2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hayırlısı ile sağlık ile cuma guzel bebisiniz yer etsin icinizde

Hadi saglikla transferin olsun inşallah dualar seninle

İnsallah bol şans cnm benım memorialda doktorun kim ?ilk transferi kim yapmıştı ? Pgt Li embriyo muydu ?

İnşallah Rabbim nasip etsin sanırım nisan ayında siz de transfer olmuştunuz isminizi hatırladım sanki benim de 2.transferim olacak inşallah bu sefer kucaklarımız boş kalmaz
İnsallah kuzum benım rahım duvarım pek iyi kalınlasmadı o bakımdan biraz kaygılıyım ama yapacak bi şey de yoktu artık umarım güzel haberlerle gelelım hepımız

Bol şans cnm Allah yardımcın olsun güzel güzel çözünsün insallah embriyon da

Kızlar dualarınızı bekliyorum yarın benim de transferim var inşallah herkesin süreci güzel geçer ve mutlu haberler aldığımız bir ay olur

Her ikinize de insallah transferleriniz guzel sonuclar getirsin kızlar. Rabbim sevindirsin sizleri.

Allah yardımcın olsunlar güzel geçsin transferin Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah

İnsallah kuzum benım rahım duvarım pek iyi kalınlasmadı o bakımdan biraz kaygılıyım ama yapacak bi şey de yoktu artık umarım güzel haberlerle gelelım hepımız
Sanırım ilaçlara karşı bucüt bağışıklık kazanıyor benim de ilk transfer hazırlığında çok güzel kalınlaşmıştı sonrasında yavaş ilerliyor:/ Ne yapalım nasipte varsa bizi bulacaktır yeter ki inanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…