Yok canim dusunmuyorum ben ilkinde cok kotu seyler yasadim o yuzden bunda direkt kan verecegimHayırlısısın olsun insallah idear testi yapmayi düşünüyor musun
Doktorunuz kim
Insallah pozitif cikar ve muhtemelen de oyle cikar ben de ilk gebeligimde 10.gunden sonra hep evde idrar testi yaptim silik silik çıkıyordu sonra güzel haberi aldık30 Haziran perşembe günü teşekkür ederim hayırlısıyla kanda da pozitifi gördükten sonra rahatlayacağım :)) adetim 3 gün oldu gecikti ve erken gebelik testinde pozitif çıktı
Benim de ilk denemem de 3 embriyo dondurulmuştu. Ilki 3 yaşındaİnşallah güzel sonuçlar alırız sizin de fresh trasnfer miydi. Bu benim 4. Denemem. İlk 3ünde birinde kalp atışı görülmedi, biri negatifti, biri de kimyasal gebelikti. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. 4. Deneme için tekrar opu yapıldı artık 6 tane daha embriyo var geride inşallah onları 2. Bebek için kullanabiliriz.
Maşallah saglikla ilerlesin insSelam kızlarrr aranıza ben de katilayim :)
24 yaşındayım 5 senelik evliyim ve 3. Tüp bebek denemem.
İlk denememde hiç yumurtam çıkmadı,
Şehir ve doktor değişikliği yaptım doktorum Prof. Gökalp Öner,
2.denemem 2020 Eylüldeydi erken dönem düşük yaptım.
Son denememe Şubat ayında başladım herşeyin araştırılmasıni yaptırıp
Amh 0.4
Çikolata kistim var
Kan pıhtılaşmam var
Eşimde DNA hasari var
Kromozom translokasyon taşıyıcılgı var
Sperm sayı ve morfolojisi çok düşük.
Mikroçiple DNA hasarini eledik, 3 embriyomuz oluştu genetige gonderdik teki sağlıklı geldi altın embriyomrahime çizik atıldı çikolata kisti bastırıldı katil hücre baskılayıcı tedavi uygulandı, embryo glue yapıldı veeee. Altın embriyom bana tutundu . 17 Haziran transferdi 25 Haziran 77, 27 Haziran 234 çıktı değerim
Benim de ilkinde de bundan da geri gelme oluyor. Hemsirem gelmesi problem degil bu sadece sizde olmuyor dedi onemli olan ilk emilimi imişKızlar endometrin ( progesteron fitil) kullananlara bi sorum var. Günde 3 kez kullanıyorum. Gece, yatmadan, sabah namazında ve öğleden sonra 3-4 gibi.Sadece sabah namazında koyduğum fitil sabah 11 gibi nerdeyse tamamen geri geliyor. Böyle bişey yaşayan ya da önerisi olan var mı? Daha önceki denemelerde hep progesteron iğne vuruluyordum bu defa klinik değiştirdim ve taze transfer için doktorum fitil kullanıyoruz dedi.
Ben 8 saat ara ile kullaniyorum cnm ama yaşamadım böyle birsey genelde sıvı ve pütürlü birsekilde gormuslugum varKızlar endometrin ( progesteron fitil) kullananlara bi sorum var. Günde 3 kez kullanıyorum. Gece, yatmadan, sabah namazında ve öğleden sonra 3-4 gibi.Sadece sabah namazında koyduğum fitil sabah 11 gibi nerdeyse tamamen geri geliyor. Böyle bişey yaşayan ya da önerisi olan var mı? Daha önceki denemelerde hep progesteron iğne vuruluyordum bu defa klinik değiştirdim ve taze transfer için doktorum fitil kullanıyoruz dedi.
Ayy donmuştansa 7. Günden sonra idrar testinde görülebilir. Benim fresh ve çatlatma iğnesi olduğumdan 10u bekleyeceğim gibi. En zoru da şu bekşemekInsallah pozitif cikar ve muhtemelen de oyle cikar ben de ilk gebeligimde 10.gunden sonra hep evde idrar testi yaptim silik silik çıkıyordu sonra güzel haberi aldık
Benim de ilk denemem de 3 embriyo dondurulmuştu. Ilki 3 yaşında
Simdi de 2.embriyoyu denedik bir tane daha kaldı
İnşallah. Tüp bebek tedavilerinde hiçbir asamada hele önceden de kayıplar varsa içimiz rahat etmiyor. Şöyle huzurlu ağız dolusu mutlu olamıyoruzMaşallah saglikla ilerlesin ins
Evet muhtemelen 10.gunden sonra cikar. ilkinde ben de taze idi dayanamayıp 10.gun yapmıştımAyy donmuştansa 7. Günden sonra idrar testinde görülebilir. Benim fresh ve çatlatma iğnesi olduğumdan 10u bekleyeceğim gibi. En zoru da şu bekşemek
Kesinlikleİnşallah. Tüp bebek tedavilerinde hiçbir asamada hele önceden de kayıplar varsa içimiz rahat etmiyor. Şöyle huzurlu ağız dolusu mutlu olamıyoruz
Yaa belki de tam 8 saat ayarlamalıyım çok teşekkürler.Ben 8 saat ara ile kullaniyorum cnm ama yaşamadım böyle birsey genelde sıvı ve pütürlü birsekilde gormuslugum var
Hoşgeldiin, sana demiştim buradaki ambiyans çok güzel moral bulursunSelam kızlarrr aranıza ben de katilayim :)
24 yaşındayım 5 senelik evliyim ve 3. Tüp bebek denemem.
İlk denememde hiç yumurtam çıkmadı,
Şehir ve doktor değişikliği yaptım doktorum Prof. Gökalp Öner,
2.denemem 2020 Eylüldeydi erken dönem düşük yaptım.
Son denememe Şubat ayında başladım herşeyin araştırılmasıni yaptırıp
Amh 0.4
Çikolata kistim var
Kan pıhtılaşmam var
Eşimde DNA hasari var
Kromozom translokasyon taşıyıcılgı var
Sperm sayı ve morfolojisi çok düşük.
Mikroçiple DNA hasarini eledik, 3 embriyomuz oluştu genetige gonderdik teki sağlıklı geldi altın embriyomrahime çizik atıldı çikolata kisti bastırıldı katil hücre baskılayıcı tedavi uygulandı, embryo glue yapıldı veeee. Altın embriyom bana tutundu . 17 Haziran transferdi 25 Haziran 77, 27 Haziran 234 çıktı değerim
Ne demek cnm faydamiz olduysa ne alaYaa belki de tam 8 saat ayarlamalıyım çok teşekkürler.
Ben saatli almıyorum fitili ama benim de ya pütür ya da su şeklinde geliyordu . Bu arada 2.30 da uykudan uyanıp mi atıyorsunNe demek cnm faydamiz olduysa ne alasabah 10.30 aksam 18.30 gece 02.30 olarak ayarladim ben ayeica estrofem i de bu sekilde aliyorum
Yok bekliyorum cnm o saati erken uyuyan biri degilim geneldeBen saatli almıyorum fitili ama benim de ya pütür ya da su şeklinde geliyordu . Bu arada 2.30 da uykudan uyanıp mi atıyorsun
Amiiinn canım benimm allahım isteyen herkese nasip etsin testte o çift çizgiyi görmek bile öyle güzel bir duygu ki anlatamamDediğim gibi siz içinizi ferah tutun bence miniğiniz sizinle ben inanıyorum
İnşallah canım benimmmm çok teşekkür ederimInsallah pozitif cikar ve muhtemelen de oyle cikar ben de ilk gebeligimde 10.gunden sonra hep evde idrar testi yaptim silik silik çıkıyordu sonra güzel haberi aldık
Benim de ilk denemem de 3 embriyo dondurulmuştu. Ilki 3 yaşında
Simdi de 2.embriyoyu denedik bir tane daha kaldı
Aynı gün test günümüz. Kendiniz test yaptınız mı hiç7. Gün ara ara yumurtalıklarda batma oluyor. Bazen akıntı da var. İnşallah pozitif olur
30 Haziran test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?