2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh kuzummm

Aynı gün test günümüz. Kendiniz test yaptınız mı hiç
hayır yapmadım. Bu ay doğal yolla hamile kalan arkadaşımın da idrar testi negatif çıktı kan testind belli olmuş. Bunu duyduğumdan beri yapmamaya karar verdim. 2 tane 3. Gün embriyosu ne çok ümitliyim ne az ümitli.
Sizin test pozitif görünüyor, çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

İyice ileri gönder fitili.

Ayy bu endisendd o kadar haklisin ki ilk testim böyle pozitifi çıktı eşim iki gun sonra geldi onunla test yapicam kaset test almis ilk 5 dkka hic cizgi cikmadi ben direk dedmki kesin o yaptığım iki test bozuktu aslında negatif demekki ama kendi kendime kuruntummus catlatma ignesi olmadiysan testin pozitif artik endise etme

Kızlar bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken gebelik kaydı da oluşturdular cuma günü zaten rutin testlerimi yapmıştım onu sisteme gireceklermiş
Bnde gecen hafta gittim ilaclari yazdirmayi sormak icin o ara aldillar bendende rutin testleri takip edeceklermis işte aşılar icin falan

Kızlaaar hadi kafa dağıtma saati yaşları öğrendik şimdi nereliyiz yazalım bakalım memleketli olanlar ortaya çıksın ben başlıyorum 01 Adana

Kızlaaar hadi kafa dağıtma saati yaşları öğrendik şimdi nereliyiz yazalım bakalım memleketli olanlar ortaya çıksın ben başlıyorum 01 Adana
Rubby yine herseyi kacirdim ama senin yazdigina yetistum gelsin benden 35 izmir, tavrmegene giden var gordum yazilarldan izmirden cikar bir kac kisi daha :)))
Ben calismaya basladim bugun pelte gibiyim S sunsea iyi misin ?
Yeni transfer olan arkdaslarim hadu güzel haberler verin bize cümbüş yeri olsun buralar
O kadar cok yazi görüyorum ki arada kacirdgm cevap yazamadgim varsa hakkinizi helal edin hem guzel haberde hemde uzuntunuze ortam olma konusunda

Ya arada bir soruyla konuyu değiştiriyorum paylaşım olsun kafamız dağılsın diye Türkler olarak memleketçilik vardır bizde muhabbette tanışmada sorulur ordan aklıma geldi valla bazen bende yazmak istiyorum okumaya devam edince kaçıyor ama muhakkak her yazana bir dönen oluyor cevapsız bir soru kaldığını sanmıyorum harika bir buluşma oldu ellerine sağlık Lidya'cım

Esimde azosperm var canim ilk 0 di sonra sukur 50 bin oldu hemen aldilar
Yaaa ne kadar benziyor hikayelerimiz .
Bizim de ilk te 0 dı .2 . Testte bir kaç tane 3. Testte 40 bin çıktı ne olur ne olmaz diye çıkanları dondurttuk

Benim biraz pütürlü akıyor veya sıvı şeklinde geri geliyor normal olduğu söylenmişti .

Ozaman bir atakta benden olsun ismim sena :)) eger bir kizim olursa adi lidya olacak teyzeleri ne güzel olduhepimizin eline saglik ki harika bi grup olduk

Kızlar selammmm S_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 29- Ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…