- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Ben de baş edemeyince biraz havlu peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum ıslak kalmasın diyeEvt camasir degistiriyorum devamli ya yetismiyor
Evet 5. Gün 6ABİnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız , çok teşekkür ederim hepinize30 Mayısta transfer olanlar 5.gün embriyosu muydu sizinde :)
Daha çok erken yaa öyle demeyin, doktor da bana bu süreçte hamile gibi davranacaksın yediğin içtiğin hareketin anlamında dedi ama bende de hiç öyle bi hissiyat yok. Biraz zaman geçsin belki gelir5. Gün embriyosu 4AA kalite ama hiç tutmuş gibi hissedemiyorumİnşallah tutmuştur ya
Havlu peceteyi bende deneyecegm:)Ben de baş edemeyince biraz havlu peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum ıslak kalmasın diyeProgestan fitilden fenaymış bu 3. Denemem ilk kez lutinus kullanıyorum sizin kaçıncı denemeniz
Evt rahim icine yerlesince degil de tam rahime birakirken foto cekiyorlar bi nokta seklinde görülüyorYaa bide bişey takıldı kafama transfer olan arkadaşlar. Bana embriyomun lab resmini verdiler ama rahim içine yerleştirince resim veriyorlarmış bazılarına. Sizde verdiler mi
bana niyeEvt rahim icine yerlesince degil de tam rahime birakirken foto cekiyorlar bi nokta seklinde görülüyor
Ya benim çok zor oldu o sırada bende istemeyi unuttum, onlar da vermedi. O günden beri kafama takılıyor ya tam göremedi diye mi vermedi diyeEvt rahim icine yerlesince degil de tam rahime birakirken foto cekiyorlar bi nokta seklinde görülüyor
Bence ondan degildir ugrastiklari icin monitorde ekran goruntusu almayi unutmuslardir muhtemelen ve bazi yerler hic vermiyor o da var. Benim ilk denememde de vermemislerdiEvt rahim icine yerlesince degil de tam rahime birakirken foto cekiyorlar bi nokta seklinde görülüyb
Ya benim çok zor oldu o sırada bende istemeyi unuttum, onlar da vermedi. O günden beri kafama takılıyor ya tam göremedi diye mi vermedi diye
İçimi rahatlattı mesajınız teşekkürlerBence ondan degildir ugrastiklari icin monitorde ekran goruntusu almayi unutmuslardir muhtemelen ve bazi yerler hic vermiyor o da var. Benim ilk denememde de vermemislerdi
İnşallah güzelce tutunur mucizen canım. O kadar zor ki ya masada ertelenmesi insanı üzüyor. Bizde öyle yaklaşık 20 dk sürdü ben de kendimi kastım ister istemez yolunda gitmeyince bişeyler kırıldı etti o esnada ama ertelendi işte. Olsun diyorum şimdi vardır bunda da bi hayır zaten histereskopi sonrası doktorum iyi ki transfer yapmamışız dedi oda içime su serpti bakalım bekleyeceğizMerhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayır
Saol canım Allah razı olsunHadi geçmiş olsun canım inşallah daha güzel olacak senin için
Hayırlı olsun canimm insallah sımsıkı tutunur sana
M MucizeAtabey adetin kacıncı Günü 8mm ölçüldü ? Normalde rahım duvarı ıncelıgı sorununuz yok mu ? Bir de yaprak görüntüsü dıyorlar muhım olan o diyorlar .8,3 ile hem de cok degerli Pgt Li iyi kalitedeki embriyom transfer edıldı beklemedeyim cok korkuyorum bana da dua edintransfer günüm belli olacaktır bugün ama malesef şok yaşadım rahim duvarı 8mm doktor bu şekilde riskli olacağını söyledi estrofemi 6ya çıkardık cumartesi sabahtan kontrolüm var eğer artmamış olursa ertelenecek çok korkuyorum
Evet malesef ben de kullanıyorum ve aynı sekılde çok rahatsız ediciBu arada Lutinus tablet kullanan var mı aranizda acayip cikiyor benim taaa sabah koymustum hala gelmeye devam ediyor.
Evet 5. Gün 6AB
31 Mayıs benım de arkadaşlar :5 .gün 6ab kalitedeİnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız , çok teşekkür ederim hepinize30 Mayısta transfer olanlar 5.gün embriyosu muydu sizinde :)
Adetimin 14.günü 8mm ölçüldü normalde hiç incelik problemim olmadı ilk kez karşılaştık bununla yaprak görüntüsü vardı 3 çizgi halinde şimdi estrofemi 6ya çıkardık sabah tekrar bakacak doktor 9mm olması çok daha iyi olur dedi eğer o kalınlığa ulaşmazsa bence beklemeliyiz 1ay dedi ben de ne olursa olsun transfer yapılsın diye geçiyor içimden:/ Allah yardımcın olsun E epoh34 rabbim kucağını boş bırakmasın test günün ne zamanM MucizeAtabey adetin kacıncı Günü 8mm ölçüldü ? Normalde rahım duvarı ıncelıgı sorununuz yok mu ? Bir de yaprak görüntüsü dıyorlar muhım olan o diyorlar .8,3 ile hem de cok degerli Pgt Li iyi kalitedeki embriyom transfer edıldı beklemedeyim cok korkuyorum bana da dua edin
Gerçekten çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse o noktaya kadar geldim. Bizde de bi telaş oldu herkes, doktor yoruldu ben yoruldum. Aletlerden biri yamuldu hatta. Hiç olumsuz bişey aklının ucundan geçmeyerek giriyor insan öyle olunca daha çok sarsılıyor.İnşallah güzelce tutunur mucizen canım. O kadar zor ki ya masada ertelenmesi insanı üzüyor. Bizde öyle yaklaşık 20 dk sürdü ben de kendimi kastım ister istemez yolunda gitmeyince bişeyler kırıldı etti o esnada ama ertelendi işte. Olsun diyorum şimdi vardır bunda da bi hayır zaten histereskopi sonrası doktorum iyi ki transfer yapmamışız dedi oda içime su serpti bakalım bekleyeceğiz
Benim 2 Haziran 5BA transfer. Dün de bugün de hiç belirtim olmadıBelirti var mı sizde arkadaşlar ?kasıkta batmalar oldu ilk 2 gün şimdi o da yok sadece hafif göğüs hassasiyet i var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?