Evet canım olmuştu ben de tanıdım seniAy insallah canim Ben seni tanidim Daha oncede bi dusugumuz olduydu beraber sanirim dimi
Insallah bu sefer sımsıkı tutunurlar canim Duâlarimiz hep bir
Bebeğim naptın durumun nasıl eve geçtiniz mi Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah yaaa çok çok çok aminKizlarr Duâlarinizda benide unutmayin bugun transfer gunum ve bekliyoruzz
Evet canım olmuştu ben de tanıdım seniRabbim bu defa hayırla nasip etsin inşallah
Seni gordügüme coook sevindim canim YaaBebeğim naptın durumun nasıl eve geçtiniz mi Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah yaaa çok çok çok amin
Insallah pozitif haberini de verirsin cnm burdan Rabbim nasip etsinnn.Kizlarr Duâlarinizda benide unutmayin bugun transfer gunum ve bekliyoruzz
Aminn Inşallah Canim Simdi 2 hafta Dayanalim bakalimm Kan verme gunune kadarrInsallah pozitif haberini de verirsin cnm burdan Rabbim nasip etsinnn.
Öyle kuzum saol Allah razı olsunTabiki Herseyin başi saglik dogru zamani bekliyor demekki canim benim bozma hic moralini hersey nasip kismet
Çok şükür canım güzelce tutunsun miniğin dikkat et kendineSeni gordügüme coook sevindim canim Yaanasilsin ? Sen ne durumdasin suan?
Evet canim simdi Girdik eve cok sukur ilk transferim taze transfer ve 5.ci gun ebriyosuydu 2.ci tedavim 3.gun embriyosuymus Kalitesi cok iyi dedi doktorum inşallah 2side sımsıkı tutunulur Ve Bu sefer Rabbim gönlümüze göre verir Yaa
Merhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayırSelam kızlar transferim ertelendi benimrahim duvarının içine giremedi doktorum oysaki ne güzel girmiştik odaya yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına beklemek zor oluyor ama ya sabır diyorum Rabbim yardımcımız olsun
Sizin de tedaviniz hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsiniz.Merhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayır
Benim de öyle çok da rahatsız ediciBu arada Lutinus tablet kullanan var mı aranizda acayip cikiyor benim taaa sabah koymustum hala gelmeye devam ediyor.
Allah ragzi olsuncanim benim hepimizede Rabbim bu duyguyu mutlulugu yasatsin inşallahÇok şükür canım güzelce tutunsun miniğin dikkat et kendine
Hadi insallah guzel haberler almak nasip olsun kizlaaarMerhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayır
Aynı gün transfer olmuşuzKızlar topiğinize ben de katılayım 30 Mayısta transfer oldum İlk denenem Şu an hiçbir belirtim yok
5. Gün embriyosu 4AA kalite ama hiç tutmuş gibi hissedemiyorumİnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız , çok teşekkür ederim hepinize30 Mayısta transfer olanlar 5.gün embriyosu muydu sizinde :)
Hadi geçmiş olsun canım inşallah daha güzel olacak senin içinÖyle canım şimdi eve gidiyoruz doktorum iyi ki yapmışız dedi minik minik polipler oluşmuş enfeksiyon ilerlemiş şuan için herşey daha iyi olacak dedi.. Transfer de ikinci adete ertelendi antibiyotik falan kullanacağım Allahtan hayırlısı varmış bunda da bi hayır
Seni gordügüme coook sevindim canim Yaanasilsin ? Sen ne durumdasin suan?
Evet canim simdi Girdik eve cok sukur ilk transferim taze transfer ve 5.ci gun ebriyosuydu 2.ci tedavim 3.gun embriyosuymus Kalitesi cok iyi dedi doktorum inşallah 2side sımsıkı tutunulur Ve Bu sefer Rabbim gönlümüze göre verir Yaa
Evt camasir degistiriyorum devamli ya yetismiyorBenim de öyle çok da rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?