2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Saol kuzum..
Rica ederim ne demek pozitif haberini de duymak nasip olsun sana

Sağ ol kuzum iyi dileklerin için ,amin hayırlısı cok yoruldum inan ben de .test 9 hazıran .cnm doktorunuza kulak verin ve sakın ısrar etmeyın geç olsun güç olmasın .inanın ben bu dunydqkı en sabırsız kişi olabilirim annelik konusunda ama ben bile ertelensin istedım doktoruma ertelesek mi diye de ısrarcı oldum cunku kaliteli bi embriyom var pgt Li ve kolay bulamıyoruz yaş da var bizde .2farklı doktor da sonucun cok degısmeyevegını soyledı ve transfer oldum .düşünün tüp e başladığımda 1 sene önce yani ilk transferimde hiç ilaçsız naturel siklusta rahmım 11 mm i gecmıstı .su an ise 8i gecınce hemen koyalım dedıler .bende cok işlem kürtaj histeroskopiler vs var.senınki gecıcı olabilir doktorun biraz e vitamını takviyesi ile çözebilir belki de sorunu .endometrium kalınlıgı cok önemli tutunma olması ıcın .doktorum embriyo cok iyi başarısız olursa sebep endometrium dedı ..hayırlısı ben çaresiz kabul ettim transferi

Insallah bu sefer yavruna kavusursun cnm saglikla. Rabbim sevindirsin seni tüm kalbimle söylüyorum

Yaa Allah bağışlasın ne güzel bir evladınız varmış inşallah bizlere de nasip olur Sizin de oğlunuza bir kardeş gelir bu sefer inşallah

Yaa bide bişey takıldı kafama transfer olan arkadaşlar. Bana embriyomun lab resmini verdiler ama rahim içine yerleştirince resim veriyorlarmış bazılarına. Sizde verdiler mi

Bana rahme yerleştirdikten sonra ultrason resmi verdiler

Yaa Allah bağışlasın ne güzel bir evladınız varmış inşallah bizlere de nasip olur Sizin de oğlunuza bir kardeş gelir bu sefer inşallah
Insaallah cnm aminn. Gonülden duam bu yolda emek veren, isteyen herkes en kısa zamanda kavusur bebegine. Bu yoldan gecmeyen kimse zorlugunu bilmez.

Merhaba herkese ben de 1 Haziran da taze transfer oldum 5.gün embriyosu. Dün biraz kasık ağrısı gibi sızılarım oldu. Onun dışında sürec güzel ağrısız ilerledi.

Ertelendi canım çok üzüldüm ağladım ama olmadı artmamış hiç kalınlık

Merhaba herkese ben de 1 Haziran da taze transfer oldum 5.gün embriyosu. Dün biraz kasık ağrısı gibi sızılarım oldu. Onun dışında sürec güzel ağrısız ilerledi.

Merhabalar bende 1 haziran dondurulmuş 5.gün çift embiryo transferi oldum hayırlısıyla tutunurlar inşallah hiç belirtim yok şuanlık daha.
Hayırlı olsun kızlar sımsıkı tutunsunlar inşallah pozitif haberlerinizi de bekliyoruz

Belirti var mı sizde arkadaşlar ?kasıkta batmalar oldu ilk 2 gün şimdi o da yok sadece hafif göğüs hassasiyet i var
Bendede aynen 1.ci gunum fakat kasik agrisi normalmis ondan baska belirti yok canim merak etme belirti arama canim insallah sımsıkı tutunur

Belirti var mı sizde arkadaşlar ?kasıkta batmalar oldu ilk 2 gün şimdi o da yok sadece hafif göğüs hassasiyet i var
Yok hiçbir belirti üstelik yüzümde sivilce çıkmış Üzüldüm biraz tutmadı mı diye Gerçi forumda adet öncesi sivilcesi çıkıp hamile kalanları okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…