2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evt camasir degistiriyorum devamli ya yetismiyor
Ben de baş edemeyince biraz havlu peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum ıslak kalmasın diye Progestan fitilden fenaymış bu 3. Denemem ilk kez lutinus kullanıyorum sizin kaçıncı denemeniz

Yaa bide bişey takıldı kafama transfer olan arkadaşlar. Bana embriyomun lab resmini verdiler ama rahim içine yerleştirince resim veriyorlarmış bazılarına. Sizde verdiler mi

Ben de baş edemeyince biraz havlu peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum ıslak kalmasın diye Progestan fitilden fenaymış bu 3. Denemem ilk kez lutinus kullanıyorum sizin kaçıncı denemeniz
Havlu peceteyi bende deneyecegm:)
Benim 4. Denemem bi de covid sebebiyle iptal olan yumurta toplama islemim var onu da sayarsam 5.
2. Tedavimden sükür bi oglum var.
Ben de ilk defa lutinus kullaniyorum daha once hep progestan kullanmistim.
Sizin problem nedir

Evt rahim icine yerlesince degil de tam rahime birakirken foto cekiyorlar bi nokta seklinde görülüyb
Evt rahim icine yerlesince degil de tam rahime birakirken foto cekiyorlar bi nokta seklinde görülüyor
Ya benim çok zor oldu o sırada bende istemeyi unuttum, onlar da vermedi. O günden beri kafama takılıyor ya tam göremedi diye mi vermedi diye

Bence ondan degildir ugrastiklari icin monitorde ekran goruntusu almayi unutmuslardir muhtemelen ve bazi yerler hic vermiyor o da var. Benim ilk denememde de vermemislerdi

İnşallah güzelce tutunur mucizen canım. O kadar zor ki ya masada ertelenmesi insanı üzüyor. Bizde öyle yaklaşık 20 dk sürdü ben de kendimi kastım ister istemez yolunda gitmeyince bişeyler kırıldı etti o esnada ama ertelendi işte. Olsun diyorum şimdi vardır bunda da bi hayır zaten histereskopi sonrası doktorum iyi ki transfer yapmamışız dedi oda içime su serpti bakalım bekleyeceğiz

M MucizeAtabey adetin kacıncı Günü 8mm ölçüldü ? Normalde rahım duvarı ıncelıgı sorununuz yok mu ? Bir de yaprak görüntüsü dıyorlar muhım olan o diyorlar .8,3 ile hem de cok degerli Pgt Li iyi kalitedeki embriyom transfer edıldı beklemedeyim cok korkuyorum bana da dua edin

Adetimin 14.günü 8mm ölçüldü normalde hiç incelik problemim olmadı ilk kez karşılaştık bununla yaprak görüntüsü vardı 3 çizgi halinde şimdi estrofemi 6ya çıkardık sabah tekrar bakacak doktor 9mm olması çok daha iyi olur dedi eğer o kalınlığa ulaşmazsa bence beklemeliyiz 1ay dedi ben de ne olursa olsun transfer yapılsın diye geçiyor içimden:/ Allah yardımcın olsun E epoh34 rabbim kucağını boş bırakmasın test günün ne zaman

Gerçekten çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse o noktaya kadar geldim. Bizde de bi telaş oldu herkes, doktor yoruldu ben yoruldum. Aletlerden biri yamuldu hatta. Hiç olumsuz bişey aklının ucundan geçmeyerek giriyor insan öyle olunca daha çok sarsılıyor.
Doktorunuz öyle söylediyse sevindim , hayırlısı olmuş demekki .

Çok çok teşekkür ederim , inşallah seninki de hayırlı ve tez zamanda sağlıkla transfer olur ve tutunur :) <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…