2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim de sag kasigim pozitifi ogrendikten sonra cok agriyordu hatta sag bacagima vuruyordu agrisi ben de dıs gebelik gecirdigim icin hep tedirgin oldum ama hamdolsun oyle bisey olmadı. Sen de icini ferah tut.
Ay nasıl içimi rahatlattn Allah razı olsun insan cok tedirgin oluo ya nasıl midem bulandı simdi bişiler yedik dısarda zor atrm eve kendmi kusmamak için

aaa hayırlı olsun canım çok net bebek geliyor
Merhaba canim 2 dk içinde çıktı adetime 4-5 gün var sizce hamile miyim bu testler yaniltiyormua bazen umutlaniyorum sevinemiyorum

Eklentiler

• IMG_20220630_221736.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 60
Benim de sag kasigim pozitifi ogrendikten sonra cok agriyordu hatta sag bacagima vuruyordu agrisi ben de dıs gebelik gecirdigim icin hep tedirgin oldum ama hamdolsun oyle bisey olmadı. Sen de icini ferah tut.
Ne kadar zaman sonra gecti canım benm sürekli değil ara ara kasılıyo sanki gecio

Ne kadar zaman sonra gecti canım benm sürekli değil ara ara kasılıyo sanki gecio
Benim de ara ara oluyordu ama bi ara baya baya rahatsiz etti beni. 3-4 gün sürdü sonra azaldı ve gecti. Sadece sagda oluyordu. Insallah senin de kısa sürede gecer yani olagan şeyler aslında biz fazla takılıyoruz ama elde degil seni cok iyi anlıyorum

Aynen heryerde okudm hepsnde normal yazıyo inşallah tamamen gecer en yakın zamanda gğnde 1 parol alıyorum ben cok rahatsız ederse

Hanimlar şimdi testimiz pozitif çıktı kese ne kadar zaman sonra görülüyor.Sizler kaç gün sonra keseyi görebildiniz,bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Merhaba ben pozitifi gördükten 21 gün sonra çağırdılar ama sadece kese 10 gün sonra görülebiliyor diye biliyorum kişiye göre değişir tabii

Amin cnm dogal gebelik mi
Tam 1 yıl oldu deneyeli. Geçen yıl temmuzdan beri korunmuyorduk. Şubatta kimyasal olmuştu. Önümüzdeki ay artık aşılama tüp bebek birşey düşünüyorduk. Hiç umudum yoktu ama doğal oldu şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…