2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Şu proluton depotu da bir sorsana doktora ben 3 günde 1 vuruluyorum yağlı bir iğne ama o iğne kanamayı engelliyormuş doktor öyle söylemişti
Sadece takip et diyorlar baska birsey demediler ki cnm doktorla direk konusamiyorsun hemsirelere yazabiliyorsun

Sadece takip et diyorlar baska birsey demediler ki cnm doktorla direk konusamiyorsun hemsirelere yazabiliyorsun
onlar en iyisini bilir canım sonuçta her vücut farklı ama bu hep söylenen bir şey kötü düşünme inşallah çok güzel olacak zaten hamilelikte böyle bir süreç sürekli güzel gitmiyorki pozitif düşünelim bol bol dua edelim

ya bu beklenen bir şey bana da söylemişlerdi kendini üzüp düşürme sakın çok az kaldı görmeye inşallah buna tutun
Ya iste az once ne zaman gorecegiz diye kudurken simdi ise korkularla yüzleşiyorum... Yerlesme kanaması olmadi diye bende diye düşünüyordum halbuki, kismettt

Cok ihtiyacim var duaya suan Rabbim yardimcim olsun ins

Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi

Kuzum lekelenmeler gebelikte olabilen normal şeyler. Sıkma sakın canını üzme kendini. Takip et. Korkuyorsanda hemen hastaneye git kontrol ederler

Şu proluton depotu da bir sorsana doktora ben 3 günde 1 vuruluyorum yağlı bir iğne ama o iğne kanamayı engelliyormuş doktor öyle söylemişti
Bende 4 günde 1 vuruluyorum.
Düşük tehlikesine karşı vuruluyor diye biliyorum.
Kanamayı da engelliyormus.

Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Dur hemen korkma . Belki biliyorsundur benim de lekelenmem olmuştu . İlaçlarına devam et demişlerdi. Panik yapmamaya çalış.Lekelenmeler olabilen şeyler . Lütfen üzülme ki modun düşmesin

Transferimin 7. Günü test yapmıyoruz malesef. Eşimle öyle anlaştık. Bugün sol kasığıma bir kaç defa ağrı saplandı. Dilerim rabbimden var bebeğim. Sizde belirtiler nelerdi yazar mısnız. Birde oksaparı 10 gün kullanıp bıraktık. Neden bıraktırdı doktor hiç fikrim yok

Kızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü

Gerçekten miiii Şerdeki hayır budur işte Proluton olması önemli evet bende öyle biliyorum ama her tedavi farklı canım doktorunu uyar muhakkak hatırlat yani faydası çok oluyor. Ya çok sevindim çok ne dediler peki kese içinn

Çok şükür bebeğin seninle inşallah kanaman da kesilir sağlıkla devam eder kuzum

Karından muayene ile göründüğüne göre gayet sağlıklı ve oluşmuş demektir Şimdi iğne ile serumla kanamani dururlar sen hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…