2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Öyle tabi. Aygül hocayı da ekliyorum listeye. 1,5 -2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Tabi hayırlısıyla Allah’ın dediği olur.
Herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hepimiz için hayırlısı Bende yaklaşık iki sene önce Şişli Memorial da tedavi gördüm Semra hoca genel olarak ilk randevuya giriyor sonrasında her muayenemi İpek Nur balın ile devam ettik ancak 5AA pgtli embriyom tutmadı yani gebelik oluşmadı yaklaşık 3 aydır aygül hoca ile devam ediyorım cok ilgili herşeyi kendisi yapıyor opu, histereskopi hepsini kendisi yaptı yarın transferim olacak bakalım inşallah iyi olur

Cok gec cevap oldu cnm kusura bkma benim kanamali devam ediyor henüz kalp atışlarını duymadik

Cok gec cevap oldu cnm kusura bkma benim kanamali devam ediyor henüz kalp atışlarını duymadik
Cnm senin benden sonraydi transferin ben de bugün keseyi gördüm ama kalp atisi duyulmadi malesef doktor pazartesi yada salı gel dedi. Karindan baktı bu arada yani duyulmamasi normal sanırım bilemiyorum.

Cnm senin benden sonraydi transferin ben de bugün keseyi gördüm ama kalp atisi duyulmadi malesef doktor pazartesi yada salı gel dedi. Karindan baktı bu arada yani duyulmamasi normal sanırım bilemiyorum.
Hafizam hic yerinde değil ki kuzum benim 7 Haziran'da oldu transfer, senin kaciydi? Sunsea'nin da bugun baktıklarında görülmemiş kalp atisi , benimde görülmedi, senin de görülmemiş ama normal mi degil mi hic bilmiyorum

Kızlar ya ben progestan fitili itmekte zorlanıyorum artık. Sanki orası kapanmış ileri gitmiyor gibi. Aynı durumu yaşayan var mı?

Bende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede kesilir kanaman Gözün aydın bu arada ikiz geliyor bu arada ben MISRA71 nick değiştirdim

Ben de karistiriyorum herkesi cnm normaldir. Benim de transferim 6 haziran ya bi de baya zayifta bi insanım karından bakti transferle kese büyuklügü uyumlu dedi. Bu haftada görünebilirde ana gorünmeyebilir de dedi. Yani her iki durumda normalmis gibi konustu bilemiyorum kafam karisik benim de

Bakalim benim haftaya ne olacak merakla okuyorum yazdiklarinizi

Cok teşekkür ederim canım gercekten cok ilgili ve tecrübeli bir dr. İkimize de Uğur getirsin insallah peki sen ne alemdesin nasil gidiyor tedavi
Canım ben transfer oldum ilk evde test yaptım iki çizgiyi gördüm ilk kan testimde çok güzeldi sonra düzenli ilerlemedi şimdi takipteyiz ona rağmen doktorumdan çok memnunum ilk defa pozitifi gördüm o bile büyük mutluluk sonuç ne olur bilemem ama iyiki Aygül hocam

Anladim canim hayirlisi olsun insallah

Benim de bir ondeki tedavim kimyasal gebelik oldu kismet böyleymiş..

Ben zayif degilim ama karından bakinca gördü keseleri emin olmak için alttan da bakicam dedi tmm dedim bakti ama net konuşamadı bir de cuma gunu ilk kanama ile gittigim de tek kese 4+3 dedi uyumlu dedi bugun ise son adet tarihine göre bakip 6 hafta olmali dedi zaten kafam bi milyon iyice sasirtti beni . Tüp bebek merkezine de gidemedim bu halde tabi Tekirdağ'da bir hasteneye gidip geliyorum ayrica gerci doktor iyi ilgili biri

Degerlerin kacti seni. Kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…