2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynen bende oraran vuruyorum ama bi sag tarafdan bi sol taraftan Doktorum fazla bilgi vermedi o yuzden sordum. Birde agri yapiyormu sendede ?
Ben o aşamaları geçtim canım ama hiç ağrım olmadı. Doktorun değil ama doktorun asistan hemşirelerinden bilgi alıyorsun. İlk uygulamayı iğneleri aldım hemşire anlatıp yapmıştı. Bende anlatımını kameraya çekmiştim.

İyi olacaktır kötü geçmesi için hiçbir sebep yok Allah şifalar versin
Öyle canım şimdi eve gidiyoruz doktorum iyi ki yapmışız dedi minik minik polipler oluşmuş enfeksiyon ilerlemiş şuan için herşey daha iyi olacak dedi.. Transfer de ikinci adete ertelendi antibiyotik falan kullanacağım Allahtan hayırlısı varmış bunda da bi hayır

Aynen öyle Test sonuçlarımı dün gönderdim hemşireye bugün dönüş yaptı. bana tiroid ilacıma devam, d vitamin eksikliğime de ampul verdi kullanmam için. Aynen 15 gün içinde olmam gerekiyor olmazsanız da hemşirenize haber verin dediler.

Yok kırmızı renk değil açık kahve gibiydi ama geçti.
Ben de bugun doktora gittim. 3 gundur olan pembe lekelenmeler adetönü lekelenmeler daha rahim duvarin kalin adet olacaksim dedi. Rengi bugun adet kani rengine döndü bakalim artik normalleşirse ve artarsa yarin ya pazartesi giderim doktora artik

Hiç panik yapma moralini de bozma dün başlayan adetim gece hiç gelmedi sıfır durdu yani sabah tam tersi oldu hala devam ediyor yarın sen de gidersin dra

Evet 15 gün içinde olmazsan da korkma sıkıntı yok benim 20-21 gün sonra geldi

Hiç panik yapma moralini de bozma dün başlayan adetim gece hiç gelmedi sıfır durdu yani sabah tam tersi oldu hala devam ediyor yarın sen de gidersin dra
Evet panik yapmiyorum kirmiziya dondugu için rahatladim. Bakalim az da olsa artarsa giderim yarin. Ya da napalim beklerim

Tabiki Herseyin başi saglik dogru zamani bekliyor demekki canim benim bozma hic moralini hersey nasip kismet

Hadi hayırlı olsun canım. Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…