Ben aslında bundan korktuğum için biraz ara vermek istiyorum gerçi sizinkiler daha zormuş baştan başlamak ama yaş faktörü varsa mecbur gittiği yere kadar denemek lazım gerisi Rabbime kalmış inşallah kötü etkilemez sağlığımızı hiç birimizinDondurulmuş kalsa biraz daha rahat ederim belki. Ama ilaçlar,iğneler hepsi sil baştan başlıyor canım. O kadar ilaç umarım bir yerime zarar vermez.
37 yaşındayım. Zaman da aleyhime . Geçen yıl haziranda denemiştim. 1 yıl ara verdim. Bu sefer negatif olursa çok ara vermeyeceğim. Başlarsa temmuzda tekrar deneyeyim diyorumBen aslında bundan korktuğum için biraz ara vermek istiyorum gerçi sizinkiler daha zormuş baştan başlamak ama yaş faktörü varsa mecbur gittiği yere kadar denemek lazım gerisi Rabbime kalmış inşallah kötü etkilemez sağlığımızı hiç birimizin
N Neptunnn yarım rahim durumlarını hıc bilmıyorum açıkçası .ancak ben de 37,5-38 yaşındayım .2senelik evliyim toplam 4 kürtajım var biri tüp diğerleri normal yoldan olusmus gebelikle .bu bakımdan yaş faktörü de olunca pgt ngs ye gönderiyoruz 5.gün embriyolarıımızı .son kürtajım pgt Li 5.gün embriyosu ileydi boş gebelik oldu .ayrıca yapısıklık olmus derken 2 histeroskopi geçirdim Prof dr Yücel Karaman yaptı ameliyatımı yapısıklık açıldı ama hala rahım duvarım yeterınce kalınlaşmıyor ve malesef onca estrofem kullanmama rağmen 8.3 mm ile transfer edildi kalınlasmadı .doktorum eğer gebelik olmazsa rahım duvarı kaynaklı olur sorun dedı embriyo oldukça kalitelı dedı .insallah kötü hikayelerim son bulmuştur ve bu yaşananları hatırlamayacağım günler yakındadırBen doğuştan tek böbrekliyim çift rahimliyim ama rahimin bir tanesi ikiye bölünmüş diğerine giriş yapılamıyor yani yarım rahimliyim :) Eylül ayından beri uğraşıyorum 2 histeroskopi oldum drum yeni halini çok beğendi çocuğum hiç yok 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 histeroskopi arası kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden oldu ilk denemem olacak bu aslında 41 yumurta toplandı 25 i dollendi 9 tane 5. Gün iyi kalite embriyo dondurduk yerini severse olacak inşallah
Bence de kendinizde güç buluyorsanız tekrar deneyin. Ben geçen eylülden bu yana 3 deneme ve bir histereskopi bir de hsg çekildim biraz kısa sürede çok deneme yapmış oldum yıprandım o yüzden37 yaşındayım. Zaman da aleyhime . Geçen yıl haziranda denemiştim. 1 yıl ara verdim. Bu sefer negatif olursa çok ara vermeyeceğim. Başlarsa temmuzda tekrar deneyeyim diyorum
Kendisini instadan takıp edıyorum .ilk transferimde buradan tanıştığım bir arkadaş vardı özelden de ekleştik vs o hamıle kaldı ebru hocada 5.denemesi idi sanırım .ebruda ilk başka merkezlerde 3ya da 4 denemesi vardı .su an doğurmak üzereBahçeci umut tüp bebek merkezi ebru öztürk
Transferden önceki randevunuzda kaç mmdi benim transfer günü ölçülmedi ama 5 gün önce 7.5 mm iyi demişti doktorumN Neptunnn yarım rahim durumlarını hıc bilmıyorum açıkçası .ancak ben de 37,5-38 yaşındayım .2senelik evliyim toplam 4 kürtajım var biri tüp diğerleri normal yoldan olusmus gebelikle .bu bakımdan yaş faktörü de olunca pgt ngs ye gönderiyoruz 5.gün embriyolarıımızı .son kürtajım pgt Li 5.gün embriyosu ileydi boş gebelik oldu .ayrıca yapısıklık olmus derken 2 histeroskopi geçirdim Prof dr Yücel Karaman yaptı ameliyatımı yapısıklık açıldı ama hala rahım duvarım yeterınce kalınlaşmıyor ve malesef onca estrofem kullanmama rağmen 8.3 mm ile transfer edildi kalınlasmadı .doktorum eğer gebelik olmazsa rahım duvarı kaynaklı olur sorun dedı embriyo oldukça kalitelı dedı .insallah kötü hikayelerim son bulmuştur ve bu yaşananları hatırlamayacağım günler yakındadır
Cnm transfer günü ölçüm yapılmadı ben istedım hatta doktorum vajinal tablet kullanıyorsun ölçsek de gerçek bi sonuç olmaz dedi .transferden 1hafta once 8.3 ölçülmüştü.günde 4tane estrofem ayrıca 48 saatte bir cliamara patch bant kullanmama rağmen .Cok yoğun östrojen aldım ben ama istenilen kalınlığa ulaşılamadı .transfer olduğum odada tahtaya yazmışlardı endometrium 8.3 mm diye .7,5altına zaten transfer erteleniyor .asgari 7,5.benım eskiden 11-12 idi kürtajlar ve gecırılen histeroskopi ile yapısıklık yüzünden bu haldeyim .genelde 10-14 arasına güzel dıyorlar .benımkine doktorum eh demıstı fena değil üç yaprak paterni var bu da önemli beklesek de sonrakı aylar cok degısecegını düşünmüyorum demıstıTransferden önceki randevunuzda kaç mmdi benim transfer günü ölçülmedi ama 5 gün önce 7.5 mm iyi demişti doktorum
Ya evet ben de sınır diye biliyorum o yüzden iyi deyince tekrar sordum iyi mi diye evet güzel dedi 3 çizgi görünümü de var dedi o da önemli dedi bilemedim ben deCnm transfer günü ölçüm yapılmadı ben istedım hatta doktorum vajinal tablet kullanıyorsun ölçsek de gerçek bi sonuç olmaz dedi .transferden 1hafta once 8.3 ölçülmüştü.günde 4tane estrofem ayrıca 48 saatte bir cliamara patch bant kullanmama rağmen .Cok yoğun östrojen aldım ben ama istenilen kalınlığa ulaşılamadı .transfer olduğum odada tahtaya yazmışlardı endometrium 8.3 mm diye .7,5altına zaten transfer erteleniyor .asgari 7,5.benım eskiden 11-12 idi kürtajlar ve gecırılen histeroskopi ile yapısıklık yüzünden bu haldeyim .genelde 10-14 arasına güzel dıyorlar .benımkine doktorum eh demıstı fena değil üç yaprak paterni var bu da önemli beklesek de sonrakı aylar cok degısecegını düşünmüyorum demıstı
Evet o yaprak paterni ya da üç çizgi onun olması da onemlıymıs bana da öyle dedı ama asgarı sınırdayız yani...endometrium kalınlıgı tutunmada cok önemli bi kriter ben bi sürü makale okudum ama yapacak bi şey yoktu kalıslasması ıcın her şey yapıldı .siz ne sebeple histeroskopi oldunuz ? Sizin durduk yere mi inceldi rahim duvarı yoksa işlem kürtaj vsYa evet ben de sınır diye biliyorum o yüzden iyi deyince tekrar sordum iyi mi diye evet güzel dedi 3 çizgi görünümü de var dedi o da önemli dedi bilemedim ben deİlk transferimde 10 du ikincide 9 civarı bunda bana da az geldi ama hiç olumsuz düşünmemiştim bilemedim şimdi. Ben de geçen ay histereskopi oldum
Ben de kürtaj geçirdim yapışıklık olmuş histereskopi o yüzden oldum bir de çizik atıldı. Ben 3 tane estrofem kullandım sadece hala da kullanmaya devam ediyorum. Acaba çok büyük etkisi olsaydı riske atar mıydı doktor bilemedimEvet o yaprak paterni ya da üç çizgi onun olması da onemlıymıs bana da öyle dedı ama asgarı sınırdayız yani...endometrium kalınlıgı tutunmada cok önemli bi kriter ben bi sürü makale okudum ama yapacak bi şey yoktu kalıslasması ıcın her şey yapıldı .siz ne sebeple histeroskopi oldunuz ? Sizin durduk yere mi inceldi rahim duvarı yoksa işlem kürtaj vs
Hadi canım inşallah öbür topikten biliyorum seni Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürürSelam kızlar ben de Şişli Memorial’de tedavi görüyorum. Geçen ay ilk transferim kimyasalla sonuçlandı. Şimdi beklemeden 2. Transferi yapıcaz. Yarın randevum var, 8-9 Haziran gibi 2. Transferim olacak.
İnşallah bu sefer pozitifleri görüp sağlıkla devam ederiz hepimiz
Hadi canım inşallah öbür topikten biliyorum seni Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür
İnşallah Rabbim nasip etsin sanırım nisan ayında siz de transfer olmuştunuz isminizi hatırladım sankiMerhabalar arkadaşlar 31 mayısta Şişli memorialde 3.transferimi oldum .bu defa bambaşka heyecanlı idim sanki ilk kez transfer olacakmışım gibiheyecanlı bekleyiş başladı umarım sağlıkla kucağıma alırım yavrumu bu defa
Sagol cnm, gercekten burasi cok destek oluyor. Igne korkum yok benim fakat vucudumun iyilesme hizi cok yavas. Dikislerim cok cok gec iyilesir, okuyorum insanlar hsgden 3 gun sonra birliktelik yasiyor benim 20gunden fazla surdu hassasiyet filan. Hatta o ay ilk kez adet olamadim, dupasthon kullandim. Sadece demir bile hayat kalitemi yerle bir ediyor. Bu kullandigimiz ilaclarda da laktoz var, sanirim o sisiriyor beni. Metabolizma calismayinca insanin ruh durumu bile saglikli olmuyor. Olumsuz tecrubeler de gozumu cok korkutuyor. Dogumdan sonra hic kadin doguma gitmedim. Muayene olmadim. Komple hastane fobisi diyebiliriz. Simdi boyle bir surece atildim. Allah hepimizin yardimcisi olsun, hersey yolunda gitsin insallahBu korkulari aşmak için en guzel yerdesiniz
Benim tedavimde adetimden bir hafta önce estrofem kullanimiyla basladi rahimi hazırlamak için. Doktorlar kisiye gore tabler veriyor benim 7 gün 1 taneydi adetin ikinci gun birakmistim. Adetn ikinci günü ignelere basladim inanir mısınız ayni gun kan verirken fenalık gecirecek duruma gelen ben ignelerimi kendim yaptımasla acımıyor hatta ben bir iki kere video cekerek biraz da eglenceli hale getirmeye çalıştım ( eşim cok üzülüyordu canimin acidigini düşünerek videolar onada iyi geldi ) 7 Nisan'da ignelere basladim 19 Nisan'da opu oldu. Ondanda hic korkmayın çünkü anestezi veriyolar aslinda yasadigimiz hic bir tıbbi travmanin etkisi bu tup bebekte hissedilmeyebilir çünkü burada emelimiz farkli o yüzden hic korkmayin. Suan rahim hazirligindayim estrofem kullanimi 3 e cikardik doktorunuzun tedavi seklinden hic suphe etmeyin burada 2-4 kullananlar vardir acaba doktor yanlis tedavi uyguluyordur diye düşünmeyin sizin icin en doğrusunu onlar biliyorlar
Ben 18mayısta lucrin yaptım hemen ertesi gün kanamam başladı diğer transferimde de lucrin olmuştum 2-3 gün işinde adet olmuştum şimdi transfer hazırlık sürecindeyim. İsterseniz doktorunuza ya da hemşirenize bi iletin bu durumu
Merhaba,Ilettim pazartesiye kadar bekle olmazsan bi konuşalim dedi. Bekliyorum bakalim. Benim zaten adet duzensizligim vardi. InsaAllah bugun yarin adrt olurum. Zaten transfer ertelendigi gunden içimde zor sabrediyorum bir de bu adet gecikmeleri çikinca iyice moral bozuyor(
Iki gundur pembe akintim var ama gunde bir iki kez oluyor ve bitiyor. Bugun biraz daha fazla oldu ama adet gibi degil. Söküldü sökülecek ama ortada birsey yok(Merhaba,
Evet kesinlikle katılıyorum Bende 30.05 te Lucrin iğnesi yaptım. Şimdi adet günümü bekliyorum inş. 2-3 gün içinde gelir bana 15 gün içinde olmazsanız hemşirenize bilgi verin dediler.
Ah ben de aynı durumdayım yarın son kontrolüm var sanırım aynı günlerde de transferimizSelam kızlar ben de Şişli Memorial’de tedavi görüyorum. Geçen ay ilk transferim kimyasalla sonuçlandı. Şimdi beklemeden 2. Transferi yapıcaz. Yarın randevum var, 8-9 Haziran gibi 2. Transferim olacak.
İnşallah bu sefer pozitifleri görüp sağlıkla devam ederiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?