2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay ne güzel Allah tamamına erdirsin saglikla inş

Günaydın kızlar bu sabah afedersiniz açık kahve rengi sümüksü akıntım oldu neden böyle oldu sizce

Günaydın kızlar bu sabah afedersiniz açık kahve rengi sümüksü akıntım oldu neden böyle oldu sizce
Günaydın dün oldu bende de ara ara doktorumla görüştüm kırmızı veya açık pembeye dönmediği sürece korkma dedi. Tutunma olabilir yerleşme olabilir bi sürü sebebi varmış. Benim yalnız fitili vücut atarken hafif lekelenmem oldu normalde yok sizin de öyle mi ?

Bu dediğim şey fitili atarken oluyor normalde hiç yok. Doktorumamı sorsam acaba

Ya kizlar bu belirtisizlik cok rahatsiz ediyor beni
kişiden kişiye göre değişiyor canım bazı kişiler hiç belirti olmadanda hamile oluyor. Dün ablama sordum ilk gebeliğinde kahverengi akıntısı olmuştu ikincisinde hiçbişeyim yoktu dedi. O da tüp bebekle hamile kaldı

Günaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?

Eklentiler

• IMG_20220701_090449.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
Canim yumurta catlatma ignesi kullanmadiysan kesin var hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…