2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Geçmiş olsun uzulme herşeyin bir vakti saati vardır ben Ankara'da Memorial Aygül hocayi tavsiye ederim gerçekten işinin ehli kesinlikle bu işi para için yaptığını düşünmüyorum. Kişiye özel çok titiz calisiyor. Daha önce çok bilindik bir tüp bebek merkezine gittim hakikaten reklamlarını çok iyi yapan bir ticaret haneydi.

Hayırlı olsun canım transferin inşallah güzel sonuc alırsın sana teşekür etmek istedim bende Aygül hocanın hastasıyım burada senin yorumların çok etkili olmuştu Memorial e başlamama şu anda doktorumdan da ekibinden de çok memnunum

Öyle tabi. Aygül hocayı da ekliyorum listeye. 1,5 -2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Tabi hayırlısıyla Allah’ın dediği olur.

Öyle tabi. Aygül hocayı da ekliyorum listeye. 1,5 -2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Tabi hayırlısıyla Allah’ın dediği olur. Teşekkür ederim

Çok hafifti aslında ama yine de insan tedirgin oluyor. Kalp atışı için biraz erken galiba bizim dönemler aynı çünkü. Elinden geldiğince dinlen tabii bende öyle yapıcam

Cok teşekkür ederim canım gercekten cok ilgili ve tecrübeli bir dr. İkimize de Uğur getirsin insallah peki sen ne alemdesin nasil gidiyor tedavi

Merhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.

Bende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…