2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim ben sonuçlarını görmemiştim cok guzel toparlmis masallah guzel olacak inanıyorum ben

Benim test günüm 11 haziran 15.gune gun verdi ama cok gec duramam o kadar 9-10.gun yaptırırım en gec
Ben 7 ci gün evde test yapmaya başladım her gün eczaneden bir kaç tane test alıyordum çift çizgiyi gördükçe hoşuma gidiyordu şimdi bir kutu test var elimde hepsi çift çizgi

Ben de daha önce dış gebelik gecirdim ama benim kese tüpte gorundügü zaman karar verildi. Sadece degerlerle kese henüz hic gorünmeden diş gebelik denmesi cok sacma olmuş iyi ki de dinlememissiniz o doktoru.

Ben 7 ci gün evde test yapmaya başladım her gün eczaneden bir kaç tane test alıyordum çift çizgiyi gördükçe hoşuma gidiyordu şimdi bir kutu test var elimde hepsi çift çizgi
Ayyy darisi başımıza insallah

Ya hic belirtim yok o canımı sıkıyor oldukca

Rubby'm uzan ayağının altına yastık koy dinlen inşallah kesilir lekelenmen, doktorum bana kahve lekelenmen olabilir çok normal dedi. İnşallah bi sıkıntı yoktur gönlün ferah olsun
Bende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya

Ya ne güzel ikisi de tutunmuş demek inşallah senin de lekelenmen kesilir sağlıkla ilerler canım

Canım benim çok sağol öyle yapıyorum şuan kesildi çok şükür yarın iğnem var zaten toparlarım inşallah çok sağol desteğin için

Ayyy darisi başımıza insallah

Ya hic belirtim yok o canımı sıkıyor oldukca
Daha çok erken belirti için senin bugün 3 gün sanirim benim 4 gün hafif bel ağrısıyla başlamıştı 3 gün deli gibi yattım sadece yemek ve WC için kalktım herhalde dedim çok yatmaktan salı günü erken gebelik testi yap belki ufaklık sana göz kirpar

P
Canim yaa inşallah güzel haber alabilirim
Hepimiz için sonu güzel olsun insallah
3.gunum bitti 4 e girdim saat 18.00 itibariyle ben de 3 gün hep yattim artik yeni ayaklandım daha da yatmam...

Sali ya da çarşamba direk kana giderim diyorum

Hadi hayırlısı sonucu mutlaka banada bildir

Semra hoca ve Aygül hoca embriyoyu genetiğe gönderdiler mi peki? Yumurta havuzu mu oluşturdunuz? İnşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır

Amin cnm duaya cok ihtiyacim var

Kesinlikle cnm öyle Rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…