2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

N Neptunnn cok teşekkürler insallah cnm benım dün akşamdan beri ara ara hafıf kasıkta batmalarım oluyor ..ilk transferimde bir sürü belirti yaşadım gebelik olmadı 2.transferimde neredeyse hiç belirtim olmadı gebelik oluştu fakat boş gebelikti devam etmedi .her hamılelık apayrı o bakımdan tam bi netlik yok bence ben hep Memorialda yaptırıfm denemelerimi bu da tutmazsa son 1 embriyom daha var onu da memorialda deneyıp .yenıden yumurta toplama gerekırse artık başka bi hastane düşünüyorum ama guvensızlıkten degıl tebdil-i mekanda ferahlık vardır mantıcıyla ...doktordan ziyade ben hastane adı ve laboratuvar kalitesini onemsıyorum cunku genetık taramaya pgt ngs ye gıdıyor embriyolarım

Dün transfer oldum ve dün akşamdan beri Kıpırtı var evet ama olması güzel mı bilmıyorumcunku ilk transferde belırtılerım olmustu ama test günüm bile gelmeden adet olmustum negatıftı ,2.transferde gebelik oluştu beta 2 ye katlamadı düzenli oleark keseyı gördük ama içi boştu boş gebelikti bunda hıc bi şey hissetmemıstim belirti olarak .bu 3.de kıpırtı var ama dıgerlerıyle kıyaslamak doğru degıl her gebelik başka sanki sizin bugün kaçıncı gün ?

Benim bu sefer hiç belirtim yok 3 denemeyi de aynı doktorda yaptım hala da dondurulmuşlarım var ama bu da olmazsa bir süre ara vermeyi düşünüyorum sonrasında aynı doktorla mı devam ederim bilmiyorum. Doktorumu seviyorum güveniyorum ilk denememde de pozitifi gördüm o yüzden doktor kaynaklı olduğunu düşünmedim

Evet gerçekten öyle yani aynı kadının bile farklı hamilelik belirtileri başka başka olurken muhtemelen baştaki tutunma belirtileri de farklı olması normaldir
Benim ayın 30 u transfer günümdü onu saymıyoruz. 2. Gün oluyor pek bi farklılık hissetmiyorum çok rahatım sadece bi uyku hali var gibi gündüz uyumam normalde dün biraz uyumuşum bugun de yatsam uyuycak gibiyim

ben de forum forum geziyorum, batma,bel ve bacak ağrım var. Acaba ilaçtan mı acaba tuttu mu diye kafayı yemezsem iyi
Sizin dugerleınde belirti olmus muydu ?ben ilaçlara bağlamıyorum transferden sonra Yenı başladığınız bi ilac yoksa tabi .umarım güzel şeylerdense

evet 5.günüm bugün. Teşekkür ederim, sizin ne aşama, ya da çocuğunuz var mı

Ben doğuştan tek böbrekliyim çift rahimliyim ama rahimin bir tanesi ikiye bölünmüş diğerine giriş yapılamıyor yani yarım rahimliyim :) Eylül ayından beri uğraşıyorum 2 histeroskopi oldum drum yeni halini çok beğendi çocuğum hiç yok 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 histeroskopi arası kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden oldu ilk denemem olacak bu aslında 41 yumurta toplandı 25 i dollendi 9 tane 5. Gün iyi kalite embriyo dondurduk yerini severse olacak inşallah

Yaa ben de yarım rahimliyim kaderdaşım

Nerede tedavı görüyorsunuz ? Güven cok önemli tabi

pozitifi görünce en azındam hamile kalabildiğini görmüş oluyorsun canım. 7 yılda birkez bile hamile kalamadım. Rahimde problem yok, sperm de problem yok. Sadece yumurta az ve çok kaliteli olmuyor. Buna rağmen hiç pozitif görmedim

hadi inşallah güzelce tutunsunlar sana

Aslında bize göre her şey 4-4 lük de olsa olmayınca demekki zamanı gelmedi diyoruz içini ferah tut Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah Çok zor süreçler

Aslında bize göre her şey 4-4 lük de olsa olmayınca demekki zamanı gelmedi diyoruz içini ferah tut Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah Çok zor süreçler
Dondurulmuş kalsa biraz daha rahat ederim belki. Ama ilaçlar,iğneler hepsi sil baştan başlıyor canım. O kadar ilaç umarım bir yerime zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…