Adana acibademEvet bu sürecimiz sürekli beklemek ile geçiriyor sonu güzel olsun inşallahSiz nerede tedavi görüyorsunuz ?
Ay nasıl içimi rahatlattn Allah razı olsun insan cok tedirgin oluo ya nasıl midem bulandı simdi bişiler yedik dısarda zor atrm eve kendmi kusmamak içinBenim de sag kasigim pozitifi ogrendikten sonra cok agriyordu hatta sag bacagima vuruyordu agrisi ben de dıs gebelik gecirdigim icin hep tedirgin oldum ama hamdolsun oyle bisey olmadı. Sen de icini ferah tut.
hayırlı olsun canım kese için haftaya gidebilirsin ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken görmüştümHanimlar şimdi testimiz pozitif çıktı kese ne kadar zaman sonra görülüyor.Sizler kaç gün sonra keseyi görebildiniz,bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla görürüm bendehayırlı olsun canım kese için haftaya gidebilirsin ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken görmüştüm
Merhaba canim 2 dk içinde çıktı adetime 4-5 gün var sizce hamile miyim bu testler yaniltiyormua bazen umutlaniyorum sevinemiyorumaaa hayırlı olsun canım çok net bebek geliyor
Ne kadar zaman sonra gecti canım benm sürekli değil ara ara kasılıyo sanki gecioBenim de sag kasigim pozitifi ogrendikten sonra cok agriyordu hatta sag bacagima vuruyordu agrisi ben de dıs gebelik gecirdigim icin hep tedirgin oldum ama hamdolsun oyle bisey olmadı. Sen de icini ferah tut.
2. Cizgi cıkmıs canım pozitif görünüyorMerhaba canim 2 dk içinde çıktı adetime 4-5 gün var sizce hamile miyim bu testler yaniltiyormua bazen umutlaniyorum sevinemiyorum
Benim de ara ara oluyordu ama bi ara baya baya rahatsiz etti beni. 3-4 gün sürdü sonra azaldı ve gecti. Sadece sagda oluyordu. Insallah senin de kısa sürede gecer yani olagan şeyler aslında biz fazla takılıyoruz ama elde degil seni cok iyi anlıyorumNe kadar zaman sonra gecti canım benm sürekli değil ara ara kasılıyo sanki gecio
Aynen heryerde okudm hepsnde normal yazıyo inşallah tamamen gecer en yakın zamanda gğnde 1 parol alıyorum ben cok rahatsız ederseBenim de ara ara oluyordu ama bi ara baya baya rahatsiz etti beni. 3-4 gün sürdü sonra azaldı ve gecti. Sadece sagda oluyordu. Insallah senin de kısa sürede gecer yani olagan şeyler aslında biz fazla takılıyoruz ama elde degil seni cok iyi anlıyorum
Bays belirgin git yarin kan ver cnmmm yaMerhaba canim 2 dk içinde çıktı adetime 4-5 gün var sizce hamile miyim bu testler yaniltiyormua bazen umutlaniyorum sevinemiyorum
Merhaba ben pozitifi gördükten 21 gün sonra çağırdılar ama sadece kese 10 gün sonra görülebiliyor diye biliyorum kişiye göre değişir tabiiHanimlar şimdi testimiz pozitif çıktı kese ne kadar zaman sonra görülüyor.Sizler kaç gün sonra keseyi görebildiniz,bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Bugün 7. Gün canım normaldede çok panik biriyimdir.önemli sınav sonuçlarıma da başkalarına baktırırdımKafana fazla takmamaya çalış kaçıncı gunundesin
Ahggggg herşey iyi hoş süreç boyunca o kadar iğne yiyoruz heryerimiz mosmor oluyor canımız açıyor ama en zor kısmı beklemek seni çok iyi anlıyorumBugün 7. Gün canım normaldede çok panik biriyimdir.önemli sınav sonuçlarıma da başkalarına baktırırdım
Test günü hemen geçsin gitsin istiyorumAhggggg herşey iyi hoş süreç boyunca o kadar iğne yiyoruz heryerimiz mosmor oluyor canımız açıyor ama en zor kısmı beklemek seni çok iyi anlıyorum
Kan verdim çok mutluyum pozitif 1 yılın sonundaBays belirgin git yarin kan ver cnmmm ya
Çok güzel bence cnm adet gecikmesini beklesen demek ki 200.kusurlerde cikacak hadi sagliklisi hayırlısı olsun cnmKan verdim çok mutluyum pozitif 1 yılın sonundadeğerim nasıl sence adete beş gün var
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinÇok güzel bence cnm adet gecikmesini beklesen demek ki 200.kusurlerde cikacak hadi sagliklisi hayırlısı olsun cnm
Amin cnmÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Tam 1 yıl oldu deneyeli. Geçen yıl temmuzdan beri korunmuyorduk. Şubatta kimyasal olmuştu. Önümüzdeki ay artık aşılama tüp bebek birşey düşünüyorduk. Hiç umudum yoktu ama doğal oldu şükür :)Amin cnmdogal gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?