2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ayy harika cikmis sonuc hayirli olsun saglikla keseyi görün insallaaaahh

Valla deli gibi araştırmalar içindeyim
Ben bugun gittim oksapar estrofem lutinus tablet yazdirdim ama litunus devlet karsilamiyor, oksapar 2 kutu yazmasina ragmen sistem tek kutu verdi, estrofem ise bulamadim ... Allahtan elimde bir kutu yedek var. Simdi eczanelerde sorusturuyorum ilaci bulurum ins

Evet lutinusu karşılamıyor malesef inşallah bulursun canım. Yazdırınca ne kadar verdin oksapara

Bu ilacı yazıncada para alınıyor bildiğim kadarıyla ben doğum yapana kadar kullanıcam o yüzden rapor çıkartmak istiyorum. 10 tane iğneye 414 tl verdim
Biliyorum iğnenin pahalı olduğunu . Hatta ben yazmistim gruba aile hekimine yazdırabilirsiniz diye 55 lira ödeyip almış eşim ,SGK karşılamış . Ama sizin demek istediğinizi de anlıyorum sürekli aile hekimine gitmektense rapor çıkarmak daha mantıklı . Rapor nasıl çıkarılıyor onu bilmiyorum

Hah sen demistin evet aile hekimi yaziyor diye Ay Allah razi olsun iste bende yazdirdim bu sabah da 59 tl odedim

Çok teşekkür ederim yardımınız için en kötü yazdırıp alıcam ben de
59 tl verdim daha onceden 414 tl veriyordum Allah razi olsun burdan kim dediyse yaziyor aile hekimi diye sabah gittim saglik ocagina yazdirdim bende
En kötü öyle yapıcam bende bakalım rapor cıkaramazsam

Ay ben cok se kacirmisim sanirim bugun yeni aldik daha igne fitil falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…