- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
İyi olacaktır kötü geçmesi için hiçbir sebep yok Allah şifalar versinÖyle tabi.. Şimdi klinikteyim hazırlıklara başladılar inşallah güzel geçer
Aynen benim zaten dondurulmuş embiriyolarım var onun için :)))Bio_girl yalnız bu dediklerim dondurulmuş embriyo transferi için
Ben o aşamaları geçtim canım ama hiç ağrım olmadı. Doktorun değil ama doktorun asistan hemşirelerinden bilgi alıyorsun. İlk uygulamayı iğneleri aldım hemşire anlatıp yapmıştı. Bende anlatımını kameraya çekmiştim.Aynen bende oraran vuruyorum ama bi sag tarafdan bi sol taraftan Doktorum fazla bilgi vermedi o yuzden sordum. Birde agri yapiyormu sendede ?
Öyle canım şimdi eve gidiyoruz doktorum iyi ki yapmışız dedi minik minik polipler oluşmuş enfeksiyon ilerlemiş şuan için herşey daha iyi olacak dedi.. Transfer de ikinci adete ertelendi antibiyotik falan kullanacağım Allahtan hayırlısı varmış bunda da bi hayırİyi olacaktır kötü geçmesi için hiçbir sebep yok Allah şifalar versin
Duâlarımız seninle canım güzelce tutunsun mucizenKizlarr Duâlarinizda benide unutmayin bugun transfer gunum ve bekliyoruzz
Aynen öyle Test sonuçlarımı dün gönderdim hemşireye bugün dönüş yaptı. bana tiroid ilacıma devam, d vitamin eksikliğime de ampul verdi kullanmam için. Aynen 15 gün içinde olmam gerekiyor olmazsanız da hemşirenize haber verin dediler.Merhaba ben lucrinden 3 gün sonra dediğiniz testleri yaptırdım hemşireme gönderdim o testi eksik vitamin şeker tiroid gibi önceden müdahale edilmesi gereken varsa diye isteniyor daha sonra lucrin için 15 gün içinde regl olmanız bekleniyor B Buyuk_umutlar ile ben olamamıştık 13 mayısta iğne oldum daha bugün adet olabildim adet olunca 2 ya da 3 günü tekrar kontrole gidiyorum estradiol ve progesteron değerlerine bakılıp reçete yazılıyor rahim duvarı kalınlaştirmak için sonra 1 kontrole daha çağrılıyoruz transfer günü belli oluyor
Yok kırmızı renk değil açık kahve gibiydi ama geçti.Merhaba canim. Hayir kan vermedim daha. Gelen kan ama çok az. Hemşireye yazdim daha geri donuş yapmadi. Doktoruma da soyliycem bu adetse yarin kontrole gitmem gerek doktorunuz bu akintilariniz için ne dedi? Kirmizi akinti mi?
Ben de bugun doktora gittim. 3 gundur olan pembe lekelenmeler adetönü lekelenmeler daha rahim duvarin kalin adet olacaksim dedi. Rengi bugun adet kani rengine döndü bakalim artik normalleşirse ve artarsa yarin ya pazartesi giderim doktora artikYok kırmızı renk değil açık kahve gibiydi ama geçti.
İnş. hayırlısı olsunBen de bugun doktora gittim. 3 gundur olan pembe lekelenmeler adetönü lekelenmeler daha rahim duvarin kalin adet olacaksim dedi. Rengi bugun adet kani rengine döndü bakalim artik normalleşirse ve artarsa yarin ya pazartesi giderim doktora artik
Tüm dualarımız ve kalbimiz seninle canım inşallah sımsıkı tutunurlar sanaKizlarr Duâlarinizda benide unutmayin bugun transfer gunum ve bekliyoruzz
Hiç panik yapma moralini de bozma dün başlayan adetim gece hiç gelmedi sıfır durdu yani sabah tam tersi oldu hala devam ediyor yarın sen de gidersin draBen de bugun doktora gittim. 3 gundur olan pembe lekelenmeler adetönü lekelenmeler daha rahim duvarin kalin adet olacaksim dedi. Rengi bugun adet kani rengine döndü bakalim artik normalleşirse ve artarsa yarin ya pazartesi giderim doktora artik
Evet 15 gün içinde olmazsan da korkma sıkıntı yok benim 20-21 gün sonra geldiAynen öyle Test sonuçlarımı dün gönderdim hemşireye bugün dönüş yaptı. bana tiroid ilacıma devam, d vitamin eksikliğime de ampul verdi kullanmam için. Aynen 15 gün içinde olmam gerekiyor olmazsanız da hemşirenize haber verin dediler.
Her şey gönlünce olsun dualarımızdasınKizlarr Duâlarinizda benide unutmayin bugun transfer gunum ve bekliyoruzz
Evet panik yapmiyorum kirmiziya dondugu için rahatladim. Bakalim az da olsa artarsa giderim yarin. Ya da napalim beklerimHiç panik yapma moralini de bozma dün başlayan adetim gece hiç gelmedi sıfır durdu yani sabah tam tersi oldu hala devam ediyor yarın sen de gidersin dra
Amikiin Canim benimm tesekkur ederimmTüm dualarımız ve kalbimiz seninle canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana
Amin Allah ragzi olsunHer şey gönlünce olsun dualarımızdasın
Aminn ALLAHIM ragzi olsun kizlar cok sagolun Rabbim yar ve yardimcimiz olsun bu yoldaDuâlarımız seninle canım güzelce tutunsun mucizen
Tabiki Herseyin başi saglik dogru zamani bekliyor demekki canim benim bozma hic moralini hersey nasip kismetÖyle canım şimdi eve gidiyoruz doktorum iyi ki yapmışız dedi minik minik polipler oluşmuş enfeksiyon ilerlemiş şuan için herşey daha iyi olacak dedi.. Transfer de ikinci adete ertelendi antibiyotik falan kullanacağım Allahtan hayırlısı varmış bunda da bi hayır
Hadi hayırlı olsun canım. Darısı başımaKızlar , muayeden çıktım herşey yolunda. Cumartesi itibariyle duphaston ve lutimusa basliyorum. 10 haziran transfer günüembriyoları konustuk bir tane 5. Gun embriyosu 5Ab kalite birde 3. Gun emrbiyosu var 2 tane onlari cozdurecekler ve bakacaklar hangisi daha iyi durumda diye. %65 lerde şans veriyor doktoer ki buda en yüksek oranmis ama tabi tutmama ihtimalinide konuştuk ona gore de rahim durumuna bakilip hemen ya da bir ay sonra tekrar deneyebilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?