2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay insallah canim Ben seni tanidim Daha oncede bi dusugumuz olduydu beraber sanirim dimi
Insallah bu sefer sımsıkı tutunurlar canim Duâlarimiz hep bir
Evet canım olmuştu ben de tanıdım seni Rabbim bu defa hayırla nasip etsin inşallah

Evet canım olmuştu ben de tanıdım seni Rabbim bu defa hayırla nasip etsin inşallah
Bebeğim naptın durumun nasıl eve geçtiniz mi Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah yaaa çok çok çok amin
Seni gordügüme coook sevindim canim Yaa nasilsin ? Sen ne durumdasin suan?
Evet canim simdi Girdik eve cok sukur ilk transferim taze transfer ve 5.ci gun ebriyosuydu 2.ci tedavim 3.gun embriyosuymus Kalitesi cok iyi dedi doktorum inşallah 2side sımsıkı tutunulur Ve Bu sefer Rabbim gönlümüze göre verir Yaa

Transferden sonra neler yaptiniz kizlar biraz anlatirmisinizz acaba??

Çok şükür canım güzelce tutunsun miniğin dikkat et kendine

Merhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayır

Sizin de tedaviniz hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsiniz.

Hadi insallah guzel haberler almak nasip olsun kizlaaar

Hadi geçmiş olsun canım inşallah daha güzel olacak senin için

Hayırlı olsun canimm insallah sımsıkı tutunur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…