- 10 Haziran 2022
- 111
- 163
- 18
- 36
Normalde hemen iğne yapman lazım canım neyi takip edicen bence pruluton iğne yaptır acilde benim gecen gebeliğimde olmultunhemwn dokturun yaptor dedi suan sabah akşam progestan dex göbekten yapıyorum düşüğü önlemek amaclı zatenBenim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Hadi gözünüz aydınnn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaAllahKızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
İyi misin canimmm, çok şükür keseyi gormenizd cok sevindimKızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
Ay ben kanamayı görünce diğer msjları okumafımNormalde hemen iğne yapman lazım canım neyi takip edicen bence pruluton iğne yaptır acilde benim gecen gebeliğimde olmultunhemwn dokturun yaptor dedi suan sabah akşam progestan dex göbekten yapıyorum düşüğü önlemek amaclı zaten
Cnm şükür kese görünmüs Rabbim sana bagislasin evladini. Kan sulandirici kullandigini doktora söyle belki dozunu azaltır.Kızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
30 Haziran benimde test günüm.Birlikte güzel haberler alırız umarım,3. Gün embriyosu mu?
Kalbini ferah tut dua et rabbim yar ve yardımcın olsunKizlar cok teşekkür ederim ilginize alakanizasabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor
Lütfen kötüyü düşünmeKizlar cok teşekkür ederim ilginize alakanizasabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor
Amin cnm nasibimizde ne varsa , Rabbim neylerse güzel eylerKalbini ferah tut dua et rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin cnm insLütfen kötüyü düşünmedualarim seninle eminim bebegin çok güçlü ve seni birakmayacak
Yok sakin öyle düşünme yatış da vermişler zaten . Kanamani durdururlar bu şekilde merak etme senKizlar cok teşekkür ederim ilginize alakanizasabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor
Allah yardımcın olsun lütfen olumsuz düşünme inşallah serum da iğne de iyi gelecek bebeğin sımsıkı tutunacak annesineKizlar cok teşekkür ederim ilginize alakanizasabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?