Ayni tedaviyi gorduk benim transferim dün oldu canim hadi guzel haberlerle dönersin inşallahkızlar bende bugün kontrole gittim estrofem 6 ya cikti pazartesi den itibaren prolutex iğne vurcam Allahim izniyle de 11 haziran transferim yapılacak çok heyecanlıyımRabbim hepimize güzel sonuçlar göstersin emeklerimizi boşa çıkartmasın
Neler yapiyorsunuz kizlar bu surecte ?İnşallah canım bi sıkıntı yok kendimi yormadan günlük yaşantıma yavaş yavaş devam ediyorum. Film izliyorum kafa dağıtmak için. Senin sürecin nasıl geçiyor
Merhaba canim hosgeldin bende bende 3 haziran 3.gün embriyosu 2tane oldumMerhaba, bende buraya yazmak istedim. 1 haziranda 3. Gün embriyosu transferi oldum 2 tane. Umarım hepimiz güzel haberler alırız
Amin amin inşallah hepimiz güzel haberleri verelim birbirimizeAyni tedaviyi gorduk benim transferim dün oldu canim hadi guzel haberlerle dönersin inşallah
Inşallah canim neler yapiosun bu surecte nasil ilerliyosun?Amin amin inşallah hepimiz güzel haberleri verelim birbirimizeBebislerimiz sımsıkı tutunsun bize
Çocukla uğraşmak zor oluyordur çok yormamaya çalış kendini canımEm iyisini yapıyorsun cannm bende bir ufaklık daha var ne kadar durayım desem Fe çok dinlenemiyorum biraz ağrı dışında ben de iyiyim şükür..
Sürekli yatmiyorum arada kendimi yormadan ev işi yapıyorum, film izliyorum salı günü de işe devam edeceğimNeler yapiyorsunuz kizlar bu surecte ?
ben 3 gün bekledim :) garantici dadandım yoksa doktor 2 gün demiştiBu arada hanımlar transferden sonra ne zaman duş almayı düşünüyorsunuz doktorum 48 saat sonra duş alabilirsiniz dedi ama bilemedim
Aynen bende bi evi dolaniyorum geri gelip dinleniyorum sonra bida Yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum bilemedimÇocukla uğraşmak zor oluyordur çok yormamaya çalış kendini canım
Sürekli yatmiyorum arada kendimi yormadan ev işi yapıyorum, film izliyorum salı günü de işe devam edeceğim
Bana 3-4 gün denildi canim Dr.rum tarafindan Ama bilmiyorum herkeze farklimi deniliyor aynimiBu arada hanımlar transferden sonra ne zaman duş almayı düşünüyorsunuz doktorum 48 saat sonra duş alabilirsiniz dedi ama bilemedim
Aynen bende bi evi dolaniyorum geri gelip dinleniyorum sonra bida Yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum bilemedim
Bana 3-4 gün denildi canim Dr.rum tarafindan Ama bilmiyorum herkeze farklimi deniliyor aynimi
Ya evet o kadar emek veriyosun karsilik alamayinca Moralmen dusuyorsun Maddi kismini gectimAğır iş yapmadıktan sonra inşallah bi sıkıntı olmaz canım insan o kadar emek verince her şeye takılıyor maalesef
Ya ciddimisin Daha dikkatli olayim o halde benBence kollari yukarı cok kaldirmayin mutfak dolabindan bisey alacakken sandalye koyup alın kizlar benim en dikkat ettigim nokta o. Yoksa yürümek yemek yapmakla bisey olmaz diyorlar. Banyo icin de bence de en az 3 gün yapilmamasi gerek :)
Benim doktorum aynı gün bile sıcak olmamak kaydıyla duş alabilirsin demiştii. Kahveye dikkat et , içmek istiyorsan 1 fincan türk kahvesi dedi. 3,4 gün sporuna ara ver dedi bu kadarYa ciddimisin Daha dikkatli olayim o halde ben
Kızlar bir şey soracağım size. Ben 1.6.22 tarihinde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım kan testi yaptım 2.43 çıktı. Sonradan yükselir mi yoksa negatif mi
Cok erken yaptirmissin yani en az 7. Gün olsaydi bari. Transfer günü sayılmadigi icin 4. Gün sayilir sabah yaptirdiysan 4 gün bile degil.Kızlar bir şey soracağım size. Ben 1.6.22 tarihinde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım kan testi yaptım 2.43 çıktı. Sonradan yükselir mi yoksa negatif mi
Gece 11 de yaptırdım, 20 dk önce geldi sonuçCok erken yaptirmissin yani en az 7. Gün olsaydi bari. Transfer günü sayılmadigi icin 4. Gün sayilir sabah yaptirdiysan 4 gün bile degil.
Beklemek gercekten cok zor hak veriyorum sana. Yaptirinca da yine keske kesin bi sonuc olsa ama yine olmuyor. Benim eski doktorum 12. Gunden once yapanlara kizardı. Cünkü 12. Gunden önce pozitif ciksa da artıs da dengesiz olabiliyormus.Gece 11 de yaptırdım, 20 dk önce geldi sonuçYükselir mi diye merak etmedim değil. Belki aranızdan benim gibi yaptıran yada bilgisi olan vardır diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?