Cnm gecen hafta cuma 4+3 ise bu hafta persembe 5+2 olması gerekmiyor mu? Yani bu hesaplama isi bence son adete göre olmaması gerekiyorBen zayif degilim ama karından bakinca gördü keseleri emin olmak için alttan da bakicam dedi tmm dedim bakti ama net konuşamadı bir de cuma gunu ilk kanama ile gittigim de tek kese 4+3 dedi uyumlu dedi bugun ise son adet tarihine göre bakip 6 hafta olmali dedi zaten kafam bi milyon iyice sasirtti beni . Tüp bebek merkezine de gidemedim bu halde tabi Tekirdağ'da bir hasteneye gidip geliyorum ayrica gerci doktor iyi ilgili biri
Bende onu savunuyordum hep aslında ama ... Cunku adet tarihine göre 14 gun transfer olmadim 20gub transfer oldum ben de neysee artık ya nasip diyorumCnm gecen hafta cuma 4+3 ise bu hafta persembe 5+2 olması gerekmiyor mu? Yani bu hesaplama isi bence son adete göre olmaması gerekiyor
Sen bende 1 gun oncesin ya peki senin haftan ne gözüküyor cnmCnm gecen hafta cuma 4+3 ise bu hafta persembe 5+2 olması gerekmiyor mu? Yani bu hesaplama isi bence son adete göre olmaması gerekiyor
Çok tşk ederim . Hastanedeyiz tekrar serumla devam ediyoruz şimdi de . Cumartesi tekrar gorucem dedi doktorum .Geçmiş olsun canım bol dua Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
11 gün 265Degerlerin kacti seni. Kuzum
Ben tup bebek merkezine gitmedim cnm baska bi yere gittim. Bana doktor son adet tarihimi sordu dedim gec transfer oldum ben blast transfere görr 6 haftalik hesaplanıyor dedim kese gunüyle uyumlu dedi. Son adet tarihime göre hesaplansa 7 haftalık cikiyor.Sen bende 1 gun oncesin ya peki senin haftan ne gözüküyor cnm
Değerlerin çok güzelmiş. Allah tamamını erdirsin11 gün 265
13 gün 329
15 gün 350
20 gün 890
22 gün 1990
Allah'tan hayırlısını diliyorum artık
Hatta iki gün önce devlet Hastanesi'ne gittim bana hemen yatış verdiler dış gebelik var kürtaj yapacağız dediler kabul etmedim dün kendi doktoruma gittim küçük bir kese gördü bir hafta sonra yine gel dedi
Rabbim sana bagislasın cnm evladını.Çok tşk ederim . Hastanedeyiz tekrar serumla devam ediyoruz şimdi de . Cumartesi tekrar gorucem dedi doktorum .
Amin canımRabbim sana bagislasın cnm evladını.
İyi ki kabul etmemisib cnm belli mi olur belki sonradan toplayacak kendini bebegin... Hakkinda hayırlısı olsun inşallah11 gün 265
13 gün 329
15 gün 350
20 gün 890
22 gün 1990
Allah'tan hayırlısını diliyorum artık
Hatta iki gün önce devlet Hastanesi'ne gittim bana hemen yatış verdiler dış gebelik var kürtaj yapacağız dediler kabul etmedim dün kendi doktoruma gittim küçük bir kese gördü bir hafta sonra yine gel dedi
Son iki değer güzel giderleri fazla artmadı sonradan pik yaptıDeğerlerin çok güzelmiş. Allah tamamını erdirsin
Bnde daha bugün transfer oldum :)İkimiz variz başka yok galiba
Benimde aynı canım 24 haziranSenin kaç gün oldu canım benim transfer günüyle birlikte 7. Gün
İnşallah güzel sonuçlar alir miniğine kavuşursunBnde daha bugün transfer oldum :)
Bende gönderdim sonuç bekliyorum ama zor bu beklemeErkek faktörlü oldıgu için genetik inceleme yaptırdık, yaşım 29
Her yeni güne yeni bir mucize ile uyaniyoruz. Birgün çok kotu haber alıyoruz ertesi gün bir mucize ile karsilasiyoruz Bana kürtaj yapmak isteyen doktorun yanındaki asistan işin Allah'a kalmışsa olmuş bil demişti. Mevlam neylerse güzel eylerİyi ki kabul etmemisib cnm belli mi olur belki sonradan toplayacak kendini bebegin... Hakkinda hayırlısı olsun inşallahben adet gibi kanamayla ikinci keseyi gördüm hala şaşkınız doktorla
Evet sonradan toplamis bebisin kendini maşallahSon iki değer güzel giderleri fazla artmadı sonradan pik yaptı
Ne guzel demis umut dolu bir cumle... İşin Allah'a kaldiysa olmuş bil... Çöl sicaginda nil nehrine rastladim sankiHer yeni güne yeni bir mucize ile uyaniyoruz. Birgün çok kotu haber alıyoruz ertesi gün bir mucize ile karsilasiyoruz Bana kürtaj yapmak isteyen doktorun yanındaki asistan işin Allah'a kalmışsa olmuş bil demişti. Mevlam neylerse güzel eyler
Canim ben sonuçlarını görmemiştim cok guzel toparlmis masallahTest günün ne zaman inşallah güzel sonuçlar alırsın ben hala umutluyum Çarşamba yine kontrolüm var
Doktor dış gebelik kürtaj yapacağız deyince dünya başıma yıkıldı sanki o asistanin sözleri hala kulağımda hiç merak etme işin Allah'a kalmışsa olmuş bil veeee ertesi gün küçük bir kese görünmesiNe guzel demis umut dolu bir cumle... İşin Allah'a kaldiysa olmuş bil... Çöl sicaginda nil nehrine rastladim sankiicim ferahladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?