mu canısı
Amin cnm nasip olsun iyi haberler insHahaMaglesefki Canim , Yok giz ne gelismis ulkesi bi halta yaramaz
inşallah canooo Guzel haberler almak nasip olsun
Ben bugun kan Verdim canim sonuc yarin cikicak Bakalim
Insallah Canim Hayirlisi BakalimHadi bakalım canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
Merhaba, Şerife hocadan yaptırmışsınız tüp bebeği. Biz de bu ay onunla başlayacağız. Neden tutmadı acaba sizin ne söyledi dr? Biz ilk defa başlayacağız. Açıkçası endişeli ve meraklıyızCok teşekkürler orasi oyle ilk konduramadim ama suan cok iyiyim
Çok şükür RabbimeMasallah hamilesiniz cok sevindiiim
16. Gün 3529 17 gün keseyi gördüm amin hepimize inşallah ,Kac gun sonra keseyi gördünüz değeriniz kaçtı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah değeriniz çok yüksek çoğul gebeliktir belki16. Gün 3529 17 gün keseyi gördüm amin hepimize inşallah ,
Keseyi demis ama keseleri dememis cnm ama sonradan da bir kese görünür mu ki sanki vardi oyle kisilerMaşallah değeriniz çok yüksek çoğul gebeliktir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?