- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 53
- 26
Saol kuzum..Gerçekten çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse o noktaya kadar geldim. Bizde de bi telaş oldu herkes, doktor yoruldu ben yoruldum. Aletlerden biri yamuldu hatta. Hiç olumsuz bişey aklının ucundan geçmeyerek giriyor insan öyle olunca daha çok sarsılıyor.
Doktorunuz öyle söylediyse sevindim , hayırlısı olmuş demekki .
Çok çok teşekkür ederim , inşallah seninki de hayırlı ve tez zamanda sağlıkla transfer olur ve tutunur :) <3
Sağ ol kuzum iyi dileklerin için ,amin hayırlısıAdetimin 14.günü 8mm ölçüldü normalde hiç incelik problemim olmadı ilk kez karşılaştık bununla yaprak görüntüsü vardı 3 çizgi halinde şimdi estrofemi 6ya çıkardık sabah tekrar bakacak doktor 9mm olması çok daha iyi olur dedi eğer o kalınlığa ulaşmazsa bence beklemeliyiz 1ay dedi ben de ne olursa olsun transfer yapılsın diye geçiyor içimden:/ Allah yardımcın olsun E epoh34 rabbim kucağını boş bırakmasın test günün ne zaman
Insallah bu sefer yavruna kavusursun cnm saglikla. Rabbim sevindirsin seni tüm kalbimle söylüyorumSağ ol kuzum iyi dileklerin için ,amin hayırlısıcok yoruldum inan ben de .test 9 hazıran .cnm doktorunuza kulak verin ve sakın ısrar etmeyın geç olsun güç olmasın .inanın ben bu dunydqkı en sabırsız kişi olabilirim annelik konusunda ama ben bile ertelensin istedım doktoruma ertelesek mi diye de ısrarcı oldum cunku kaliteli bi embriyom var pgt Li ve kolay bulamıyoruz yaş da var bizde .2farklı doktor da sonucun cok degısmeyevegını soyledı ve transfer oldum .düşünün tüp e başladığımda 1 sene önce yani ilk transferimde hiç ilaçsız naturel siklusta rahmım 11 mm i gecmıstı .su an ise 8i gecınce hemen koyalım dedıler .bende cok işlem kürtaj histeroskopiler vs var.senınki gecıcı olabilir doktorun biraz e vitamını takviyesi ile çözebilir belki de sorunu .endometrium kalınlıgı cok önemli tutunma olması ıcın .doktorum embriyo cok iyi başarısız olursa sebep endometrium dedı ..hayırlısı ben çaresiz kabul ettim transferi
Bana da vermediler 3 transferimde deYaa bide bişey takıldı kafama transfer olan arkadaşlar. Bana embriyomun lab resmini verdiler ama rahim içine yerleştirince resim veriyorlarmış bazılarına. Sizde verdiler mi
Yaa Allah bağışlasın ne güzel bir evladınız varmışHavlu peceteyi bende deneyecegm:)
Benim 4. Denemem bi de covid sebebiyle iptal olan yumurta toplama islemim var onu da sayarsam 5.
2. Tedavimden sükür bi oglum var.
Ben de ilk defa lutinus kullaniyorum daha once hep progestan kullanmistim.
Sizin problem nedir
Aa bende çevremde ve youtube videolarında hep görünce bi bana verilmedi sandım. Demekki vermeyen de çokmuşBana da vermediler 3 transferimde de
Yaa bide bişey takıldı kafama transfer olan arkadaşlar. Bana embriyomun lab resmini verdiler ama rahim içine yerleştirince resim veriyorlarmış bazılarına. Sizde verdiler mi
Insaallah cnm aminn. Gonülden duam bu yolda emek veren, isteyen herkes en kısa zamanda kavusur bebegine. Bu yoldan gecmeyen kimse zorlugunu bilmez.Yaa Allah bağışlasın ne güzel bir evladınız varmışinşallah bizlere de nasip olur Sizin de oğlunuza bir kardeş gelir bu sefer inşallah
Aynı benim durum şimdi bombosumBelirti var mı sizde arkadaşlar ?kasıkta batmalar oldu ilk 2 gün şimdi o da yok sadece hafif göğüs hassasiyet i var
Ertelendi canım çok üzüldüm ağladım ama olmadı artmamış hiç kalınlıkSağ ol kuzum iyi dileklerin için ,amin hayırlısıcok yoruldum inan ben de .test 9 hazıran .cnm doktorunuza kulak verin ve sakın ısrar etmeyın geç olsun güç olmasın .inanın ben bu dunydqkı en sabırsız kişi olabilirim annelik konusunda ama ben bile ertelensin istedım doktoruma ertelesek mi diye de ısrarcı oldum cunku kaliteli bi embriyom var pgt Li ve kolay bulamıyoruz yaş da var bizde .2farklı doktor da sonucun cok degısmeyevegını soyledı ve transfer oldum .düşünün tüp e başladığımda 1 sene önce yani ilk transferimde hiç ilaçsız naturel siklusta rahmım 11 mm i gecmıstı .su an ise 8i gecınce hemen koyalım dedıler .bende cok işlem kürtaj histeroskopiler vs var.senınki gecıcı olabilir doktorun biraz e vitamını takviyesi ile çözebilir belki de sorunu .endometrium kalınlıgı cok önemli tutunma olması ıcın .doktorum embriyo cok iyi başarısız olursa sebep endometrium dedı ..hayırlısı ben çaresiz kabul ettim transferi
Merhaba herkese ben de 1 Haziran da taze transfer oldum 5.gün embriyosu. Dün biraz kasık ağrısı gibi sızılarım oldu. Onun dışında sürec güzel ağrısız ilerledi.
Hayırlı olsun kızlar sımsıkı tutunsunlar inşallah pozitif haberlerinizi de bekliyoruzMerhabalar bende 1 haziran dondurulmuş 5.gün çift embiryo transferi oldum hayırlısıyla tutunurlar inşallah hiç belirtim yok şuanlık daha.
Merhabalarr. Bugun doktora gidecektin başladin mi tedaviye hayirlisiyla? Ya benim lekelenmem de kesildi bu nasil iş arkadaşHayırlı olsun kızlar sımsıkı tutunsunlar inşallah pozitif haberlerinizi de bekliyoruz
Bendede aynen 1.ci gunum fakat kasik agrisi normalmis ondan baska belirti yok canim merak etme belirti arama canim insallah sımsıkı tutunurBelirti var mı sizde arkadaşlar ?kasıkta batmalar oldu ilk 2 gün şimdi o da yok sadece hafif göğüs hassasiyet i var
Belirti aramayin kizlar kendinizde rahat olun insallah tutunucaklarMerhabalar bende 1 haziran dondurulmuş 5.gün çift embiryo transferi oldum hayırlısıyla tutunurlar inşallah hiç belirtim yok şuanlık daha.
Banada ilk transferimde verilmemisti ama dun 2.ci transferimi oldum verdiler cokmutlu oldumAa bende çevremde ve youtube videolarında hep görünce bi bana verilmedi sandım. Demekki vermeyen de çokmuş
Yok hiçbir belirti üstelik yüzümde sivilce çıkmış Üzüldüm biraz tutmadı mı diye Gerçi forumda adet öncesi sivilcesi çıkıp hamile kalanları okudumBelirti var mı sizde arkadaşlar ?kasıkta batmalar oldu ilk 2 gün şimdi o da yok sadece hafif göğüs hassasiyet i var
Şimdi çıktım canım benim de azaldı Dr pazartesiye kadar bekleyelim dedi 5.3 ölçtü rahimi tekrar gelicemMerhabalarr. Bugun doktora gidecektin başladin mi tedaviye hayirlisiyla? Ya benim lekelenmem de kesildi bu nasil iş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?