10. Gün ve 12. Günde verdim akşam 7 bucukta verdimKaçla kaç gün verdin canım bence normal saatleri de önemli
Kafamı karıştırdı doktor 250 mg yaptır diyor birde yarın giderken yanımda götüreceğim vursunlar enfeksiyon içinde kan aldırmayı düşünüyorum kanda çıkar herhalde olup olmadığıKendi doktorun ne diyorsa onun dediğini yap. Prolutonun zararı olsaydı gebelere yapılmazdı ki düşüğü engelleyen bi ilaç bu.
Bence değerin gayet iyi canım herkesinki bir olmaz değere takılma artış önemli ben tam bilmiyorum ama bence sağlıklı artıyor %60 artması yeterli diye biliyorum içini ferah tut inşallah keselerini görüp kalp atışlarını duyalım bi oh çekcez10. Gün ve 12. Günde verdim akşam 7 bucukta verdim
Tamamen iki katı değil %60 artışa olumlu bakılıyor canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhjKızlar az önce 2. Kan testi mi verdim 548 çıktı 1.si 306 bi sıkıntı yoktur dimi tam olarak iki katı olmamış
Enfeksiyon varsa kanda çıkar canım . İnşallah yoktur birde onunla ugraşmazsınKafamı karıştırdı doktor 250 mg yaptır diyor birde yarın giderken yanımda götüreceğim vursunlar enfeksiyon içinde kan aldırmayı düşünüyorum kanda çıkar herhalde olup olmadığı
Bence değerin gayet iyi canım herkesinki bir olmaz değere takılma artış önemli ben tam bilmiyorum ama bence sağlıklı artıyor %60 artması yeterli diye biliyorum içini ferah tut inşallah keselerini görüp kalp atışlarını duyalım bi oh çekcez
Öyle mi diyorsunuz kızlar çok korkuyorum panikledimTamamen iki katı değil %60 artışa olumlu bakılıyor canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhj
Korkma canim ben ne değerler duydum düşüp sonradan çıkan şuan Allah bilir sadece veren de o alan da o bol bol dua et sen kendini rahatlat olumsuz şeylerde okuma hiçÖyle mi diyorsunuz kızlar çok korkuyorum paniklediminşallah dediğiniz gibidir
Allah razı olsun canım inşallah öyledirKorkma canim ben ne değerler duydum düşüp sonradan çıkan şuan Allah bilir sadece veren de o alan da o bol bol dua et sen kendini rahatlat olumsuz şeylerde okuma hiç
Senin ne kadar çıkmıştı birde kaçıncı gün vermiştin canımAy işte ben bu stres yüzündn 2. Kanıda vermedm hem doktorumda gerek gmrmedi zaten ne varsa yarın görcem hayırlısıyla
Ben iki defadır öyle yapıyorumKızlar devlet hastanesinin acilinde kan versek kabul edip bakarlar mı ?
7/24 açıktır aciller hiç bir zaman kapanmaz istediğin saatte gidebilirsin canımBen belki bakmazlar diye kararsız kaldım teşekkür ederim Doktorlar iş bıraksa bile acil açıktır değil mi
Ya doktorumuz sağlık ocağında verin dedi ama o kadar sabrım kalmadı malesfBen iki defadır öyle yapıyorum
Anladım canım. Hemşireme sordum sonucun gayet iyi dedi sonrasında iki gün sonra tekrar ver dedi. Öyle deyince insan bi acaba diyor12. Gün 252 cıktı doktorum normal bidaha kan vermene gerek yok 10 gün sonra gel dedi
Sagol canm teşekkür ederim7/24 açıktır aciller hiç bir zaman kapanmaz istediğin saatte gidebilirsin canım
İnşallah güzel hayırlı haberini bekliyorumYa doktorumuz sağlık ocağında verin dedi ama o kadar sabrım kalmadı malesfeşim devlet hastanesinin sıkıntı çıkarabileceğini söyledi o yüzden sordum sabah gidecem 8 gibi inşallah sıkıntısız verir hayırlı haberle döneriz
Ben özele gidip vericem canım devlet nasıl yapar hiç bilmiyorum. Yarın hayırlı haberlerle gel inşallahYa doktorumuz sağlık ocağında verin dedi ama o kadar sabrım kalmadı malesfeşim devlet hastanesinin sıkıntı çıkarabileceğini söyledi o yüzden sordum sabah gidecem 8 gibi inşallah sıkıntısız verir hayırlı haberle döneriz
Ay cnm cok sagol ya sen boyle bilgelendir biziKizlar saat farki falan cogu yorumu kacirabiliyorum bi arkadas bitki cayi sormustu. Benim gibi illa sicak biseyler icme ihtiyaci duyuyorsaniz meyve caylarini deneyebilirsiniz, elma kurusu, portakal falan ben oyle iciyorum.
Bir de Turkiyede bulunur mu bilmem ama ben bilimsel makale cok okurum 100% nar suyu da cok faydali hatta dusuk onleyebilecegi yaziyor tabii gunde yarim bardakla-bi bardak arasi icmek kaydiyla, herseyin fazlasi zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?