- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
İnş hepimiz canımm bnm 4 yıldr miniğimi bkliyomİnşallah güzel sonuçlar alir miniğine kavuşursun
Ben 7 ci gün evde test yapmaya başladımCanim ben sonuçlarını görmemiştim cok guzel toparlmis masallahguzel olacak inanıyorum ben
Benim test günüm 11 haziran 15.gune gun verdi ama cok gec duramam o kadar 9-10.gun yaptırırım en gec
Ben de daha önce dış gebelik gecirdim ama benim kese tüpte gorundügü zaman karar verildi. Sadece degerlerle kese henüz hic gorünmeden diş gebelik denmesi cok sacma olmuş iyi ki de dinlememissiniz o doktoru.Doktor dış gebelik kürtaj yapacağız deyince dünya başıma yıkıldı sanki o asistanin sözleri hala kulağımda hiç merak etme işin Allah'a kalmışsa olmuş bil veeee ertesi gün küçük bir kese görünmesibir hafta sonra yine gel dedi doktorum eğer o güne kadar bebeğimi kaybetmiş olursam uzulecegimi sanmıyorum çünkü Allah'ım vardır bı bildiği bizim goremedigimiz
Ayyy darisi başımıza insallahBen 7 ci gün evde test yapmaya başladımher gün eczaneden bir kaç tane test alıyordum çift çizgiyi gördükçe hoşuma gidiyordu şimdi bir kutu test var elimde hepsi çift çizgi
Evet bu sürecimiz sürekli beklemek ile geçiriyor sonu güzel olsun inşallahBende gönderdim sonuç bekliyorum ama zor bu bekleme
Rubby'm uzan ayağının altına yastık koy dinlen inşallah kesilir lekelenmen, doktorum bana kahve lekelenmen olabilir çok normal dedi. İnşallah bi sıkıntı yoktur gönlün ferah olsunKızlar bende de çok açık kahve bi lekelenme oldu fitili atıyor ya vücut orda gördüm. Biraz fazla mı hareket ediyorum acaba doktor yat çoğunlukla eğer devam ederse acile gidin akşam dedi. Yarın proluton iğne günüm zaten o yüzden devam etmezse yarın vurulursun dedi. Biraz korktum ama araştırdığımda da çok doğal olduğu yazıyor çoğu kadında görünen bir şeymiş hafif lekelenme inşallah devam etmez
Bende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya
Canım benim çok sağol öyle yapıyorum şuan kesildi çok şükür yarın iğnem var zaten toparlarım inşallah çok sağol desteğin içinRubby'm uzan ayağının altına yastık koy dinlen inşallah kesilir lekelenmen, doktorum bana kahve lekelenmen olabilir çok normal dedi. İnşallah bi sıkıntı yoktur gönlün ferah olsun
Ya ne güzel ikisi de tutunmuş demekinşallah senin de lekelenmen kesilir sağlıkla ilerler canım
Daha çok erken belirti için senin bugün 3 gün sanirim benim 4 gün hafif bel ağrısıyla başlamıştı 3 gün deli gibi yattım sadece yemek ve WC için kalktım herhalde dedim çok yatmaktanAyyy darisi başımıza insallah
Ya hic belirtim yok o canımı sıkıyor oldukca
Canim yaa inşallah güzel haber alabilirimDaha çok erken belirti için senin bugün 3 gün sanirim benim 4 gün hafif bel ağrısıyla başlamıştı 3 gün deli gibi yattım sadece yemek ve WC için kalktım herhalde dedim çok yatmaktansalı günü erken gebelik testi yap belki ufaklık sana göz kirpar
Hadi hayırlısı sonucu mutlaka banada bildirP
Canim yaa inşallah güzel haber alabilirim
Hepimiz için sonu güzel olsun insallah
3.gunum bitti 4 e girdim saat 18.00 itibariyleben de 3 gün hep yattim artik yeni ayaklandım daha da yatmam...
Sali ya da çarşamba direk kana giderim diyorum
Dursukça belirginleşti elim ayapım titriyo
aaa hayırlı olsun canım çok net bebek geliyorEki Görüntüle 3091738 5.günden günaydın kızlar sabah öylesine test yapmıştın hatta çıkmaz erken diye testi öylesine bırakmıştım az önce baktım hafif silik gibi
Semra hoca ve Aygül hoca embriyoyu genetiğe gönderdiler mi peki? Yumurta havuzu mu oluşturdunuz? İnşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanırHerşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hepimiz için hayırlısıBende yaklaşık iki sene önce Şişli Memorial da tedavi gördüm Semra hoca genel olarak ilk randevuya giriyor sonrasında her muayenemi İpek Nur balın ile devam ettik ancak 5AA pgtli embriyom tutmadı yani gebelik oluşmadı yaklaşık 3 aydır aygül hoca ile devam ediyorım cok ilgili herşeyi kendisi yapıyor opu, histereskopi hepsini kendisi yaptı yarın transferim olacak bakalım inşallah iyi olur
Amin cnm duaya cok ihtiyacim varRubby'm uzan ayağının altına yastık koy dinlen inşallah kesilir lekelenmen, doktorum bana kahve lekelenmen olabilir çok normal dedi. İnşallah bi sıkıntı yoktur gönlün ferah olsun
Ya ne güzel ikisi de tutunmuş demekinşallah senin de lekelenmen kesilir sağlıkla ilerler canım
Kesinlikle cnm öyle Rabbim yardimcin olsunDoktor dış gebelik kürtaj yapacağız deyince dünya başıma yıkıldı sanki o asistanin sözleri hala kulağımda hiç merak etme işin Allah'a kalmışsa olmuş bil veeee ertesi gün küçük bir kese görünmesibir hafta sonra yine gel dedi doktorum eğer o güne kadar bebeğimi kaybetmiş olursam uzulecegimi sanmıyorum çünkü Allah'ım vardır bı bildiği bizim goremedigimiz
test gününden önce test yapacakmısın ben çok korkuyorumBenimde aynı canım 24 haziran
7. Günde mi belli oldu ?Ben 7 ci gün evde test yapmaya başladımher gün eczaneden bir kaç tane test alıyordum çift çizgiyi gördükçe hoşuma gidiyordu şimdi bir kutu test var elimde hepsi çift çizgi
Evet canım benimki 7. gün de belli oldu ama herkesin aynı olmuyor denemek istersen 7. günden önce deneme7. Günde mi belli oldu ?
Cok gecmis olsun canimmm simdi gördümÇok tşk ederim . Hastanedeyiz tekrar serumla devam ediyoruz şimdi de . Cumartesi tekrar gorucem dedi doktorum .
Canimm cok gecmis olsun Allah'ım nazar degdi galiba herkeseCanım benim çok sağol öyle yapıyorum şuan kesildi çok şükür yarın iğnem var zaten toparlarım inşallah çok sağol desteğin için
Cook tşk ederimCok gecmis olsun canimmm simdi gördümhemen iyo olun umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?