2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok sevindim her şey yolunda gidecek inşallah sürekli pozitif düşünüyoruz

Canımmm üzülme vardır bi hayır doktorun en iyisini bilir pozitif olması için elinden gelen her şeyi yapıyor senin için de rahat olsun inşallah güzel geçecek bu süreç

Üzülme embriyoların en uygun zamanda tutunacak inşallah sen elinden geleni yapıyorsun

Nasıl bir sınavdır bu Yaşadıklarımız Allah sabır versin
Ah ah bir bilsem
Daha öncesinden su ultrasonu diye bişey yapılmıştı devlet hastanesindeydim o zaman bu tam masada embriyo transferi olacakken oldu sabahtan beri mucizem gelecek bana diye konuşup duruyordum eşime o yüzden üzülüyorum ertelenmesine ama tabiki vardır bunda da bi hayır demek düşüyor bize

Sorma canım sorma son dakika olması fena yaptı beni.. Öyle tabi olumlu olsun diye bütün çabalarımız. Benimde öyle biliyo musun yani önceden herşey hemen hızlıca olsun isterdim eşimle tanıştıktan sonra mevlam sabretmeyi öğretti tam herşey yoluna girdi evlendik diz dizeyiz dedik bu sefer de bebiş için sabretmek düştü payımıza Rabbim yardımcımız olsun bol bol sabırlar versin hepimize bu günler de geçip gidecek

Ah simdi daha iyi anlıyorum sizi . Üzülmeyin ne olur bu yöntemle biraz daha yakınlaşmis olucaksiniz ,böyle düşünün

Ah simdi daha iyi anlıyorum sizi . Üzülmeyin ne olur bu yöntemle biraz daha yakınlaşmis olucaksiniz ,böyle düşünün
Tabiki şuan böyle düşünmekten başka çaremiz yok yarım kalmışlık hissi dolu bugün içimde. Bir kaç gün sonra tekrardan umut bahçesine dönerim dönmek zorundayım sonuçta herşey mucizem için

O kadar iyi anlıyorum sizi ama Allahım bizim için en doğru zamanı biliyordur inşallah o vakit güzelliklerle gelecek

Rahim farkli bi organ benim de kac gün artmadi ne yumurtam büyüdü ne rahim tam kalinlasti ama 2 günde kalinlasti birden yumurta büyüyuncd sizin de oyle olur belki ona odaklanmamaya calisin

Aslında embriyolari riske atmamak en iyisi böyle durumlarda ama tabii uzulmemek elde degil. Insallah histereskopiniz de cok guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…