- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Valla hic biliyorum hafif agri var ama az once baktim gene peceteye geldi yani nabalim Rabbim neylerse guzel eylerCanım korkma uzan ayağının altına yastık koy inşallah hemen geçer
Şu proluton depotu da bir sorsana doktora ben 3 günde 1 vuruluyorum yağlı bir iğne ama o iğne kanamayı engelliyormuş doktor öyle söylemiştiEvet fitil estorfem ve oksapar kullaniyorum sadece
Yasayip gorucez kuzum ama hemsireler birsey demedi takip et disindaKanaman devam ederse hastaneye git serum ya da iğne yapıyorlar o durduruyor kanamayı inşallah devam etmez tabi
ya bu beklenen bir şey bana da söylemişlerdi kendini üzüp düşürme sakın çok az kaldı görmeye inşallah buna tutunYasayip gorucez kuzum ama hemsireler birsey demedi takip et disinda
Sadece takip et diyorlar baska birsey demediler ki cnm doktorla direk konusamiyorsun hemsirelere yazabiliyorsunŞu proluton depotu da bir sorsana doktora ben 3 günde 1 vuruluyorum yağlı bir iğne ama o iğne kanamayı engelliyormuş doktor öyle söylemişti
onlar en iyisini bilir canım sonuçta her vücut farklı ama bu hep söylenen bir şey kötü düşünme inşallah çok güzel olacak zaten hamilelikte böyle bir süreç sürekli güzel gitmiyorki pozitif düşünelim bol bol dua edelimSadece takip et diyorlar baska birsey demediler ki cnm doktorla direk konusamiyorsun hemsirelere yazabiliyorsun
Ya iste az once ne zaman gorecegiz diye kudurken simdi ise korkularla yüzleşiyorum... Yerlesme kanaması olmadi diye bende diye düşünüyordum halbuki, kismetttya bu beklenen bir şey bana da söylemişlerdi kendini üzüp düşürme sakın çok az kaldı görmeye inşallah buna tutun
Cok ihtiyacim var duaya suan Rabbim yardimcim olsun insonlar en iyisini bilir canım sonuçta her vücut farklı ama bu hep söylenen bir şey kötü düşünme inşallah çok güzel olacak zaten hamilelikte böyle bir süreç sürekli güzel gitmiyorki pozitif düşünelim bol bol dua edelim
Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Bende 4 günde 1 vuruluyorum.Şu proluton depotu da bir sorsana doktora ben 3 günde 1 vuruluyorum yağlı bir iğne ama o iğne kanamayı engelliyormuş doktor öyle söylemişti
Ne demekAyy ne kadar tatlisin sen balımcok teşekkür ederim. Topkapi ,Koc üniversitesine gidiyorum ben
Dur hemen korkma . Belki biliyorsundur benim de lekelenmem olmuştu . İlaçlarına devam et demişlerdi. Panik yapmamaya çalış.Lekelenmeler olabilen şeyler . Lütfen üzülme ki modun düşmesinBenim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Dualarımız seninle canım benim hiç stres yapma bak oluyor diyorlar böyle ara sıra ufak kanamalarBenim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Sabahları kalktığımda bel ve kasık ağrısı oluyor. Gün içinde iyiyim ama çabuk yoruluyorum. Süreç yorucu sonuna değer inşallahPeki var mı ağrıların. Benim bugün adet günüm ve adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor
Gerçekten miiii Şerdeki hayır budur işteKızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
Kızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
Karından muayene ile göründüğüne göre gayet sağlıklı ve oluşmuş demektirKızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
Şükürler olsunKızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?