2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ayni tedaviyi gorduk benim transferim dün oldu canim hadi guzel haberlerle dönersin inşallah

Merhaba, bende buraya yazmak istedim. 1 haziranda 3. Gün embriyosu transferi oldum 2 tane. Umarım hepimiz güzel haberler alırız
Merhaba canim hosgeldin bende bende 3 haziran 3.gün embriyosu 2tane oldum
Hadi inşallah güzel haberler vermek nasip olsun birbirimizee

Em iyisini yapıyorsun cannm bende bir ufaklık daha var ne kadar durayım desem Fe çok dinlenemiyorum biraz ağrı dışında ben de iyiyim şükür..
Çocukla uğraşmak zor oluyordur çok yormamaya çalış kendini canım

Neler yapiyorsunuz kizlar bu surecte ?
Sürekli yatmiyorum arada kendimi yormadan ev işi yapıyorum, film izliyorum salı günü de işe devam edeceğim

Bu arada hanımlar transferden sonra ne zaman duş almayı düşünüyorsunuz doktorum 48 saat sonra duş alabilirsiniz dedi ama bilemedim

Çocukla uğraşmak zor oluyordur çok yormamaya çalış kendini canım

Sürekli yatmiyorum arada kendimi yormadan ev işi yapıyorum, film izliyorum salı günü de işe devam edeceğim
Aynen bende bi evi dolaniyorum geri gelip dinleniyorum sonra bida Yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum bilemedim
Bu arada hanımlar transferden sonra ne zaman duş almayı düşünüyorsunuz doktorum 48 saat sonra duş alabilirsiniz dedi ama bilemedim
Bana 3-4 gün denildi canim Dr.rum tarafindan Ama bilmiyorum herkeze farklimi deniliyor aynimi

Aynen bende bi evi dolaniyorum geri gelip dinleniyorum sonra bida Yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum bilemedim

Bana 3-4 gün denildi canim Dr.rum tarafindan Ama bilmiyorum herkeze farklimi deniliyor aynimi

Ağır iş yapmadıktan sonra inşallah bi sıkıntı olmaz canım insan o kadar emek verince her şeye takılıyor maalesef

Bence kollari yukarı cok kaldirmayin mutfak dolabindan bisey alacakken sandalye koyup alın kizlar benim en dikkat ettigim nokta o. Yoksa yürümek yemek yapmakla bisey olmaz diyorlar. Banyo icin de bence de en az 3 gün yapilmamasi gerek :)

Ya ciddimisin Daha dikkatli olayim o halde ben

Ya ciddimisin Daha dikkatli olayim o halde ben
Benim doktorum aynı gün bile sıcak olmamak kaydıyla duş alabilirsin demiştii. Kahveye dikkat et , içmek istiyorsan 1 fincan türk kahvesi dedi. 3,4 gün sporuna ara ver dedi bu kadar Bende çalışıyorum Pazartesi iş başı yine bakalım, bi yandan iyi oluyor koşturmacada insan unutuyor

Kızlar bir şey soracağım size. Ben 1.6.22 tarihinde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım kan testi yaptım 2.43 çıktı. Sonradan yükselir mi yoksa negatif mi

Kızlar bir şey soracağım size. Ben 1.6.22 tarihinde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım kan testi yaptım 2.43 çıktı. Sonradan yükselir mi yoksa negatif mi

Çok erken yapmışsın varsa da çıkmaz bence

Biliyorum da bir gazla yaptım. Bu benim 2. denemem ilkinde 12. Günde yaptırdığım teste <2.0 yazıyordu negatifti. Bunda şu an 2.43 yazıyor. Yani acaba benim gibi yaptıran var mı merak ettim

Cok erken yaptirmissin yani en az 7. Gün olsaydi bari. Transfer günü sayılmadigi icin 4. Gün sayilir sabah yaptirdiysan 4 gün bile degil.

Cok erken yaptirmissin yani en az 7. Gün olsaydi bari. Transfer günü sayılmadigi icin 4. Gün sayilir sabah yaptirdiysan 4 gün bile degil.
Gece 11 de yaptırdım, 20 dk önce geldi sonuç Yükselir mi diye merak etmedim değil. Belki aranızdan benim gibi yaptıran yada bilgisi olan vardır diye yazdım

Gece 11 de yaptırdım, 20 dk önce geldi sonuç Yükselir mi diye merak etmedim değil. Belki aranızdan benim gibi yaptıran yada bilgisi olan vardır diye yazdım
Beklemek gercekten cok zor hak veriyorum sana. Yaptirinca da yine keske kesin bi sonuc olsa ama yine olmuyor. Benim eski doktorum 12. Gunden once yapanlara kizardı. Cünkü 12. Gunden önce pozitif ciksa da artıs da dengesiz olabiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…