Ah ben de aynı durumdayım yarın son kontrolüm var sanırım aynı günlerde de transferimiz
Yok doğal siklus değil. Nisan ayında negatifin ardından hiteroskopi oldum şimdi aynı şekilde 2.transferim olacak . İnşallah pozitiflerimiz olur artıkAa öyle miiBirlikte pozitifimizi de alırız inşallah Doğal siklus mu sizinde
Hayırlısı ile sağlık ile cuma guzel bebisiniz yer etsin icinizdeAleykumselam canim , ilk tedavimde bunlar yoktu dusuk ve asiri kanama gecirdim 12.cigunum de filan bikac gun surdu kanamam sonrasinda aradim ve normal oldugunu solediler ilgilenmediler yapabilcemiz bisey yok diye asiri uzulmustum. Simdi bu 2.ci tedavim ve drum degistirdi dusukten sonra tedavi sekli degisiyomuş bakalim bu seferde umudumu yitirmek istemiyorum ama fazlada umud baglamak istemiyorum cunki asiri yipratici bi surec ve cok uzuluyorumRabbim hayirlisini versin inşallah bu cuma transferim duâ edelim kizlar birbirimize bu duyguyu yasamayan bilemez
Tutunma için etkiliKızlar faydası var mı bilmem ama bana avakado önerdiler. Siz de yiyin belki fayda eder
Amin insallah canim Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallahHayırlısı ile sağlık ile cuma guzel bebisiniz yer etsin icinizde
Hadi saglikla transferin olsun inşallahSelam kızlar.. İş yoğunluğu iğneler derken pek giremedim. Yeni transfer olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bol pozitifli olsun topiğimizYarın Allahın izniyle sabah 10da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur
Tek mi çift mi canımSelam kızlar.. İş yoğunluğu iğneler derken pek giremedim. Yeni transfer olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bol pozitifli olsun topiğimizYarın Allahın izniyle sabah 10da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur
İnsallah bol şans cnm benımSelam kızlar ben de Şişli Memorial’de tedavi görüyorum. Geçen ay ilk transferim kimyasalla sonuçlandı. Şimdi beklemeden 2. Transferi yapıcaz. Yarın randevum var, 8-9 Haziran gibi 2. Transferim olacak.
İnşallah bu sefer pozitifleri görüp sağlıkla devam ederiz hepimiz
İnsallah kuzum benım rahım duvarım pek iyi kalınlasmadı o bakımdan biraz kaygılıyım ama yapacak bi şey de yoktu artıkİnşallah Rabbim nasip etsin sanırım nisan ayında siz de transfer olmuştunuz isminizi hatırladım sankibenim de 2.transferim olacak inşallah bu sefer kucaklarımız boş kalmaz
Bol şans cnm Allah yardımcın olsunSelam kızlar.. İş yoğunluğu iğneler derken pek giremedim. Yeni transfer olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bol pozitifli olsun topiğimizYarın Allahın izniyle sabah 10da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur
Evet göbekten yapıyorumIgneyi karindanmi yapiyorsunuz acaba ??
Ay hadi insallah canim Sımsıkı tutunur bebegin sanaKızlar dualarınızı bekliyorum yarın benim de transferim var inşallah herkesin süreci güzel geçer ve mutlu haberler aldığımız bir ay olur
Evet bende öyle göbekten yapiyorum yeri önemli degil demi bi sag bi sol yapiyorum bendeEvet göbekten yapıyorum
Saol canım Allah razi olsunHadi saglikla transferin olsun inşallahdualar seninle
Tek canımTek mi çift mi canım
Allah razı olsun canım İnşallahBol şans cnm Allah yardımcın olsungüzel güzel çözünsün insallah embriyon da
Canım inşAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz birlikte Rabbim yardımcımız olsunKızlar dualarınızı bekliyorum yarın benim de transferim var inşallah herkesin süreci güzel geçer ve mutlu haberler aldığımız bir ay olur
Selam kızlar.. İş yoğunluğu iğneler derken pek giremedim. Yeni transfer olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bol pozitifli olsun topiğimizYarın Allahın izniyle sabah 10da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur
Kızlar dualarınızı bekliyorum yarın benim de transferim var inşallah herkesin süreci güzel geçer ve mutlu haberler aldığımız bir ay olur
Allah yardımcın olsunlar güzel geçsin transferin Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallahSelam kızlar.. İş yoğunluğu iğneler derken pek giremedim. Yeni transfer olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bol pozitifli olsun topiğimizYarın Allahın izniyle sabah 10da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin nolur
Sanırım ilaçlara karşı bucüt bağışıklık kazanıyor benim de ilk transfer hazırlığında çok güzel kalınlaşmıştı sonrasında yavaş ilerliyor:/ Ne yapalım nasipte varsa bizi bulacaktır yeter ki inanalımİnsallah kuzum benım rahım duvarım pek iyi kalınlasmadı o bakımdan biraz kaygılıyım ama yapacak bi şey de yoktu artıkumarım güzel haberlerle gelelım hepımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?