Ben de Aygül hocaya gidiyorum pazartesi transfer oldumHerşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hepimiz için hayırlısıBende yaklaşık iki sene önce Şişli Memorial da tedavi gördüm Semra hoca genel olarak ilk randevuya giriyor sonrasında her muayenemi İpek Nur balın ile devam ettik ancak 5AA pgtli embriyom tutmadı yani gebelik oluşmadı yaklaşık 3 aydır aygül hoca ile devam ediyorım cok ilgili herşeyi kendisi yapıyor opu, histereskopi hepsini kendisi yaptı yarın transferim olacak bakalım inşallah iyi olur
Allah razı olsunCanimm cok gecmis olsun Allah'ım nazar degdi galiba herkesedinlenin bolca dualarim sizinle
Normal gününde bile bakamamEvet canım benimki 7. gün de belli oldu ama herkesin aynı olmuyor denemek istersen 7. günden önce deneme
Tutunacak inşallah sana sımsıkı annesiİnş hepimiz canımm bnm 4 yıldr miniğimi bkliyom
Kafana fazla takmamaya çalış kaçıncı gunundesinNormal gününde bile bakamamçok korkuyorum
Valla canım alan olsa yapacağım merak ediyorum ama ayni zamanda da korkuyorumtest gününden önce test yapacakmısın ben çok korkuyorum
Ya bende bugün cok kötüyüm dun zaten cok yorulmustum bütün gun bitkin mide bulantisiyla gecirdm aksam kustum artik dayamadimTransferi yeni olanlar hayırlı olsun ugur gwtşrsin size inş .pozitf haber alanlar da bayırlı olsun saglıkla devam etsin inş negatif lerde üZülmeain berseyde vardır bi hayır.cok halsiZm ben midem çok kötü ilaç alıyorum o da uyusturupr beni yarım insan gibi oldum .zaman hemen gecse de saglıkla kıcagımıza alsak bebişleri
Gecmiş olsun canım ikimizin transfwr tarihi aynı benimde agrım oluyor sol tarafta özellikle ama dr normal demişti.haftaya ğersembe kontrolum var bakalım ne dicek .inş ikinci kesede gelişicek benimde öleydi gelişti biri 2 gün daha küçüktü diğerinden aynı boyutlara ulşamşlar .seninde öle olur inş saglıklaBende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya
Canım çok zor ya mide bulantısı hayattan sogutuyor benim drum kusmLarın baslmafab ilaç verdi o biraz idare ettiriyor çok şükürYa bende bugün cok kötüyüm dun zaten cok yorulmustum bütün gun bitkin mide bulantisiyla gecirdm aksam kustum artik dayamadimgenelde 6. Hafta basliyo mide bulantilari diyorlar ama belki yorgunluktandir benim. Agzimin tadi yok yedgm hic bişey zevk vermiyor
Bunlar hep belirti ama zorluk işteYa bende bugün cok kötüyüm dun zaten cok yorulmustum bütün gun bitkin mide bulantisiyla gecirdm aksam kustum artik dayamadimgenelde 6. Hafta basliyo mide bulantilari diyorlar ama belki yorgunluktandir benim. Agzimin tadi yok yedgm hic bişey zevk vermiyor
Aminnn cnm ins umut oldun banaGecmiş olsun canım ikimizin transfwr tarihi aynı benimde agrım oluyor sol tarafta özellikle ama dr normal demişti.haftaya ğersembe kontrolum var bakalım ne dicek .inş ikinci kesede gelişicek benimde öleydi gelişti biri 2 gün daha küçüktü diğerinden aynı boyutlara ulşamşlar .seninde öle olur inş saglıkla
Bol bol dinlen iyi beslen ve sıvı tüket çokcaAminnn cnm ins umut oldun bana
Evet öle ama bazen de kendinden bile befret ettiriyor benim önceki gebeliğim dede 9 ay boyunca kustum korkuyorum o yğzden ama yinede hersey bebişler için.Bunlar hep belirti ama zorluk işte
İnşallah canım test yanıltmaz beni, sağolasın. Bundan bir kaç saat sonra farklı marka yaptım o çok silikti belli belirsizdi,bu attığım ilk idrarla olan bakalım yarın sabah tekrarlicamaaa hayırlı olsun canım çok net bebek geliyor
Valla sağlıklı olsunlar da napalım ama yine de biz hayırlı kolay hamilelik dileyelim bolbolEvet öle ama bazen de kendinden bile befret ettiriyor benim önceki gebeliğim dede 9 ay boyunca kustum korkuyorum o yğzden ama yinede hersey bebişler için.
Tmm cnm paso yatıyorum zatenBol bol dinlen iyi beslen ve sıvı tüket çokca
Benim de sag kasigim pozitifi ogrendikten sonra cok agriyordu hatta sag bacagima vuruyordu agrisi ben de dıs gebelik gecirdigim icin hep tedirgin oldum ama hamdolsun oyle bisey olmadı. Sen de icini ferah tut.Bizde dısarı cıktk hava almaya sıkıldım hep evde ama hafif sağ kasık ağrısı canımı sıkıyo ara ara hep hissettiro kendni bi grcio bi girio netten arastırdm hep normal dio doktorda öle dedi ama paikolojik olarak takıyorum
Cnm progestan kullaniyordun degil mi o asiri yorgunluk yapıyor daha dogrusu az aktivite de bile cok fazla is yapmissin gibi vucut yoruluyor ve aksam adım atacak hal kalmıyor.Ya bende bugün cok kötüyüm dun zaten cok yorulmustum bütün gun bitkin mide bulantisiyla gecirdm aksam kustum artik dayamadimgenelde 6. Hafta basliyo mide bulantilari diyorlar ama belki yorgunluktandir benim. Agzimin tadi yok yedgm hic bişey zevk vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?