- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 113
Yok cnm benim evlat sevgisinu tadamadim henuz ins bu sefer Rabbim tamamina erdirirVar canım bi oğlum varRabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın tek kalmasın diye bi kardeşi olsun istedik tabiki Rabbim isterse senin var mı
Oooyy maşallah yavruna sağlıkla büyüsün annesiKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Kızlar ben zaten saklayanlar hiç anlamıyorum nesi kötü ki bu durumu bilmelerinin bu durumda tek kötü şey bize biz yaşadık sıkıntısını göğsümü gere gere derim ne emeklerle oldular diyeKatiliyorum bende ayni sekilde hic çekinmeden utanmadan! Mahalle baskisindan korkmadan herkese anlattim. Çünkü yaşadığımız bir eksiklik değil her insanda olabilecek tedavisi olan bir rahatsizlik. Ve ben herkese anlatiyorumki dedigin gibi umut olabileyim
Aynen canm bende aynı düşüncedeyimKızlar ben zaten saklayanlar hiç anlamıyorum nesi kötü ki bu durumu bilmelerinin bu durumda tek kötü şey bize biz yaşadık sıkıntısını göğsümü gere gere derim ne emeklerle oldular diye
Ben 2 kan testimi de orda yaptırdım sonuçlar 1 saat içinde çıktıKızlar devlet hastanesinin acilinde kan versek kabul edip bakarlar mı ?
O kadar sinirleniyorum böyle hak yiyip yanına kalanlara. Çıkmayı göze aldıysan, çocuğunu kucağına aldıktan sonra geri dönmeyi düşünmüyorsan en azından, hamile olduğunu söyle 7,5 saat çalışıp çık evine git, bırak o seni çıkarsın yap şikayetini. Zaten işten çıkacağım diyorsun, kaybedecek ne var. En azından sgk’dan yüklü ceza yesin, içinde kalmasın. Ceza konusunda acımaz devletAhhh kuzum küçük yerde o tarz şeyleri takan mı var, hele birde esnafsa. Öyle bir şey yapsan burda bir daha kimse kimse kolay kolay iş vermez ki çoğu hep asgari altında ve sgssız çalıştırıyor. Bir arkadaşımı patronu hamile diye işten çıkardı kız birşey yapamadı tazminat falan alamadı uğraşa uğraşa alabildiği tek şey işsizlik maaşı oldu o da zorla
Ben belki bakmazlar diye kararsız kaldım teşekkür ederim Doktorlar iş bıraksa bile acil açıktır değil miBen 2 kan testimi de orda yaptırdım sonuçlar 1 saat içinde çıktı
Valla ben soylemedim soylemeyi de dusunmuyorum. Cunku kimsenin haddine oldugunu dusunmuyorum benim cocugumu hangi yolla edindigimi. Ayrica ben de gelen sorulara tavsiyelere surekli cevap vermekle ugrasacak ne vakit var ne sinir sistemim musait. Zaten stresli olan bu sureci kendime sakladigima cok memnunumHe bi kac arkadasim var belli zaten cocuk sahibi olamadiklari onlarla ozel olarak konusup tup bebek sureci hakkinda bilgilendirdim zaten. Ben 3 kez polip ameliyati oldum onlarda da kimseye haber vermedim annem dahildir. Bu biraz da yapi meselesi, kimisi hasta olunca bile illa hemen aranmak sorulmak ziyaret edilmek ister ben rahat birakilmak isterim kimseye nazlanmam da kimsenin nazini da cekmem esimden baska
Ben ikinizin karısmıyım hahhaah nazlanırım, bildiğimi paylaşmayı çok severim, akıl almayı hiç sevmem, bazen gereğinden fazla paylaşırım, iş yerinde toplantıda bile haftaya yokum miyom ve polip ameliyatı olucam diye ilk defa toplandığım insanlara söyledim, ama diğer yandan sevişerek mi yoksa laboratuarda mı döllenmiş evladım olduğu bilgisini kocamla ben ve doktorumuz dışında kimseye söylemedim, düşünmüyorum da. Ama tüp bebekten bağımsız insanların birbirine çocuğun var mı hamile misin ya da eşin hamile mi sorularını sex hayatını sorgulama cümleleri olarak görüyorum. çok samimi olmadğın kimseye sorma hakkı olmadığını düşünüyorumEvet dogru olabilir bencede karekteristik bir ozellik ben mutlulugumu da üzüntümü de cok paylaşarak yaşayan biriyimdir ondan belkidebir de sürece o kadar hakimdimki kimse bana tavsiye veremedi kova burcuyum ben bilirimci ozelligim vardir tavsiyeye cok acik degilimdir ama bütün millet sayemde tup bebek sürecini öğrendi ay bide nazliyimdir ve bu surecin butun nazliligini yasamayi düşünüyorum muhtemelen bir daha yasayamicam
Yani açık olması lazım ama bilemedimBen belki bakmazlar diye kararsız kaldım teşekkür ederim Doktorlar iş bıraksa bile acil açıktır değil mi
Neyse artık gidip şansımı denerim olmazsa başka yere giderimYani açık olması lazım ama bilemedim
Amin inş rabbim kimseyi bu taddan mahrum bırakmasınYok cnm benim evlat sevgisinu tadamadim henuz ins bu sefer Rabbim tamamina erdirir
Bende sümüksü bişey gördüm sadece doktorum üç gün üst üste proluton yaptır dedi.Arkadaşlar size bir sorum olacak ben transferin 8. Gunu kan verdim 171 di 11. Gun ise 454du tam içim biraz rahatladi derken geldiğim gün önce uçuk pembe bir leke geldi su gibiydi ama rengi pembeydi sadece daha sonra kahverengi akintiya döndü bir daha gelmemişti doktorum proluton verdi artarsa yaptır dedi ama kimiside kanamaya dönmediyse gerek yok diyor kafam karıştı bugünde yine afedersiniz sümük şeklinde pembe bir akıntı geldi devami yine gelmedi ve vajinamin içi o kadar yanıyorki anlatamam çok korkuyorum enfeksiyon kaptım meleğime bir şey olcak diye kafayı yemek üzereyim yarın doktora gideceğim ama doktorum o kadar ilgisiz ki şuan sadece estrofem decavit ve progestan kullaniyorum ben gelcem demesem muayene gel bile demedi ben kendim sordum ne zaman geliyim diye ve sadece yarın test istedi ama ben enfeksiyondan da şüpheleniyorum o lekelerden de sizce nasıl bir yol izlemeliyim kafayı yemek üzereyim
Benimde aynı canım ya benim doktor 250 mg 250 mg şeklinde yaptır dedi nasıl olcaksa zararı varmı yokmu bilmiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı kimi diyor kan değilse yaptırma kafam allak bullak en çok korkumda enfeksiyonBende sümüksü bişey gördüm sadece doktorum üç gün üst üste proluton yaptır dedi.
Kaçla kaç gün verdin canım bence normal saatleri de önemliKızlar az önce 2. Kan testi mi verdim 548 çıktı 1.si 306 bi sıkıntı yoktur dimi tam olarak iki katı olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?