- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
evet 5.günüm bugün. Teşekkür ederim, sizin ne aşama, ya da çocuğunuz var mı8 ine bir şey kalmamış çok güzel mutlu haberler alırsın inşallah hepinize böyle tek tek sarilasim geliyor
E epoh34AdrianaJely C Capanin Gururu Teyom sağlıkla tutunur inşallah bebekleriniz belirttileriniz var mı gerçi çok erken ama merak ettim bir de her denemede aynı dr a mı gittiniz güven kırılması olmuyor mu
N Neptunnn cok teşekkürler insallah cnmE epoh34AdrianaJely C Capanin Gururu Teyom sağlıkla tutunur inşallah bebekleriniz belirttileriniz var mı gerçi çok erken ama merak ettim bir de her denemede aynı dr a mı gittiniz güven kırılması olmuyor mu
Dün transfer oldum ve dün akşamdan beri Kıpırtı var evet ama olması güzel mı bilmıyorumBenim de 3.ya ne güzel siz de bir kıpırtı var ben de hiç bir şey yok ne kasık batması ne başka bir şey heyecan da yok daha önce pozitif gördünüz mü onlarla aynı belirtiler var mı ben bir kere pozitif gördüm bel ağrım çok olmuştu 3. Günden itibaren henüz bunda öyle bişeyler yok
Benim bu sefer hiç belirtim yokE epoh34AdrianaJely C Capanin Gururu Teyom sağlıkla tutunur inşallah bebekleriniz belirttileriniz var mı gerçi çok erken ama merak ettim bir de her denemede aynı dr a mı gittiniz güven kırılması olmuyor mu
Evet gerçekten öyle yani aynı kadının bile farklı hamilelik belirtileri başka başka olurken muhtemelen baştaki tutunma belirtileri de farklı olması normaldirDün transfer oldum ve dün akşamdan beri Kıpırtı var evet ama olması güzel mı bilmıyorumcunku ilk transferde belırtılerım olmustu ama test günüm bile gelmeden adet olmustum negatıftı ,2.transferde gebelik oluştu beta 2 ye katlamadı düzenli oleark keseyı gördük ama içi boştu boş gebelikti bunda hıc bi şey hissetmemıstim belirti olarak .bu 3.de kıpırtı var ama dıgerlerıyle kıyaslamak doğru degıl her gebelik başka sanki sizin bugün kaçıncı gün ?
Sizin dugerleınde belirti olmus muydu ?ben ilaçlara bağlamıyorum transferden sonra Yenı başladığınız bi ilac yoksa tabi .umarım güzel şeylerdenseben de forum forum geziyorum, batma,bel ve bacak ağrım var. Acaba ilaçtan mı acaba tuttu mu diye kafayı yemezsem iyi
evet 5.günüm bugün. Teşekkür ederim, sizin ne aşama, ya da çocuğunuz var mı
Ben doğuştan tek böbrekliyim çift rahimliyim ama rahimin bir tanesi ikiye bölünmüş diğerine giriş yapılamıyor yani yarım rahimliyim :) Eylül ayından beri uğraşıyorum 2 histeroskopi oldum drum yeni halini çok beğendi çocuğum hiç yok 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 histeroskopi arası kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden oldu ilk denemem olacak bu aslında 41 yumurta toplandı 25 i dollendi 9 tane 5. Gün iyi kalite embriyo dondurduk yerini severse olacak inşallahN Neptunnn cok teşekkürler insallah cnmbenım dün akşamdan beri ara ara hafıf kasıkta batmalarım oluyor ..ilk transferimde bir sürü belirti yaşadım gebelik olmadı 2.transferimde neredeyse hiç belirtim olmadı gebelik oluştu fakat boş gebelikti devam etmedi .her hamılelık apayrı o bakımdan tam bi netlik yok bence ben hep Memorialda yaptırıfm denemelerimi bu da tutmazsa son 1 embriyom daha var onu da memorialda deneyıp .yenıden yumurta toplama gerekırse artık başka bi hastane düşünüyorum ama guvensızlıkten degıl tebdil-i mekanda ferahlık vardır mantıcıyla ...doktordan ziyade ben hastane adı ve laboratuvar kalitesini onemsıyorum cunku genetık taramaya pgt ngs ye gıdıyor embriyolarım
Evet ben avokado kabak çekirdeği ve kuru dut her gün tüketmeye çalışıyorum transfer öncesinden başladımKızlar faydası var mı bilmem ama bana avakado önerdiler. Siz de yiyin belki fayda eder
Yaa ben de yarım rahimliyim kaderdaşımBen doğuştan tek böbrekliyim çift rahimliyim ama rahimin bir tanesi ikiye bölünmüş diğerine giriş yapılamıyor yani yarım rahimliyim :) Eylül ayından beri uğraşıyorum 2 histeroskopi oldum drum yeni halini çok beğendi çocuğum hiç yok 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 histeroskopi arası kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden oldu ilk denemem olacak bu aslında 41 yumurta toplandı 25 i dollendi 9 tane 5. Gün iyi kalite embriyo dondurduk yerini severse olacak inşallah
Nerede tedavı görüyorsunuz ? Güven cok önemli tabiBenim bu sefer hiç belirtim yok3 denemeyi de aynı doktorda yaptım hala da dondurulmuşlarım var ama bu da olmazsa bir süre ara vermeyi düşünüyorum sonrasında aynı doktorla mı devam ederim bilmiyorum. Doktorumu seviyorum güveniyorum ilk denememde de pozitifi gördüm o yüzden doktor kaynaklı olduğunu düşünmedim
pozitifi görünce en azındam hamile kalabildiğini görmüş oluyorsun canım. 7 yılda birkez bile hamile kalamadım. Rahimde problem yok, sperm de problem yok. Sadece yumurta az ve çok kaliteli olmuyor. Buna rağmen hiç pozitif görmedimBenim bu sefer hiç belirtim yok3 denemeyi de aynı doktorda yaptım hala da dondurulmuşlarım var ama bu da olmazsa bir süre ara vermeyi düşünüyorum sonrasında aynı doktorla mı devam ederim bilmiyorum. Doktorumu seviyorum güveniyorum ilk denememde de pozitifi gördüm o yüzden doktor kaynaklı olduğunu düşünmedim
hadi inşallah güzelce tutunsunlar sanaBen doğuştan tek böbrekliyim çift rahimliyim ama rahimin bir tanesi ikiye bölünmüş diğerine giriş yapılamıyor yani yarım rahimliyim :) Eylül ayından beri uğraşıyorum 2 histeroskopi oldum drum yeni halini çok beğendi çocuğum hiç yok 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 histeroskopi arası kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden oldu ilk denemem olacak bu aslında 41 yumurta toplandı 25 i dollendi 9 tane 5. Gün iyi kalite embriyo dondurduk yerini severse olacak inşallah
ben de onları yiyorum, daha da tutunmazsa kendi bilirEvet ben avokado kabak çekirdeği ve kuru dut her gün tüketmeye çalışıyorum transfer öncesinden başladım
Aslında bize göre her şey 4-4 lük de olsa olmayınca demekki zamanı gelmedi diyoruz içini ferah tut Rabbim hayırlı zamanda verir inşallahpozitifi görünce en azındam hamile kalabildiğini görmüş oluyorsun canım. 7 yılda birkez bile hamile kalamadım. Rahimde problem yok, sperm de problem yok. Sadece yumurta az ve çok kaliteli olmuyor. Buna rağmen hiç pozitif görmedim
Hahahben de onları yiyorum, daha da tutunmazsa kendi bilir
Aynen cnm ben de ekledım beslenmeme ayrıca kabak cekırdegı,havuç rendesi ,çiğ badem fındık ceviz ,incir ve kuru kayısıKızlar faydası var mı bilmem ama bana avakado önerdiler. Siz de yiyin belki fayda eder
Dondurulmuş kalsa biraz daha rahat ederim belki. Ama ilaçlar,iğneler hepsi sil baştan başlıyor canım. O kadar ilaç umarım bir yerime zarar vermez.Aslında bize göre her şey 4-4 lük de olsa olmayınca demekki zamanı gelmedi diyoruz içini ferah tut Rabbim hayırlı zamanda verir inşallahÇok zor süreçler
bu denemede tamamen doğal beslendim. transfer öncesi de 5 gün sıfır tuz diyeti uygulattılar. herşeyi harfiyen yaptım. Artık Rabbimin takdiri. Nasibimizde varsa olurAynen cnm ben de ekledım beslenmeme ayrıca kabak cekırdegı,havuç rendesi ,çiğ badem fındık ceviz ,incir ve kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?