2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim ben ankarada cok yogun bir devlet hastanesinde yaptirdim zubeyde hanim bilmem neydi ona ragmen aldilar tup bebek oldugunu soyle ve cok siddetli kasik agrim var korkuyorum de merkezimde suan kapali de aksam bu sekilde yaparlar

Tamam sağol canım. Sonucu öğreniyoruz gene stresi bitmiyor. Allah yardımcımız olsun

Merhaba 30 haziran transferim oldu yan bosluklarımda dolgunluk gerilme var kasıklarımda batma hissi var bu belirtileri olan varmi pozitif olan

Ay cnm cok sagol ya sen boyle bilgelendir bizi
Benimki mesleki deformation hatta doktora yaprken tup bebek doktorumla ayni dersi aliyorduk birlikte proje bile yapmistik

Ufak bir bilgi daha; tüm kaynaklarda hamilelikte günlük 200mg kafeinin üstüne çıkmak yasaktır ama araştırmalar infertility sorunu yaşayanların yardımcı teknolojilerle hamile kalması durumunda (IVF, FET, IUI gibi) kafeini daha da az kullanması hatta hiç kullanmamasının daha doğru olduğunu gösteriyor. Çayda ve yeşilçayda da kafein olduğundan günde 1er çay bardağını ya da açıksa 2 çay bardağını aşmamak en iyisi. Şahsen kahveyi de kalp atışı görene kadar kullanmayı düşünmüyorum, gördükten sonra belki haftada bir nefsimi öldürmek için içerim bir Coconut Latte

Canim benim takdir edilesi egitim durumuna diycek birsey yok ayakta aliskiliyirum ama simdi cay nedir ya nedir he sabahlari normal 3 bardak iciyorum kahve ise epeydt yoktu kafeinsiz aldim iki gundur onunla nefsimi söndürdüm ama cay nedir ya beni yıktın moralim sıfır sıfır

Kızlar az önce 2. Kan testi mi verdim 548 çıktı 1.si 306 bi sıkıntı yoktur dimi tam olarak iki katı olmamış
Benim bildiğim son araştırmalara gore her kadinda artis ayni degilmis kimi yüzde 100 iken kimi daha fazla kimi yuzde 70 kimi yuzde 60 ve sinir kabul edilen yuzde 60 olmasiymis kalbini ferah tur cnm

Kızlar ben geçen gün doktora gittim, kalp atışı dinledik falan sonra doktor bir kese daha var dedi ama boş kese dedi. O kendi kendine düşer bişey olmaz dedi. Böyle bişey duyan var mı

Maşallah 7. Haftaya ulaşmışsın bile bu uyarlar genelde daha çok first trimester için çünkü çoğunluk düşükler bu dönemde görülüyor Allah muhafaza. Kafein bedende kasılmalara sebep oluyor o yüzden hatta adetin ilk günlerinde çok kahve içmek de ağrıyı arttırabiliyor.

İkinci trimesterda artık bebiş progesterona değil plasentaya bağlı olucağında artık riskli ürünlerin risk etkisi daha da azalıyor. Ama çay da tabii kansızlık durumu da var eğer kendiliğinden kanı düşük biriyseniz özellikle hamilelikte az içmekde fayda var ben işte elma çayı, portakal çayı falan içiyorum. Bir de Amerikadaki doktorlar çayı çok ciddi yasaklıyorlar Türkiyede hiç bir hamile arkadaşımının çayı açık içtiğini görmemiştim. Burada Türk arkadaşlar çayı açık isteyince hemen içimden hamile herhalde geçiyor ve tutuyor hep geçen piknikte semaver çayı olunca 2 bardak içtim çaktırmamak için ki en az 4 içerim normalde

Canim ben ankarada cok yogun bir devlet hastanesinde yaptirdim zubeyde hanim bilmem neydi ona ragmen aldilar tup bebek oldugunu soyle ve cok siddetli kasik agrim var korkuyorum de merkezimde suan kapali de aksam bu sekilde yaparlar
Yanlış anlama canım ama bu ne kadar etik ve doğru. Benim doktor hemşire akrabalarımın en çok acilde yakındıkları nokta gerçekten acil durumu olmadan (gebelik testi için ya da gündüz doktorun verdiği test için) hastaneye gelen insanlar. Amerikadayım gebelik testi için acile gitsem nazikçe bana gündüz gidip sonuç alabileceğim yerlerin adını verir yollarlar. Acillere gidip gerçekten hasta olan insanların hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum hele ki şu an Türkiyede pek çok doktor grevdeyken ve çoğu ülkeyi terkediyorken.

Merhaba 30 haziran transferim oldu yan bosluklarımda dolgunluk gerilme var kasıklarımda batma hissi var bu belirtileri olan varmi pozitif olan
Kaçıncı gün embriyosu canım taze transfer mi donmuş mu? Belirtiye gelince bu kişiye göre çok değişiyor hiç kendini mukayese etme derim hatta aynı kişide farklı gebeliklerde farklı belirtiler olabiliyor. Mesela ben de nerdeyse sıfır belirti var. Bu 6. Günün çok erken ama 8. Günden itibaren dilersen evde idrar testi yapabilirsin daha net fikrin olur.

3 gun de dondurulmus emriyo cozduruldu 5. Gune gitmesi beklendi gelebilcek son swviyeye geldi cok kaliteli oldu dedi transfer oldu bu 2. Transfer ilki negatif olmustu

Canim Firuze valla hayran kaldim bilgine ... Bana cayi kahve fazla abartmadan icebilirsin demislerdi bende cayi cok icerim kahveyi sabah aksam iki turk kahvesi kadardi transfer olunca cayi sabahları kahveyi de oglenleri bir fincan olarak ayarlamistim sonra dedigin gibi dusuk tehlikesi kanama falan derken cayi azalttim kahveyi kestim... Kendimi relax ol diyil durdum ama simdi yasadiklarimi ve anlattıklarını birlestirince puzzle tamamlandi gibi oldu ... Ayrica kansizligim yok sukur ama bebisler icin full özen... teşekkürler güzel kadin

3 gun de dondurulmus emriyo cozduruldu 5. Gune gitmesi beklendi gelebilcek son swviyeye geldi cok kaliteli oldu dedi transfer oldu bu 2. Transfer ilki negatif olmustu
5. Gun embriyosu olmus donmus oldugu icin catlatma ignesi de kullanmamissindir bu ay istersen idrarda da kanda da belli olur 8. Gunde.

Ne demek canim, bu tup bebek kolay bi surec yasamiyoru alinabilecek ne onlem varsa almak lazim tabii kendimizi de suclamadan bunaltmadan cunku en en en onemlisi bizim psikolojimiz ve stress seviyemiz tabiisi

Benim bildiğim son araştırmalara gore her kadinda artis ayni degilmis kimi yüzde 100 iken kimi daha fazla kimi yuzde 70 kimi yuzde 60 ve sinir kabul edilen yuzde 60 olmasiymis kalbini ferah tur cnm
Sağol canım hemşiremde güzel dedi zaten bekleyecez artık 3. Testi de vereyim anca öyle rahatlarım

Ne demek canim, bu tup bebek kolay bi surec yasamiyoru alinabilecek ne onlem varsa almak lazim tabii kendimizi de suclamadan bunaltmadan cunku en en en onemlisi bizim psikolojimiz ve stress seviyemiz tabiisi
Evet cnm o psikolojiyi halledersem cogu sey yoluna girecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…