- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
Ilaçlar vermedi mi? Tam azalinca veriliyor galiba. Onemli olan adet olmak benim dunki lekelenmelerim de geçti. Dün bugun kekik suyu içtim söksün diye ama sökmedi bir turlu olani da kestiŞimdi çıktım canım benim de azaldı Dr pazartesiye kadar bekleyelim dedi 5.3 ölçtü rahimi tekrar gelicem
Pazartesi verecekler bakalım artık sorgulamıyorumIlaçlar vermedi mi? Tam azalinca veriliyor galiba. Onemli olan adet olmak benim dunki lekelenmelerim de geçti. Dün bugun kekik suyu içtim söksün diye ama sökmedi bir turlu olani da kesti
Hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil insan kendini hazırlıyor transfer olmak için sonrasından olmayınca daha kötü oluyorErtelendi canım çok üzüldüm ağladım ama olmadı artmamış hiç kalınlık
Ertelendi canım çok üzüldüm ağladım ama olmadı artmamış hiç kalınlık
Ah canım sorma hayır vardır diyoruz hep ama sabretmekten başka çare yokCanım üzülme vardır bi hayır inşallah bu sonraki tedavi de güzel sonuç alırsın
Gecikiyorsa güzelleşiyordur canım inşallahAh canım sorma hayır vardır diyoruz hep ama sabretmekten başka çare yok
Merhaba kızlar Haziran ayı tüp bebek grubuna yazmıştık ama transfer grubu burası değil dediler gönderdiler resmenHaziran 1 de transferim oldu heyecanla beklememe geçtim hepinizin gönlünce geçsin dilerim bu süreç
Senin de canım inşallah yavrular güzelce bulurlar yerlerini.. hemen hemen aynı günlerimiz. Nasıl geçiyor süreç ?Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana. Ben de 2 Haziranda transfer oldum
Her şeyde bi hayır vardir cnm doktor uygun bulmadiysa rahmi niye embriyoların riske atılsın ki? Benim de şubat ayinda covid pozitif cikinca yumurta toplama islemim iptal edilmişti. Onca alınan ilaclar kontroller hepsi bosa gitti. O zaman üzuldüm belki ama simdi hayir vardir onda da diyorum bilemeyiz gercektenErtelendi canım çok üzüldüm ağladım ama olmadı artmamış hiç kalınlık
Aa bende çevremde ve youtube videolarında hep görünce bi bana verilmedi sandım. Demekki vermeyen de çokmuşBana da vermediler 3 transferimde de
Transfer günümüz aynıymış. Test günü 13 Haziran mı verdiler size de :)Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana. Ben de 2 Haziranda transfer oldum
Senin de canım inşallah yavrular güzelce bulurlar yerlerini.. hemen hemen aynı günlerimiz. Nasıl geçiyor süreç ?
Aa bende çevremde ve youtube videolarında hep görünce bi bana verilmedi sandım. Demekki vermeyen de çokmuş
Transfer günümüz aynıymış. Test günü 13 Haziran mı verdiler size de :)
kızlar bende bugün kontrole gittim estrofem 6 ya cikti pazartesi den itibaren prolutex iğne vurcam Allahim izniyle de 11 haziran transferim yapılacak çok heyecanlıyımRabbim hepimize güzel sonuçlar göstersin emeklerimizi boşa çıkartmasın
Em iyisini yapıyorsun cannm bende bir ufaklık daha var ne kadar durayım desem Fe çok dinlenemiyorum biraz ağrı dışında ben de iyiyim şükür..İnşallah canım bi sıkıntı yok kendimi yormadan günlük yaşantıma yavaş yavaş devam ediyorum. Film izliyorum kafa dağıtmak için. Senin sürecin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?