- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Allah yardımcın olsun Tabbim gönlünden geçen bütün güzellikleri nasip etsinKızlar dualarınızı bekliyorum yarın benim de transferim var inşallah herkesin süreci güzel geçer ve mutlu haberler aldığımız bir ay olur
İnsallah bol şans cnm benımmemorialda doktorun kim ?ilk transferi kim yapmıştı ? Pgt Li embriyo muydu ?
Yok doğal siklus değil. Nisan ayında negatifin ardından hiteroskopi oldum şimdi aynı şekilde 2.transferim olacak . İnşallah pozitiflerimiz olur artık
Yiaa teyooben de forum forum geziyorum, batma,bel ve bacak ağrım var. Acaba ilaçtan mı acaba tuttu mu diye kafayı yemezsem iyi
İnşallah canım benimYiaa teyooaklımdan geçtin seni arattım transferin hayırlı olsun umarım tutar
Amiinn Allah razı olsun canım İnşallahAllah yardımcın olsunlar güzel geçsin transferin Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah
Ay hadi insallah canim Sımsıkı tutunur bebegin sanaDuâlarım seninle canimm , benimkide Cuma günü
Ben de öyle yapıyorumEvet bende öyle göbekten yapiyorum yeri önemli degil demi bi sag bi sol yapiyorum bende
Amin inşallah canım Allah sana da kolaylıklar versinCanım inşAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz birlikte Rabbim yardımcımız olsun
Amiiin inşallahHer ikinize de insallah transferleriniz guzel sonuclar getirsin kızlar. Rabbim sevindirsin sizleri.
Allah yardımcın olsun Tabbim gönlünden geçen bütün güzellikleri nasip etsin
Benim de cumartesiAy hadi insallah canim Sımsıkı tutunur bebegin sanaDuâlarım seninle canimm , benimkide Cuma günü
Ay insallah canim Ben seni tanidim Daha oncede bi dusugumuz olduydu beraber sanirim dimiBenim de cumartesiinşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz
Allah razı olsun canım içim içime sığmıyorGünaydın bugün transferi olanlar gönlünüzü ferah tutun stres yapmayinher şey guzel olacak dualarimiz sizinle
Sıkıca tutunsun kuzular. Ultrasonda görmek çok farklı bir duygu. Annelik hemen hissettiriyor kendiniAllah razı olsun canım içim içime sığmıyornasıl değişik bi duyguymuş bu böyle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Merhaba,Iki gundur pembe akintim var ama gunde bir iki kez oluyor ve bitiyor. Bugun biraz daha fazla oldu ama adet gibi degil. Söküldü sökülecek ama ortada birsey yok(
Olur mu yeri çok önemli göbek deliğinden iki parmak aşağı iki parmak yana vurulmalısın.Evet bende öyle göbekten yapiyorum yeri önemli degil demi bi sag bi sol yapiyorum bende
Merhaba canim. Hayir kan vermedim daha. Gelen kan ama çok az. Hemşireye yazdim daha geri donuş yapmadi. Doktoruma da soyliycem bu adetse yarin kontrole gitmem gerek doktorunuz bu akintilariniz için ne dedi? Kirmizi akinti mi?Merhaba,
Aynen bende de akıntı var ancak henüz bir şey yok, lucrinden 2-3 gün sonra kan testi istemişti bu sabah kan değerlerimi verdim, Folik asit,tiroid d vitamini şeker, vs. bir sürü test bakalım inş. normal seviyede çıkarlar. Sonuçlar çıksın hemen hemşireye göndereceğim. Sizde verdiniz mi kan testi ?
Ben doktorumla goruştum yarin 8e randevu verdi. Dedi zoladeks sonrasi ola bilir. Yarin gelin rahim duvarina bakalim dediMerhaba,
Aynen bende de akıntı var ancak henüz bir şey yok, lucrinden 2-3 gün sonra kan testi istemişti bu sabah kan değerlerimi verdim, Folik asit,tiroid d vitamini şeker, vs. bir sürü test bakalım inş. normal seviyede çıkarlar. Sonuçlar çıksın hemen hemşireye göndereceğim. Sizde verdiniz mi kan testi ?
Günaydın bugün transferi olanlar gönlünüzü ferah tutun stres yapmayinher şey guzel olacak dualarimiz sizinle
Aynen bende oraran vuruyorum ama bi sag tarafdan bi sol taraftan Doktorum fazla bilgi vermedi o yuzden sordum. Birde agri yapiyormu sendede ?Olur mu yeri çok önemli göbek deliğinden iki parmak aşağı iki parmak yana vurulmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?