Bir oncekinde tek cizgiye ragmen 64 müydü? Kimyasal oldu galiba ozaman.. aman neyse8 gun var daha hayirlisi ile bekliyorum sonucunu muhakkak yaz cnm
İns bu sefer muradına erersin, hepimiz icin Allah tamamına erdirsinKese görecektik göremedik .
Transferden 15 gün sonraydı
İns canim habe rvercegeim
Ohhh cok şükürKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Bana da bugun Çarşamba kan verin iki hafta ya da 10 gun sonrasına gun verelim kese ve kalp atisi icin dediler muhtemelen birlikteBana da çok geldi kan tahlili oldum 2 hafta sonra randevu alın dedi yıkıldım zatenbelki kalp atışını da mı aynı anda görmek istediler acaba dedim
Ayy harika cikmis sonuc hayirli olsun saglikla keseyi görün insallaaaahhöncelikle pozitif görenler hayırlı olsun bazen göremiyor insan yazılanları.benimde 2. Test günümdü 1196 çıktı cuma günü keseyi görmeye cagırdılar inş herkes kese ve kalp atışını da duysun. rahatlarız topluca
Bana da bugun Çarşamba kan verin iki hafta ya da 10 gun sonrasına gun verelim kese ve kalp atisi icin dediler muhtemelen birlikte
Amin inşallah canimmİns bu sefer muradına erersin, hepimiz icin Allah tamamına erdirsin
Yaa hadi inşallah hepimiz güzel haberler alalımBana da bugun Çarşamba kan verin iki hafta ya da 10 gun sonrasına gun verelim kese ve kalp atisi icin dediler muhtemelen birlikte
Bu ilacı yazıncada para alınıyor bildiğim kadarıyla ben doğum yapana kadar kullanıcam o yüzden rapor çıkartmak istiyorum. 10 tane iğneye 414 tl verdimBu konuda hiçbir fikrim yoktu aslında kendi aile hekiminiz ben yazamam mi dedi ?
Valla deli gibi araştırmalar içindeyimKendi tüp bebek doktorumuz çıkarmiyor mu ?Eyvah napicaz
Ben bugun gittim oksapar estrofem lutinus tablet yazdirdim ama litunus devlet karsilamiyor, oksapar 2 kutu yazmasina ragmen sistem tek kutu verdi, estrofem ise bulamadim ... Allahtan elimde bir kutu yedek var. Simdi eczanelerde sorusturuyorum ilaci bulurum insValla deli gibi araştırmalar içindeyim
Aaa süpersin sorayım yarın onudaKalp damar cerrahisi de veriyor ben gebeliğimde ondan almıştım
kese + kalp içine 8 temmuza randevu verdiler ama o kadar bekleyemem pazartesi yada salıya randevu alıcam kadın doğumaOhhh cok şükürkese için gün verdiler mi
Evet lutinusu karşılamıyor malesefBen bugun gittim oksapar estrofem lutinus tablet yazdirdim ama litunus devlet karsilamiyor, oksapar 2 kutu yazmasina ragmen sistem tek kutu verdi, estrofem ise bulamadim ... Allahtan elimde bir kutu yedek var. Simdi eczanelerde sorusturuyorum ilaci bulurum ins
Biliyorum iğnenin pahalı olduğunu . Hatta ben yazmistim gruba aile hekimine yazdırabilirsiniz diye 55 lira ödeyip almış eşim ,SGK karşılamış . Ama sizin demek istediğinizi de anlıyorum sürekli aile hekimine gitmektense rapor çıkarmak daha mantıklı . Rapor nasıl çıkarılıyor onu bilmiyorumBu ilacı yazıncada para alınıyor bildiğim kadarıyla ben doğum yapana kadar kullanıcam o yüzden rapor çıkartmak istiyorum. 10 tane iğneye 414 tl verdim
59 tl verdim daha onceden 414 tl veriyordum Allah razi olsun burdan kim dediyse yaziyor aile hekimi diye sabah gittim saglik ocagina yazdirdim bendeEvet lutinusu karşılamıyor malesefinşallah bulursun canım. Yazdırınca ne kadar verdin oksapara
Hah sen demistin evet aile hekimi yaziyor diye Ay Allah razi olsun iste bende yazdirdim bu sabah da 59 tl odedimBiliyorum iğnenin pahalı olduğunu . Hatta ben yazmistim gruba aile hekimine yazdırabilirsiniz diye 55 lira ödeyip almış eşim SGK karşılamış . Ama sizin demek istediğinizi de anlıyorum sürekli aile hekimine gitmektense rapor çıkarmak daha mantıklı . Rapor nasıl çıkarılıyor onu bilmiyorum
Ben yazmıştım . Duanı sahiplenebilir miyim59 tl verdim daha onceden 414 tl veriyordum Allah razi olsun burdan kim dediyse yaziyor aile hekimi diye sabah gittim saglik ocagina yazdirdim bende
Çok teşekkür ederim yardımınız için en kötü yazdırıp alıcam ben deBiliyorum iğnenin pahalı olduğunu . Hatta ben yazmistim gruba aile hekimine yazdırabilirsiniz diye 55 lira ödeyip almış eşim ,SGK karşılamış . Ama sizin demek istediğinizi de anlıyorum sürekli aile hekimine gitmektense rapor çıkarmak daha mantıklı . Rapor nasıl çıkarılıyor onu bilmiyorum
En kötü öyle yapıcam bende bakalım rapor cıkaramazsam59 tl verdim daha onceden 414 tl veriyordum Allah razi olsun burdan kim dediyse yaziyor aile hekimi diye sabah gittim saglik ocagina yazdirdim bende
Ay ben cok se kacirmisim sanirimBiliyorum iğnenin pahalı olduğunu . Hatta ben yazmistim gruba aile hekimine yazdırabilirsiniz diye 55 lira ödeyip almış eşim ,SGK karşılamış . Ama sizin demek istediğinizi de anlıyorum sürekli aile hekimine gitmektense rapor çıkarmak daha mantıklı . Rapor nasıl çıkarılıyor onu bilmiyorum
Ay cnm benim burdan bir kez daha diyim Allah katbe kat razi olsun sendenBen yazmıştım . Duanı sahiplenebilir miyimBenden önce de yazan vardır muhtemelen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?