2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay hadi insallah canim Sımsıkı tutunur bebegin sana Duâlarım seninle canimm , benimkide Cuma günü

Amin canım inşallah, senin de güzel geçsin
Evet bende öyle göbekten yapiyorum yeri önemli degil demi bi sag bi sol yapiyorum bende
Ben de öyle yapıyorum
Canım inşAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz birlikte Rabbim yardımcımız olsun
Amin inşallah canım Allah sana da kolaylıklar versin
Her ikinize de insallah transferleriniz guzel sonuclar getirsin kızlar. Rabbim sevindirsin sizleri.
Amiiin inşallah
Allah yardımcın olsun Tabbim gönlünden geçen bütün güzellikleri nasip etsin

Amin canım inşallah hepimize güzellikler nasip olsun

Hanımlar merhaba 2. Transfer hazırlığındayım .
İlk transferim 31 Aralık ta olmuştu .
Pozitif gördük ama düşük oldu şimdi 2. Ye başlıyoruz.
13 haziran rahim kalınlığı kontrol edilecek bir sorun yoksa sonraki 3 gün içinde transferim olacak
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah son denemelerimiz olur

Iki gundur pembe akintim var ama gunde bir iki kez oluyor ve bitiyor. Bugun biraz daha fazla oldu ama adet gibi degil. Söküldü sökülecek ama ortada birsey yok(
Merhaba,

Aynen bende de akıntı var ancak henüz bir şey yok, lucrinden 2-3 gün sonra kan testi istemişti bu sabah kan değerlerimi verdim, Folik asit,tiroid d vitamini şeker, vs. bir sürü test bakalım inş. normal seviyede çıkarlar. Sonuçlar çıksın hemen hemşireye göndereceğim. Sizde verdiniz mi kan testi ?

Merhaba canim. Hayir kan vermedim daha. Gelen kan ama çok az. Hemşireye yazdim daha geri donuş yapmadi. Doktoruma da soyliycem bu adetse yarin kontrole gitmem gerek doktorunuz bu akintilariniz için ne dedi? Kirmizi akinti mi?

Ben doktorumla goruştum yarin 8e randevu verdi. Dedi zoladeks sonrasi ola bilir. Yarin gelin rahim duvarina bakalim dedi

Günaydın bugün transferi olanlar gönlünüzü ferah tutun stres yapmayin her şey guzel olacak dualarimiz sizinle

Çok sağ ol canım transferimi oldum 2 tane dondurulmuş 5ab kalite embriyo transfer edildi. 15 Haziran test günüm inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…