Merhaba ben lucrinden 3 gün sonra dediğiniz testleri yaptırdım hemşireme gönderdim o testi eksik vitamin şeker tiroid gibi önceden müdahale edilmesi gereken varsa diye isteniyor daha sonra lucrin için 15 gün içinde regl olmanız bekleniyor B Buyuk_umutlar ile ben olamamıştık 13 mayısta iğne oldum daha bugün adet olabildim adet olunca 2 ya da 3 günü tekrar kontrole gidiyorum estradiol ve progesteron değerlerine bakılıp reçete yazılıyor rahim duvarı kalınlaştirmak için sonra 1 kontrole daha çağrılıyoruz transfer günü belli oluyorMerhaba,
Aynen bende de akıntı var ancak henüz bir şey yok, lucrinden 2-3 gün sonra kan testi istemişti bu sabah kan değerlerimi verdim, Folik asit,tiroid d vitamini şeker, vs. bir sürü test bakalım inş. normal seviyede çıkarlar. Sonuçlar çıksın hemen hemşireye göndereceğim. Sizde verdiniz mi kan testi ?
Merhaba ben lucrinden 3 gün sonra dediğiniz testleri yaptırdım hemşireme gönderdim o testi eksik vitamin şeker tiroid gibi önceden müdahale edilmesi gereken varsa diye isteniyor daha sonra lucrin için 15 gün içinde regl olmanız bekleniyor B Buyuk_umutlar ile ben olamamıştık 13 mayısta iğne oldum daha bugün adet olabildim adet olunca 2 ya da 3 günü tekrar kontrole gidiyorum estradiol ve progesteron değerlerine bakılıp reçete yazılıyor rahim duvarı kalınlaştirmak için sonra 1 kontrole daha çağrılıyoruz transfer günü belli oluyor
ALLAH ragzi olsun canimTransfer olacak tüm arkadaşlara yürekten dua ediyorum inşallah çok güzel geçecek güzel sonuçlar alacaksınız moralinizi yüksek tutun kendim transfer olacak gibi heyecanlıyım
Canim ben iki gundur açik kirmizi sulu lekelenmem var. Yani belli ki adet ama duzensiz ve az. Bugun biraz artdi gibi. Yarin 8e randevu aldim. Doktorum zoladex kaynakli az adet gorme ola bilir dedi. Adetin her zamanki gibi mi? Sen de yarin git de beraber ilerleyelimB Buyuk_umutlar canım sen nasıl oldun ben biraz önce regl oldum yarın ya da cumartesi kontrole gideceğim haber bekliyorum
Canim ben iki gundur açik kirmizi sulu lekelenmem var. Yani belli ki adet ama duzensiz ve az. Bugun biraz artdi gibi. Yarin 8e randevu aldim. Doktorum zoladex kaynakli az adet gorme ola bilir dedi. Adetin her zamanki gibi mi? Sen de yarin git de beraber ilerleyelim
Evet senin cumartesi 3cu gunu oluyor diye o zamana çagirdi. Benim artik 3 gundur az az kanamam varCumartesiye verdi randevu daha az kalabalık olur diyeadetim biraz sancılı oluyor anlık ağrı saplanıyor ama dediğin gibi normal zamanda olana göre az geliyor ayrıca benden tekrar estradiol ve progesteron istemedi salı günü gittiğimde estradiol 189 progesteron 1.53 çıkmış herhalde normal değer aralığında diye düşünüyorum
Canını sıkma bu süreçte moral çok önemli canm inşallah o zamana kadar kalınlaşır güzelce. Bu arada nar suyu tavsiye ederimtransfer günüm belli olacaktır bugün ama malesef şok yaşadım rahim duvarı 8mm doktor bu şekilde riskli olacağını söyledi estrofemi 6ya çıkardık cumartesi sabahtan kontrolüm var eğer artmamış olursa ertelenecek çok korkuyorum
Kızlar , muayeden çıktım herşey yolunda. Cumartesi itibariyle duphaston ve lutimusa basliyorum. 10 haziran transfer günüembriyoları konustuk bir tane 5. Gun embriyosu 5Ab kalite birde 3. Gun emrbiyosu var 2 tane onlari cozdurecekler ve bakacaklar hangisi daha iyi durumda diye. %65 lerde şans veriyor doktoer ki buda en yüksek oranmis ama tabi tutmama ihtimalinide konuştuk ona gore de rahim durumuna bakilip hemen ya da bir ay sonra tekrar deneyebilicem
Eger estrofem sayisini arttirdiysa muhtemelen iptal etmezler iyi düşünelim cumartesi inşallah istenilen seviyeye gelmis olsuntransfer günüm belli olacaktır bugün ama malesef şok yaşadım rahim duvarı 8mm doktor bu şekilde riskli olacağını söyledi estrofemi 6ya çıkardık cumartesi sabahtan kontrolüm var eğer artmamış olursa ertelenecek çok korkuyorum
Ah canlar avokadolu yedim hergün bir bardak da nar suyu ama sebebini bir türlü anlamadım 5gündür hiç artmamışEger estrofem sayisini arttirdiysa muhtemelen iptal etmezler iyi düşünelim cumartesi inşallah istenilen seviyeye gelmis olsun
Hayırlısı olsunKızlar , muayeden çıktım herşey yolunda. Cumartesi itibariyle duphaston ve lutimusa basliyorum. 10 haziran transfer günüembriyoları konustuk bir tane 5. Gun embriyosu 5Ab kalite birde 3. Gun emrbiyosu var 2 tane onlari cozdurecekler ve bakacaklar hangisi daha iyi durumda diye. %65 lerde şans veriyor doktoer ki buda en yüksek oranmis ama tabi tutmama ihtimalinide konuştuk ona gore de rahim durumuna bakilip hemen ya da bir ay sonra tekrar deneyebilicem
Nasıl bir sınavdır bu YaşadıklarımızSelam kızlar transferim ertelendi benimrahim duvarının içine giremedi doktorum oysaki ne güzel girmiştik odaya yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına beklemek zor oluyor ama ya sabır diyorum Rabbim yardımcımız olsun
Yanlış anlamayın ama histereskopi daha iyi değil mi ? Sonuçta şans artıyor diye düşünüyorum. Biliyorum sabirsizlaniyorsunuz ama ... Benim ilk denemem transferi bekliyorum keşke bana da onerselerdi diye düşünüyorum .Selam kızlar transferim ertelendi benimrahim duvarının içine giremedi doktorum oysaki ne güzel girmiştik odaya yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına beklemek zor oluyor ama ya sabır diyorum Rabbim yardımcımız olsun
Selam kızlar transferim ertelendi benimrahim duvarının içine giremedi doktorum oysaki ne güzel girmiştik odaya yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına beklemek zor oluyor ama ya sabır diyorum Rabbim yardımcımız olsun
Canım herkes söylüyor arkadaşımın normal ilaçlar yolla 4 üzü oldu Dru da tavsiye etti çiğ kabak çekirdeği içi kavrulmamis ye maydanoz yemetransfer günüm belli olacaktır bugün ama malesef şok yaşadım rahim duvarı 8mm doktor bu şekilde riskli olacağını söyledi estrofemi 6ya çıkardık cumartesi sabahtan kontrolüm var eğer artmamış olursa ertelenecek çok korkuyorum
Hayirli olsun InsaAllah.10 haziran adetinizin kaçinci gunu oluyor acaba?Kızlar , muayeden çıktım herşey yolunda. Cumartesi itibariyle duphaston ve lutimusa basliyorum. 10 haziran transfer günüembriyoları konustuk bir tane 5. Gun embriyosu 5Ab kalite birde 3. Gun emrbiyosu var 2 tane onlari cozdurecekler ve bakacaklar hangisi daha iyi durumda diye. %65 lerde şans veriyor doktoer ki buda en yüksek oranmis ama tabi tutmama ihtimalinide konuştuk ona gore de rahim durumuna bakilip hemen ya da bir ay sonra tekrar deneyebilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?